Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Genmab - mellem offlabel og offroad


38057 akademikeren 22/1 2011 06:33
Oversigt

D. 20 januar holdt Genmab et R&D seminar for indbudte journalister og analytikere.

Du kan finde et webcast af det her: http://www.genmab.com/Investor%20Center/Events/2011/R..

Forskningsdelen i Genmab er en fantastisk historie. Og faktisk en fantastisk succeshistorie. Ikke nok med at man har et kræftsstof på markedet. Man har gjort det på rekordtid.

Det er i høj grad de sværeste indikationer altså de sygeste patienter, som har været de første indikationer til at blive godkendt. Nu venter vi så på at genmab kan udvide labellen, eller udstrækningen af lægemidlet til flere og flere.

Dagen bød på flere nye informationer vi aldrig har fået før, og noget som jeg også efterlyste ved sidste kvartalsregnskab. Nemlig en oversigt over hvilke egne tidsestimater de har for at udvide i andre indikationer. Det har vi fået nu og det begynder altså at folde sine vinger ud om 3 år i 2014. Indtil da bliver det alene CLL der skal holde gang i omsætningen, forhåbentligvis i andre end den helt smalle indikation.

En anden, helt afgørende, information der kom frem var at 1700 patienter nu var blevet behandlet med arzerra/ofab ALENE i US. Dette tal er væsentligt over hvad markedet har forventet, men kan dels dække over alle patienter også i kliniske forsøg og dels er det et faktum at de ikke er fuldt betalende. Men det viser dog at GSK og Genmab er igang med en robust udrulning af stoffet og der ikke er tegn på forbehold på behandlingssiden.

Der kan altså allerede på den korte bane i genmab være en betydelig ketchup effekt på vej i salgstallene for arzerra med en kombination af j-code, forsikringsreimbursement og så den forholdsvis store udbredelse af stoffet allerede.

J-code effekten er noget Genmab selv har understreget et par gange og senest også på R&D dagen. Vi vil kunne se effekten direkte på salgstallene i givet fald. Ikke d. 3 februar men over de næste 2-3 kvartaler. Det kan være en trigger for aktien.

Det alle gerne vil vide er om der foregår off-label salg. Det mest naturlige ville være at dette foregik i CLL, men NHL kan måske også være en mulighed. Det er ikke noget nogen kan oplyse om og spørgsmålet blev også forbigået på R&D dagen og vi kan ikke tro andet end at det nok er marginalt.

Desto mere imponerende er tallet 1700 us patienter. Det betyder at målgruppen for stoffet er temmeligt stort allerede. Dagen gav også et svar på antallet af nye CLL patienter årligt. 16.000 i US alene og tallet er nok tilsvarende stort i EU. Og så er der indien og asien som potentiel upside i 2011.

Det kunne have været rart at få estimater på hvormange refrac CLL patienter der så er worldwide årligt, men tallet kan sagtens være 10.000-15.000 refrac CLL patienter som kan behandles med Arzerra.
Tallet kan også være større.

Det gør alene Refrac CLL indikationen til en potentiel blockbuster, hvilket de færreste nok har i deres regneark. Jeg har ihvertfald ikke.

Derudover blev der gennemgået stofferne Zalutumumab, Daratumumab, Bispecifik antistoffer og en række andre stoffer. Jeg vil ikke gå i dybden med det for jeg vil hellere frem til en pointe jeg synes er den vigtigste.

Alt det med forskningen forstår vi nu er sekundært i forhold til valueringen af virksomheden. Det er ihvertfald min påstand. Det kan lyde hårdt og er det sikkert også både for Jan, David og IR afdelingen i Genmab. Det rykker simpelthen ikke noget. At man siger at man har verdens bedste valideret antistof platform, at man er et af de eneste uafhængige antistof forretning tilbage, at man har worldclass discovery osv. er bestemt noget der betyder noget fundamentalt for potentialet på den lange bane. Det kan også betyde noget for et evt. branche opkøb af Genmab. For det er noget forskere og læger forstår. Markedet har meldt ud af vi forstår det ikke. Show us the money. Og det fører mig frem til min pointe.

Genmab skal lykkes med at fortælle en ny historie om sig selv. Og den opgave mener jeg ikke man har løst. Kursen viser det samme. De institutionelle køber sig ikke ind i en case hvor det er sådan at labellen først udvides i 2014 og frem. Det er 3 år på en slette man ikke nødvendigvis vil være som investor.

Til gengæld er historien ærlig og jeg tror Jan er lykkedes med at få troværdighed tilbage i kommunikationen, men det er ikke nok for værdisætningen af aktien.

Dertil skal vi have en ny historie. Jans historie er at Genmab skal være profitabel. At Genmab skal bruge sine kompetencer til at tjene penge i klinikken istedet for at bruge dem. Det kan være en ganske god historie, den historie blev delvis valideret af lundbeck aftalen og med udsigt til 1 nyt lægemiddel i klinikken om året så kan der så laves aftaler på det og måske tidligere. Men der skal mere end en enlig svale til. Så den historie bider ikke på markedet endnu. Og der bliver slet ikke brugt nok krudt på den del af historiefortællingen om Genmab endnu. Så der er de ikke stærke nok på den historie endnu. Og der bliver ikke købt ind i den historie endnu.

Hvad kan vi så forvente? Ja det der skal drive Genmab er konkrete aftaler. Konkret salg af fabrikken og så salgstallene for arzerra. Med de oplysninger vi fik her kan det godt være at det er tættere på end analytikerne tror og det kan drive momentum ind i aktien. Om det kommer i dette kvartal er jeg skeptisk overfor. Men q1 + q2 2011 kan meget vel være kvartalerne der sker i.

Og så er der regnskabet og ikke mindst forventningerne til 2011. Det må være her at historien om det ny genmab bliver lagt frem. Det er ikke et øjeblik for tidligt ihvertfald. Og jeg tror, som jeg har skrevet tidligere, at det viser et helt andet Genmab for markedet end det vi har idag.

Men de må igang med deres kommunikation med både Insitutionelle men også os private, for hvis det er reelt at man frygter en overtagelse, som Jan var ude og sige i efteråret 2010, så gør man slet ikke nok for at fortælle historien om det NY Genmab. Og det skuffer mig som loyal aktionær. Det er nu det skal ske så det er med at komme igang.

Jeg er ikke i tvivl om at Genmab er succeshistorie indenfor medicinalbranchen, men det har været en bragende fiasko som investering. Introduceret i kurs 250 og nu i 63. Der er brugt mange milliarder på at udvikle et lægestof og få det på markedet. Investorerne burde på nuværende tidspunkt få noget payback, og ikke udsigt til endnu 3-5 år inden der sker noget.

Virksomheden fejler ikke noget, det godkendte stof heller ikke, det samlede markedet er enormt. Kontantbeholdningen er flot, partnerskabet flottere. Kursen er bedrøvelig. Der skal gøres noget.

GEN.CO

GEN.CO

GEN.CO

GEN.CO
22/1 2011 10:55 Solsen 338058Super indlæg aka - lige i min smag

Jeg er ikke i tvivl om, at de 1700 behandlede er incl. de kliniske forsøg. Kunne vi udskille dem ville vi komme langt i vores estimater. Over halvdelen kommer herfra tror jeg.

GSK har givetvis også været rundhåndet med stoffet for at sikre kendskabet og den femtidige udbredelse i 2010. Men nu fødes Genmabs cashcow til de kommende 10 år

EGFR aftalen kommer indefor 2 måneder er mit bedste gæt og så slipper vi fri af 60érne.....

Men den store kursstigning skal vi nok vente et par år med - men vi kan sikkert runde året af med en kurs langt over 100 - grundet salgsvæksten i Arzerra22/1 2011 14:27 MadsSkjern 038061Sagde de noget om de benigne indikationer?

På clinicaltrials.org fremgår det at study completion date i de to fase III - RA studier er august 2011. Det giver vel mulighed for en indikation før 2014?22/1 2011 14:39 akademikeren 038062Det er jo forventningen her at man skrotter den Intravenøse del af RA og så går i den Subkutane. Man kan selvfølgelig ikke reelt vide om de kan bruge IV data til at ansøge på, og så bruge subkutan studierne som follow up data, men det er yderst spekulativt. Det er under alle omstændigheder noget som GSK nu styrer 100%22/1 2011 14:47 MadsSkjern 038063De skrotter MS i iv formulering

Men nu da de er ved vejs ende med i.v. forsøgene i RA, vil det ikke være det økonomisk mest fornuftige at få det på markedet og så køre s.c. forsøgene sideløbende? det tager jo år før de kan ansøge om godkendelse for sc formulering.
22/1 2011 14:55 akademikeren 038064Jo det kan du have ret i, hvis forudsætningen er at de bliver godkendt. Hvis de tror at stoffet ikke er differentieret nok i IV, kan det jo være et års spildt arbejde med at dokumentere stoffet i RA. Den subkutane del kan så være en bedre ide. Men det er noget som GSK bestemmer over fuldstændigt nu. Genmab får dobbelt digit royalties når det kommer så langt.22/1 2011 23:13 gentogen 1038077Tak for opdateringen.

Jeg har ikke selv fået hørt det hele, men i det jeg har hørt, lagde jeg vel mest mærke til, at Jan på spørgsmålet om fabrikken begejstret sagde noget i retning af, at ville være delighted over at opdatere på det, og han nåede også lige at nævne, at der er flere interesserede, hvorefter Eatwell tørt konstaterede, at der bare ikke er nogen købere til state of the art fabrikken, selv om den er til spotpris, men at man da kunne håbe på 2011 (eller noget i den stil).Ikke just opmuntrende, og forskellen på Jan og Eatwell var slående. Det virkede ikke så koordineret, men så blev der da ikke lovet for meget.....

Jeg skal ellers også love for, at Jan talte sig varm på Daratumumab, hvad jeg egentlig blev meget tilfreds over at høre, men som sagt er det jo typisk for Jan at sige, at der er masser af interesserede i fabrikken, i Zalutumumab og nu i Daratumumab, men markedet vil jo se realiteter og cash og ikke mere eller mindre luftige historier.

Jeg lagde også mærke til at der(i det jeg har hørt) ikke var nogen som helst snak om den 7. februar og Zalutumumab, men dog om en aftale første halvår 2011. Jeg er sådan set optimistisk vedrørende den aftale, da der må ligge en del potentielle milliarder, som der vel burde være interessenter til, men vi har godt nok længe hørt på, at der var så og så mange interesserede i både zalu OG fabrik - både hver for sig ohg kombineret. Den kombinationshistorie er helt død som historie, men vi får jo at se, om den også er død som realitet. Meget kan jo være strategiske udmeldinger, men jeg ville efterhånden foretrække gamle dages standard-Lisa-svar "at det har vi vist ikke kommunikeret noget om til markedet", da det næsten er værre med varm luft.

Oplægget ser dog ud til at være, at enten kommer der en zaluaftale eller også er zalu bare færdig. Jeg tror på en aftale, men den slags usikkerhed er vel ikke markedets livret. Selv om det på en måde vel er logisk nok, så er det måske heller ikke den bedste historie at gå ud med.

Jeg undrede mig dog lidt over, at man pustede Zalu studierne vældig flot op på en slide, når realiteterne tilsyneladende er,at man har valgt kun at fortsætte med de to studier, men der er jo nok en del hemmelighedskræmmeri i det også.

I øvrigt KAN det selvfølgelig alt sammen være udtryk for, at der rent faktisk ER en aftale undervejs.

En god nyhed var nyheden om, at Roche fortsætter RG 1512 og har betalt en milestone ved opstart af fase II. Af en eller anden grund kommer Roche nyheder altid ud mellem sidebenene, men det er da rigtig godt, at det åbenbart går godt denne gang, selv om vi åbenbart ikke må få at vide, hvor godt det går.

Arzerra salget tror jeg rigtig meget på (men jeg tager som regel fejl). Som vi tidligere har diskuteret, så skal der jo bare få tusinde betalende til før, at Genmab økonomien ser helt helt anderledes ud. Og patienterne ER der.

I øvrigt er jeg meget enig i, at vi i den grad trænger til bare en super nyhed, så kursen ikke skal ligge død i tre år.

Det er bedøvende ligegyldigt hvilken historie de så end disker op med. Markedet vil se pengene.

Men enten fabrik eller zalu eller salgstal må vel for f... lykkes i 2011. Eller gode Daratumumab resultater for den sags skyld.

Selv om jeg NÆSTEN er holdt op med at tro, at jeg kan blive bare noget, der ligner bare en lille bitte smule rig på Genmab, så kan man jo ikkk helt lade være med at tænke på, hvad der sker, hvis ikke en, men to to triggere bliver til noget.
23/1 2011 10:32 akademikeren 538082Hej Gentogen,

Tak for dine altid gode indlæg. Jeg fik lyst til at svare på den sidste del af dit indlæg.

I takt med at vi får mere og mere sikkerhed og viden om hvad der sker i Genmab, jo tættere kommer vi til at vide om vi kommer til at tjene penge på Genmab istedet for at tro. Så for hvert kvartal skifter vi viden ud med tro.

Og på den konto er jeg usvækket i min tro på Arzerra.

Jeg er spændt på om vi får lavet et nyt "lundbeck/novo firma" i Danmark og mulighederne er altså tilstede. Og det kan blive en rigtig god investering over de næste år.

Jeg kan godt ryste på hovedet af kursudviklingen, men jeg ryster ikke på hånden. CLL alene kan blive en blockbuster indikation. Og det har vi faktisk indenfor rækkevidde hvis det bliver standard behandling selv i vores nuværende smalle indikation. Fra 1700 US patienter til 10.000 patienter worldwide er faktisk ikke så langt og det bliver da bare utroligt spændende at følge.

Jeg går udfra at GSK og andre sidder med en meget meget præcis ligning om hvad Arzerra kan være værd i sin livstid under forskellige scenarier. (ellers vil jeg opfordre dem til at gøre det). Værdien af arzerra overstige langt HELE værdien af genmab idag. Det gør den allerede nu, med det salg vi har igennem nu.23/1 2011 19:26 Solsen 338096Mht de 1.700 patienter, der er behandlet i USA siden lanceringen af Arzerra - oplyst af Winkel.

Så spurgte jeg Helle Husted i eftermiddag om, der var patienter i kliniske forsøg med i det tal.

Som sædvanlig kunne hun ikke uddybe yderligere end det Winkel havde oplyst ( men hun svarede søndag sent eftermiddag - dejligt med engagerede medarbejdere )

Efter at have hørt webcastet så ombestemmer jeg mig - det lyder til at det er antallet af "rene" behandling der er tale om.

Dvs at enten venter der en masse penge i royalty til Genmab eller også har GSK foræret en del behandlinger væk gratis eller til discount i 2010.

Sidstnævnte er sikkert tilfældet for at penetrere markedet - men med 1.700 pts alene i 2010 så kan vi godt sætte forventningerne højt til antal betalende patienter i 2011.

Arzerra kan blive den store driver efter Zalu-aftale............24/1 2011 11:02 gentogen 238103Da mit indlæg muligvis kom til at lyde ret kritisk, så vil jeg gerne understrege, at jeg samtidig ser meget positivt på mulighederne, da jeg også er "usvækket i min tro på Arzerra". Dagens kurs betragter jeg derfor også som meget attraktiv....., men har efterhånden suppleret for selv den sidste 5 øre.

Der er i øvrigt udkommet endda rigtig mange særdeles positive videnskabelige artikler om Ofatumumab i 2010, så det er ikke kun tro! Og selv om det vist nok kun er fase II studier, så er der også udsigt til en del data i 2011.

Med hensyn til de 1700 patienter er det mere end vanskeligt at afgøre, hvad Jan taler om. Det er i øvrigt endnu et eksempel på dårlig kommunikation. Enten skal han holde mund, eller også skal han sige, hvad han taler om! Det er jo latterligt, at det skal være et stort gætteri fra vores og markedets side med så vigtig information. Tallets størrelse taget i betragtning vil jeg vel umiddelbart gætte på, at det er inklusive studier, men på den anden side er det jo et underligt tal for en Genmab eller GSK medarbejder at sidde og regne ud. Studierne foregår jo i mange lande, så hvorfor sidde og regne på, hvor mange patienter, der behandles (på alle tænkelige måder og betalende og ikke betalende) i forskellige lande og så kun oplyse et sådant tal for USA? Det taler vel lidt for, at det er et 2010 US salg som Jan har fra GSK(inklusive de mere eller mindre gratis behandlinger)? Man kan selvfølgelig sige,at HVIS det er et salgstal, så må Jan vel slet ikke oplyse, at det er et salgstal, da det jo først offentliggøres senere. Det taler måske lidt for, at det er et totalt tal.

24/1 2011 12:08 HRmunk 038105Tror der er tale om 2010 US salg, inklusive de mere eller mindre gratis behandlinger.

Er i øvrigt i samme båd med hensyn til at have suppleret for selv den sidste 5 øre. Så sent som i dag i kurs 62,45. Jeg er positiv på Genmab og undrer mig over kursen. Da jeg per definition anser markedet for at være klogere end jeg er, overvejer jeg meget, hvor jeg tager fejl, uden at blive klogere.24/1 2011 13:41 akademikeren 138107Markedet er mange ting men ikke klogt. Kursen er bare altid rigtig.24/1 2011 14:18 Solsen 238108Vi er mange der sidder med de tanker

Hvorfor skulle winkel sige, at det er målt fra lancering, hvis kliniske forsøgspatienter er imellem - det giver vel ikke mening, hvis forsøgspts er med.

De kloge hollændere siger også, at GSK har foræret en del til lægerne for at komme ordentlig ind på markedet.24/1 2011 18:13 Solsen 838115Har fået verificeret at det er 1.700 prescriptions

Hvis der havde været fuld betaling havde det givet en omsætning på $160 mio og 200 mio DKK i royalty til Genmab.

Gamechanger !!!24/1 2011 18:15 HRmunk 038116Sådan godt gået Solsen. Kan du komme nærmere ind på, hvordan du har fået det bekræftet?24/1 2011 19:23 akademikeren 038117Puhaa! Det var sku ikke dårligt.24/1 2011 21:20 gentogen 038119Øh.....er det du siger, at GSK i realiteten har foræret langt over 100 millioner af Genmabs penge bort.....(eller hvad?).

Med mindre, at salgstallene totalt eksploderer denne gang, er det jo konsekvensen. Og i øvrigt betyder det jo, at de officielle salgstal er sort snak.

Bliver GSK ved med det???

I givet fald skal der godt nok uhyggeligt mange patienter til, før Genmab tjener penge.


24/1 2011 21:39 Solsen 038121Ja det er nok konklusionen på det.

Men lægerne blive fortrolige med stoffet - og nu hvor J-coden er på plads er betalingen gennem forsikringsselskaberne sikret.24/1 2011 23:28 gentogen 038126


24/1 2011 23:39 gentogen 038127Er den anden sætning i dette citat en nyhed?

Ofatumumab (Arzerra™), an intravenous monoclonal antibody drug targeting the CD20 protein on B cells, was approved by the US Food and Drug Administration (FDA) by accelerated process in October 2009 for the treatment of chronic lymphocytic leukemia (CLL) that is refractory to fludarabine and alemtuzumab.

Ofatumumab (Arzerra™) is also recognized by the National Comprehensive Cancer Network (NCCN) for the treatment of relapsed CLL.

Og tilsvarende:
Policy

Ofatumumab (Arzerra™) is considered medically necessary and, therefore, covered for the treatment of chronic lymphocytic leukemia (CLL) that is refractory to fludarabine and alemtuzumab.

Ofatumumab (Arzerra™) is considered medically necessary and, therefore, covered for treatment of relapsed CLL.

All other uses for ofatumumab (Arzerra™) are considered experimental/investigational and, therefore, not covered unless the indication is supported as an accepted off-label, as defined in the Company medical policy on off-label coverage for prescription drugs and biologics. Uses of ofatumumab (Arzerra™) that are not supported in either this medical policy or the off-label coverage policy are considered experimental/investigational and therefore, not covered.

se

http://medpolicy.amerihealth.com/policies/MPI.nsf/e94..25/1 2011 09:18 akademikeren 038138Ja gentogen, meget interessant udtalelse der. Arzerra er ALENE godkendt i refractory settings og IKKE i relapse (2nd line), så med mindre det er en slåfejl eller forståelses fejl er labellen defacto udvidet til 2nd line. Men jeg kan ikke tro dette er rigtigt.24/1 2011 23:56 troldmanden 238128Ja jeg har også hørt at tallet 1700 er fra hele verden og ikke kun US ikke dækker kliniske studier.

Til gengæld skulle det tal inkludere en del "gratis" behandlinger. Altså det program som GSK tidligre har fortalt de har opstillet i US hvor de giver et stort tilskud. Så den relle omsætning for 2010 kan stadig godt være relativ lav selvom der er 1700 personer der har pågebyndt en behandling

Der spekuleres i at dette program i vid udstrækning har været sat i værk indtil J code kom på plads.

Med J code på plads nu og et helt år med godkendelse i EU så tror jeg derfor 2011 vil betyde 2.000-4000 fuld behandlings cyklus til fuld betaling. Dvs ca 200-400 mio i royalties for 2011.

Så jo det bliver spændende at høre deres 2011 guidens. De vælger dog garanteret at være meget forsigtige så tror godt der kan være risiko for en initiel skuffelse på den konto for så at opjustere i løbet af året.

25/1 2011 08:14 Solsen 038134Winkel siger klart på webcasten, at det er i "US alone", der er 1.700 behandlet siden lancering.

Men jeg glæder mig over dit forecast25/1 2011 09:29 troldmanden 138139Jeg har det fra en analytiker der var til stede at det var WW. Blev ikke lige klar over om det var et follow up spørgsmål under den efterfølgende middag der fik WW frem

Men mit bud er at US udgør mindst 90%25/1 2011 09:36 akademikeren 038140jeg troede aldrig, aldrig jeg skulle skrive det her, men jeg tror troldmanden er for bullish på genmab. Jeg tror royalties i topenden ikke kan nå over 200 mill i rene royalties, svarende til ca. 2.000 fuldtidsbetalende patienter. EU er bestemt en joker her, men vi skal huske på at NICE fra England/Skotland ihvertfald ikke er med på vognen og ligeledes ved vi meget lidt fra Europa i det hele taget.

Gentogen info ovenfor er lidt interessant for hvis der officielt nu er toner om relapse patienter også så kan billedet godt blive meget bullish.

Under alle omstændigheder bliver vi en del klogere efter salgstallene d. 3. februar.25/1 2011 10:52 gentogen 038143Fra NCCN hjemmesiden:

The NCCN Clinical Practice Guidelines in Oncology for Non-Hodgkin's Lymphomas (NHL) and the NCCN Drugs & Biologics Compendium chapter for NHL have been updated to include ofatumumab and romidepsin.

Ofatumumab was added to the NCCN Guidelines as a treatment option for relapsed/refractory disease in patients with chronic lymphocytic leukemia (CLL), with and without a 17p deletion.
25/1 2011 11:06 HRmunk 038145Hvad betyder "with and without a 17p deletion"?25/1 2011 11:45 Solsen 238146Genetisk variant der er svær at behandle og som giver dårlig prognose for patienter med denne variant.25/1 2011 20:57 HRmunk 038155""Med J code på plads nu og et helt år med godkendelse i EU så tror jeg derfor 2011 vil betyde 2.000-4000 fuld behandlings cyklus til fuld betaling. Dvs ca 200-400 mio i royalties for 2011.""

Troldmand tør jeg gætte på, at du har Genmab i porteføljen? ;)
26/1 2011 10:26 gentogen 138165Lad os nu blot være konservative som Aka. Selv da kan man lave et lille og meget simpelt og forholdsvis positivt regnestykke på udviklingen i den periode, hvor Genmab har loft over udgifterne. Hvor vi KUN ser på de AKTUELLE muligheder i Arzerra ALENE, så er GSKs Arzerra betaling for fuldt betalende patienter:

2010 - 1000 patienter
2011 - 2000 patienter (+ 100%)
2012 - 3000 patienter (+ 50%)
2013 - 4000 patienter (+ 33%)
2014 - 5000 patienter (+ 25%)
2015 - 6000 patienter (+ 20%)

I alt 21.000 fuldt betalte behandlinger før 2016. Altså over 2 milliarder før 2016.

Og lad os så bare være konservative og sige 7000 om året derefter i yderligere 10 år. Så er Genmab reelt fuldt finansieret ALENE i denne indikation med dette ene produkt i absolut minimal anvendelse af dette ene produkt i 7 år.

Det er da meget godt. Faktisk så godt, at jeg næsten ikke kan tro det. Selv i en endnu mere konservativ beregning er det jo godt.TRÅDOVERSIGT