Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Funcom - Update


37750 megetgod 10/1 2011 23:05
Oversigt

Siden mit sidste indlæg om Funcom er der kommet et par nyheder, hvoraf dagens nyhed er klart den største.

Jeg skrev sidst om at Funcom ville låne 10 mio. USD http://www.proinvestor.com/boards/37019/Next-up,-TSW-news

Dette blev efterfølgende godkendt ved en ekstraordinær generalforsamling i Holland d. 29. december: http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=273718

I dag er der så kommet følgende nyhed:
http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=274062

Funcom har indgået en co-publishing aftale med EA for TSW. Jeg er egentlig lidt overrasket, positivt, over denne nyhed. I seneste kvartalsregnskab fra d. 11. november skrev Funcom at de forventede denne aftale i hus inden for de næste 3 - 4 måneder. Det blev altså nået på 2 måneder, hvor jeg kun havde regnet med at man i bedste fald ville nå det i slutningen af første kvartal i år, da sådanne nyheder altid bliver forsinket. Så det tyder på at udviklingen går som den skal.

Yderligere må det siges at være positivt at man har fået EA som partner. Det er klart en af de største publishere, hvis ikke den største, og jeg tror på at markedsføringsmaskinen er langt mere velsmurt end Eidos Interactives var da de stod som co-publisher på Funcoms Age of Conan.

Noget andet meget interessant ved dagens nyhed er, at da Funcom i sin tid indgik den tilsvarende aftale med Eidos for AoC http://www.funcom.com/wsp/funcom/frontend.cgi?func=publish.show&func_id=1141&table=CONTENT , kom man samtidig med en tidshorisont for release, der på daværende tidspunkt var 8-10 måneder efter pressemeddelelsen. Set i lyset af den i forvejen annoncerede massive PR-kampagne der sættes i gang her i januar for TSW, er det nærliggende at forestille sig at vi denne gang for sat en tidshorisont på udgivelsen af TSW. Følger den tidshorisonten for AoC kunne det tyde på en forventet udgivelse af TSW i Q4 2011. Det skal dog siges at AoC først blev udgivet knap 2 år senere.

Hvad angår kursudviklingen den nærmeste tid, tror jeg stadig på en stigende tendens, da de store nyheder endnu ikke er indtruffet, og annoncerer Funcom udgivelse af TSW allerede i år tror jeg aktien skal langt op. Det var dog en lidt kedelig faldende tendens aktien udviste hen over dagen.

mvh Mikael



14/1 2011 01:57 megetgod 037847



Så kom pressemeddelelsen om release af Bloodline Champions: http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=274314 , Hvorvidt det vil give nogen kurseffekt i morgen er svært at sige. Aktien er allerede steget en del de seneste dage. Til gengæld tror jeg på stigende kurser frem mod nyt om TSW, som ifølge denne artikel bliver langt større end hidtil:
http://www.pressfire.no/intervjuer/PC/2936/-Massive-avslringer-fra-The-Secret-World-p-vei

Det ser også ud til at nyhederne for alvor kommer i forbindelse med GDC i slutningen af februar/starten af marts, som jeg skrev i seneste FUNCOM-tråd.

mvh Mikael



15/1 2011 15:14 megetgod 037884



Pæn og forventet stigning på Xfire hvad angår Bloodline Champions, men der skal nok flere spillere til for at generere indtægter af betydning.

http://www.xfire.com/games/bloodline/Bloodline_Champions/

Uanset hvad mener jeg ikke Bloodline Champions har den store betydning, og hvorvidt kursen steg i går pga. Bloodline Champions eller pga. upcoming news angående TSW er svært at sige.

Fed afslutning på en rigtig flot FUNCOM-uge:D



TRÅDOVERSIGT