Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Spændende år 2011 for Topotarget


38091 TomTom 23/1 2011 18:02
Oversigt

Et spændende nyt år for Topotarget, indtil resultaterne kommer, så kan man jo læse lidt på de seneste analyser der findes:
http://www3.redeye.se/medlemsanalys/37528
http://www.edisoninvestmentresearch.co.uk/researchreports/Topotarget200111Update.pdf
Nu mangler vi så bare på resultaterne… Kom så..  Det går godt frem for Topotargets US partner SPPI.. Partner aktien SPPI stiger for hver uge der går. Hmm.. Ved de noget vi ikke ved.. Insidere køber selv op i høj kurs i SPPI..
God weekend herfra..



23/1 2011 21:02 Henning 238097



Hej TomTom.

Du har ret i, at vi går et meget spændende Topo år i møde. Man behøver blot at se på side 9 i Q3 rapporten for at få en fornemmelse af, hvor mange vigtige informationer vi kan forvente at få i år. Hertil kommer annoncering af deres strategiplan formodentlig i løbet af Q1.
Der har på EI været en del debat omkring sandsynligheden for, at Belinostat bliver markedsgodkendt. Jeg er ikke statistikker, og jeg vil derfor fraholde mig fra at komme med sådanne betragtninger, men jeg har det utrolig godt med bl.a. at læse tekster som nedenstående, hentet fra Q3, side4:

Citat:
Igennem de seneste 6 måneder har vi afholdt to møder med vores globale Medical and Scientific Advisory Board og en række Advisory Board-møder vedrørende specifikke indikationer. Vi er glade for at indsamle feedback fra eksperterne og input fra førende opinionsdannere inden for onkologi i både Europa og USA, hvor man klart anerkender belinostats terapeutiske og kommercielle potentiale. Alle disse oplysninger vil blive indarbejdet i vores udviklingsstrategi for det amerikanske marked efter aftale med Spectrum, samt i vores strategi for Europa. Den overordnede udviklingsstrategi vil blive præsenteret for offentligheden i 1. kvartal 2011.
Citat slut.

Statistik kan være svært at forstå, det er meget nemmere at læse teksten og forstå den (uden statistisk sandsynlighed for at forstå den rigtig).
Jeg tror i øvrigt TomTom, at Belinostat ikke er indregnet i Spectrum’s kurs fra amerikanernes side. For dem er TopoTarget og Belinostat nærmest en by i Rusland, som de ikke kan forholde sig til endnu. Jeg mener snarere, at årsagen til Spectrum’s kursstigning skal ses i relation til potentialet i de produkter, som SPPI allerede har på markedet. Det bliver dog spændende at følge begge virksomheder i 2011.

MVH
Henning



TRÅDOVERSIGT