Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Italienske afregningspriser på strøm fa vidnmøller?


38295 butterboy 30/1 2011 21:14
Oversigt

Det kan godt være jeg har sovet i timen, men kom der nogensinde en afklaring på, hvad Greentech får i afregningspriser for strømmen fra vindmøllerne? Jeg mener man afventede en endelig lov sidst i 2010, og Greentech ville vende tilbage med mere information, når det var afklaret.

Hvis ikke, hvornår kan vi så vente nyt herom?

Jeg synes Greentech ligner en lille lækkerbisken.



1/2 2011 21:43 doodha 038394



Jeg ved det ikke, Butterboy. Men hvor har du dog et smukt alias.

I det hele taget er der ikke sket en skid i de sidste to måneder - eller rettere: Der er ikke udmeldt noget. I den slags perioder plejer den (forståeligt nok) at sive.

Egentlig er det mærkeligt, at det tager så lang tid at få afklaret retmæssigheden af beslaglæggelsen af de 15% af MM. Det burde da være en formalitet.

Men afregningspriserne: Ingen anelse. Den italienske sammenlignelige - ALERION - steg pænt op mod årsslutningen for så at falde tilbage i starten af januar. Om man kan lægge noget i det, er ikke til at vide.

Nå, men jeg gør i alt fald som jeg plejer: Jeg supplerer. Såvidt jeg kan se det, er vi i bunden i en trend-kanal - og GES er faktisk i optrend (sådan ser det i alt fald ud i mine briller)

Men det er lidt irriterende, at jeg ikke kan finde ud at illustrere, hvorfor jeg mener at GES er i optrend TA-mæssigt. Jeg mener også, at brud på 18 er en fuldendt kortsigtet IHS med target på ca. 21

På længere sigt taler vi jo om 100 - men det er en anden snak...



TRÅDOVERSIGT