Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

750 mio til dansk biotech selskab!!!


37587 troldmanden 6/1 2011 10:59
Oversigt

Wow. Freaking f...... fantastisk. Danske Symphogen rejser 750 mio kr i ny kapital. Det er dermed et af de største beløb nogensinde et europæisk unoteret biotech selskab har rejst.

Senere i dag er der et pressemøde hvor vi vil få flere detaljer. Men pengene rækker vel mindst 3 år frem. Og så er det jo altså også langt flere penge (det dobbelte) hvad det lykkes Zealand Pharma at hente da de gik på børsen. Det siger en hel del.

Vi kommer uden tvivl til at høre meget mere til symphogen de kommende år. De kan blive en mulig IPO i 2012

http://www.proinvestor.com/finansnyhed/10280741/Dansk-biotekselskab-rejser-750-mio.-kr.


http://www.symphogen.com/web/guest



6/1 2011 14:04 troldmanden 137591



Så kom pressemeddelelsen.

Der står som sådan ikke så mange detaljer i den. Jeg skrev dog ovenfor "et af de største beløb nogensinde et europæisk unoteret biotech selskab har rejst. Symphogen siger det lige ud. Det ER det største beløb. Det er f..... flot. Ikke bare af et dansk selskab. Men også her efter finanskrisen hvor det er susper svært at skaffe penge til biotech selskaber.

Ellers så kan vi se at Novo A/S og Essex Woodlands står for 70% af kapital rejsningen. At lige præcis Novo A/S går ind med så stort et beløb er også ret interessant. De invester ikke typisk SÅ store beløb på en gang i deres VC. Så endnu engang et ret stærkt tegn.

Derudover hæfter jeg mig også ved at de har fået en mere "nromal" penssions fond som PKAind i ejerkredsen.

På mandag vil Symphogen fortage en præsentation på J.P. Morgan 29th Annual Healthcare Conference hvor de vil fortælle nærmere om deres udviklings planer. Det vil være muligt at se præsentatiuonen via deres website

http://www.symphogen.com/web/guest/newsarchive/readmore?p_p_id=56_INSTANCE_ZUuU&articleId=80772



6/1 2011 18:26 troldmanden 237607



Holy cr.. det er de HELT store ord Novo A/S bruger om Symphogen. Se bare her

"En af de store investorer er Novo A/S, der investerer for Novo-koncernen. Her lægger direktør Henrik Gürtler ikke skjul på, at Symphogen er noget helt særligt.

- Vi tror, at Symphogen bliver det antistof-powerhouse, som Danmark og Skandinavien har fortjent, siger Henrik Gürtler.

I Novo ser man årligt 400-500 projekter fra hele verden. Blandt dem alle står Symphogen frem som den første prioritet - ikke fordi det er dansk, men på grund af kvaliteten af selskabets forskning, der ydermere er godt beskyttet af patenter"

Her har vi altså en af de biotech ventur selskaber (Novo A/S) der ser på aller flest projekter i hele verden. Og alligevel vælger de at sætte Symphogen på plads nummer ét. DET siger UTROLIG meget. Det gør beløbs størelsen også.

Det lader til Symphogen med deres lead stof med det mundrettet navn SYM004 har opnået de bedst set prækliniske resultater nogensinde. De har resultater der viser mus kan overleve visse kræftformer mens de dør med de storsælgende stoffer der allerede findes på markedt.

Nu skal jeg være den første til at påpege der KUN er tale om prækliniske resultater. For der er kæmpe stor forskel på en række musse modeller og så om det reelt set virker i mennesker. Men når Novo A/S bruger de ord og investere SÅ meget så er det helt sikkert meget, meget spændende det de laver i Lyngby

Med dagens store kapital rejsning regner Symphogen med at have penge til 4+ års drift. Så der er nu helt og aldeles ro på bagsmækken.

Hvor er det bare flot af et dansk biotech selskab. Herfra skal der i hvert fald lyde et STORT tillykke til Symphogen


http://www.proinvestor.com/finansnyhed/10280800/Symphogen-vil-besejre-kraeft-efter-kapitalindsproejtning



7/1 2011 09:09 Sukkeralf 037622



Ja det er virkelig flot - og bare ærgeligt at vi andre ikke kan være med og hvem ved måske får vi aldrig chancen.

Det bliver spændende at følge og vi kunne bestemt godt bruge et powerhouse på antistofområdet i DK. Ligeledes spændende om det får lov at forblive dansk - der er det godt at eks. Novo A/S er med inde over.

Mvh
Sukkeralf



TRÅDOVERSIGT