Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alphaliner sætter mål på nye Mærsk skibe


38152 fcras 25/1 2011 17:32
Oversigt

:
Tirsdag 25. januar 2011 kl: 15:03

De mange spekulationer, om en forestående Maersk Line** ordre på en serie af de største containerskibe der nogensinde er bygget, fortsætter. I dag skriver det anerkendte analysehus Alphaliner***, at skibene angivelig har en rekordlængde på ca. 440 meter.

Oplysninger kommer efter, at Lloyd´s List i sidste uge skrev, at Maersk Line menes at være bare uger fra at underskrive en kontrakt, på en serie containerskibe, der ventes at have en kapacitet på 18.000 TEU. En ordre der vurderes at have en værdi af to milliarder dollar.

Alphaliner skriver i dag, at de nye gigantskibe fra Maersk - hvis spekulationerne viser sig at tale sandt - kan ændre konkurrencelandskab markant og betyde, at Maersk Line sejler alle konkurrenterne bagud.

Maersk Line råder allerede i dag, med sin E-klasse, over verdens største containerskibe, der menes at kunne fragte omkring 14.770 TEU.

Kilde: euroinvestor.dk

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=9929
----------------------------------------------------------------------------------------

**Maersk Line:
http://www.maerskline.com/appmanager/

***Alphaliner:
http://www.alphaliner.com/top100/index.php

MAERSK A.CO




TRÅDOVERSIGT