Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Siemens og Beckmann


38395 fillandkill 1/2 2011 22:26
Oversigt

Sikke en fantastisk uge for BioPorto.. et stort tillykke til alle aktionærer skal lyde herfra, - Graviditeten er vel overstået, og Ngal er født.

I mine øjne er BioPorto et fuldstændigt andet selskab idag, end det var i sidste uge.
Nu er vi på markedet med en potentiel blockbuster, og det er herfra vi kan forvente at der begynder at komme skred i tingene, jeg vil mene at der skal ske noget meget konkret ang. next step, allerede i Februar, hvis der er noget om snakken.

Jeg mener at BioPorto har haft 12-16 måneder til at forberede dette her, de har hele tiden regnet med/vidst at dagen ville komme, hvor The Ngal Test(TM) blev CE registreret.
På alle de utallige kongresser hvor de har deltaget, har vi hver gang fået meldinger om stor interesse, og ligefrem ordret fået afvide at flere af de store diagnostiske selskaber har været interesseret i distribution af testen, senest fik NDRS og Druen afvide af bagvejen fra Beckmann Coulter produktmanager for diagnostik, at "this NGAL assay is not yet CE marked as an IVD parameter and until such regulatory approval is granted, Beckman Coulter cannot recommend the assay to our customers. However, individual customers may buy NGAL direct from BioPorto for use on the AU platforms, using the stated parameters.”

Endvidere siger herren forøvrigt:

“NGAL is on our list of tests of interest for future development, however, as yet there is no funded project to deliver a NGAL test on a Beckman Coulter platform. As such, I would not anticipate the test being available within the next 24 months.”

Så altså... Beckmann anbefaler BioPorto`s Ngal test, og fortæller at han ikke umiddelbart har afsat penge til egenudvikling af en Ngal test indenfor de næste 2 år.

Roche Danmark oplyser, at et firma ved navn BioPorto lige har lanceret, og at testen kan udføres på deres udstyr.
Se nederst her http://drueagurken.wordpress.com/page/2/
-
I 2½ måned har der været listet 5 maskiner, hvor Ngal testen har været valideret til, og i sidste uge kom der endnu en, nemlig Abbott´s flagskib Architect C8000, og så var der 6.
Igår, da jeg kiggede forbi www.ngal.com så jeg at der nu kun var 5 applikationsnoter til forskellige maskiner, og tænkte ikke nærmere over det.. indtil 10 øren faldt..

En plausibel teori er:
De applikationsnoter der er at finde på Ngal.com er alle er 3. parts valideringer, dvs. IKKE valideret af maskinproducenten, - Ved investor præsentationen fortæller Thea at "flere" af de store globale diagnostiske selskaber har modtaget The Ngal test, til intern validering, og skulle tilfældet være at Siemens har valideret The Ngal Test, så ville det være en ret god forklaring på at Siemens Advia 1800 pludselig ikke længere stod listet på Ngal.com, under applikationer.

Dvs. har Siemens valideret The Ngal test, så er det DENNE validering der vil blive brugt, og applikationsnoten fra BioPorto er derfor overflødig. hvad jeg har fundet ud af, så foregår det præcis som når man opdaterer computeren, -efter Siemens har valideret testen, uploades applikationen til deres servere, hvorefter alle laboratorier med Siemens maskiner kan downloade The Ngal test app.

BioPorto har været ret så grundige hele vejen igennem, og jeg vil umiddelbart mene at det er sjusk, hvis det er en fejl at Siemens advia applikationen er fjernet ved en fejl, efter den har lagt der i 2½ måned.

Nuvel, ser man så på denne pdf http://www.ngal.com/content/download/1095/36545/version/6/file/The+NGAL+Test%99+CE+IVD+flyer.pdf
Så kan man se at The Ngal Test applikationer OGSÅ er tilgængelig på Beckmann Coulter´s maskiner
Citat"Application notes
Application notes are available for a wide range of analyzers from manufacturers such as Roche, Abbott, Siemens and Beckman Coulter, giving you immediate access to a fast and easy method of measuring NGAL."

Beckman Coulter er IKKE listet på Ngal.com under applikations noter.
Jeg synes det er sjusk, hvis BioPorto dagen efter lancering IKKE har opdateret deres hjemmeside, HVIS der til Siemens og Beckmann er tale om 3. parts valideringer.

Derfor så er en plausibel teori, at BioPorto IKKE skal levere applikationen til Siemens og Beckmann´s maskiner.. Go figure, hvis jeg har ret...

1/2 2011 22:47 fillandkill 038396ups.. indlægget kunne hvis godt lige være læst igennem engang inden det blev postet..

Vil du være med i chatten om BioPorto, så skal du blot melde dig ind i gruppen der hedder BioPorto, herefter får du tilføjet et nyt chatroom.2/2 2011 15:55 svesken 038417Sp dukkede application note til Siemens Advia 1800 så op http://ngal.com/home__1/the_ngal_test/the_ngal_test_reagent_kit_ce_ivd2/2 2011 16:11 fillandkill 038418havde jeg ikke regnet med, men vi mangler stadig til Beckmann Coulter2/2 2011 16:13 troldmanden 038419Dermed må vi kunne antage at Siemens ikke har fortaget deres egen validering. I hvert fald ikke endnu2/2 2011 17:00 devo 038421Hej. Jeg prøver at følge lidt med på sidelinien mht. Bioporto.

Jeg var i bagklogskabens lede lys, klog nok til ikke at købe for 2 dage siden, men kan ikke finde ud af om det er nu.

Er vi tæt på, eller er den manglende levering/validering til Siemens det der gør at man skal vente?

beklager hvis det er indlysende, men jeg kan ikke helt gennemskue det. :−)

Mvh..Søren2/2 2011 17:21 fillandkill 138422Hej Devo

Hvis du nu siger at du var klog nok til ikke at købe, så kunne du da for filan ha sagt at vi skulle ha solgt...

Hvis Siemens validerer testen, hvilket overhovedet ikke er usandsynligt at de gør, så springer kursen på det..

Det vil komme som lyn fra en klar himmel, det var meget tydeligt at ingen vidste besked om CE.

mit råd til dig, er at hvis du kunne tænke dig BioPorto i porteføljen, så køb den når du kan lide kursen, og gem aktien væk i et stykke tid, der skal nok komme til at ske en hel masse, problemet er bare at vi herinde hyler hver eneste dag på at idag sker det...

så vi bliver nok lidt utålmodige, mens man egentligt bare kan kigge tilbage, og se at alt er kørt snorlige efter udmeldingerne, mon så ikke også resten kommer.. køb aktien, og glem alt om det igen..2/2 2011 17:54 devo 038423Hej Fillandkill
Det jeg mente, var nu at jeg var klog nok til ikke at købe den på toppen. :−)

Du har nok ret. Jeg tror jeg køber i morgen, og glemmer den et stykke tid.

Hvor mange timer tror du jeg skal glemme den? ;−)2/2 2011 18:04 troldmanden 238424Hej Devo

Velkommen til ProInvestor som aktiv skribent.

Jeg tror modsat fill ikke en simpelt meddelelse om Siemens validering vil have nogen længerevarende positiv effekt på kursen. En validering i sig selv betyder ikke noget.

Det er reelt salg eller direkte partnerskaber med producenterne der er kurstriggers i mine øjne. Alt det andet er blot mindre "ubetydelige" detaljer på vejen derhen. Specielt når vi allerede VED Bioporto selv har fortaget en meget lang række valideringer og mindst 2 af producenterne er i gang med deres egne interne valideringer. BioPorto har da også direkte sagt de ved lancering vil have valideret testen til stort set alle de vigtigste maskiner.

Så derfor mener jeg der skal langt mere vigtige nyheder til for det får en vedblivende positiv effekt på kursen. Ellers vil vi blot se det samme forløb som ved CE godkendelse. En oæn stigning på dagen for så at falde tilbage igen.

Egentligt så håber jeg at jeg tager fejl. For jeg har efterhånden selv fyldt godt op med potten i mit depot. Men i min optik er det "ligegyldige" og "ubetydelige" nyheder som IKKE øger NPV værdien af selskabet.

Vh
T.
2/2 2011 19:45 Thomas 038429Jeg må indrømme at jeg også selv har svært ved at se hvorfor det skulle kunne give kursen et stort løft, blot fordi det offentliggøres hvilke firmaer der har valideret osv. Vi ved jo at det foregår - hvorfor skal det give et stort kursløft blot fordi vi får at vide HVILKE selskaber der er tale om? Det kan næppe komme bag på nogen at dagen kommer hvor vi får oplyst nogle navne. Ligesom CE-registreringen er det jo noget vi ved kommer.

Enlighten me someone?2/2 2011 20:27 fillandkill 038430Det er jeg helt enig med dig i Thomas, det eneste vi umiddelbart får ud af at få sat ansigt på, er sikkerhed.. sikkerhed for at testen bliver eksponeret bredt.

Det der så i mine øjne kan give et løft, er alt det der ellers måtte stå i en sådan meddelelse, om selskaberne aktivt vil distribuere, lægge en forhåndsordre ect.2/2 2011 22:02 Hegu 438435Vi kan være lige så rationelle i vores tankegang og argumenter omkring hvilke ting, som på den korte- eller lange bane påvirker aktiekursen i en lille aktie som Bioporto. Det holder bare ikke en meter. Det hele handler om psykologi med dominerende elementer af store forhåbninger og forventninger. Derfor påvirkes kursen af en CE-godkendelse, af en skrivelse fra en patentmyndighed om overgang til en ny fase, af en validering, af en meddelelse om et samarbejde med en større aktør (Dako) osv osv. Vi ser dette fænomen i udviklingsselskaber i mange sektorer, i biotek, ledeselskaber indenfor energi og mineraler (er der fundet olie på nabofeltet, så stiger lille PEN også)og sker der konsolidering i brancherne, så giver dette ofte også kursløft til de små aktier, uanset om at dette er berettiget eller ej.
Som investor kan man så vælge, at prøve at tjene penge på disse kursudsving eller som jeg gør i Bioporto, lade "møget" ligge og simre i fred og ro.

Med venlig hilsen

Hegu

PS: Psykologien kan også omvendt gøre, at en aktie stort set ikke stiger på noget som helst, fordi markedet er blevet skuffet for mange gange og forventningsbuen har været spændt for højt alt for mange gange. Det er f.eks det vi oplever i en aktie som Genmab og norske NEC. Samme fænomen var Bioporto også ramt af, indtil det europæiske patent var en kendsgerning.3/2 2011 03:20 Thomas 038437Jeg kan godt se det bliver spændende at se hvad der følger i det direkte kølvand på offentliggørelsen af navne. En stor forhåndsordre kunne være særdeles interessant at få med. Gad vide hvad chancen er for at man meddeler en forhåndsordre af betydning i forbindelse med offentliggørelsen?3/2 2011 03:23 Thomas 038438Er der ikke en 'rediger indlæg' funktion på PI?

Det burde der være.

Noget helt andet - hvad forventer folk egentlig i forhold til udmeldinger fra BioPorto omkring salg? Vil de kun offentliggøre kæmpe ordrer, holde os opdateret løbende eller måske kun i kvartalsrapporterne?3/2 2011 08:23 MaxProfit 038441Korrekt ville være godt med en sådanne feature ! MP4/2 2011 09:28 kulsgaard 438486BioPorto obligationen er forleden dag blevet handlet til kurs 150 en stigning på 50 % og ved kurs 150 svarer det til en aktie kurs på 10,45 ( ekskl renter), der er derfor nogle der tror der er mere i aktien.4/2 2011 10:38 Hegu 138490Jeg tror nu ikke, det er derfor, at investorene tror der er mere i aktien. Men det er selvfølgeligt altid rart af få bekræftet, at der er andre som tror på casen ved at købe obligationerne til en højere pris end dagskursen på aktierne.

Med venlig hilsen

Hegu4/2 2011 14:58 fillandkill 038503Hvis det er kurs 10,45 ekskl. renter, så er eneste forklaring jeg kan komme frem til, at handlerne har at gøre med 5% reglen. Hvis man ejer knap 5% af aktierne, så bliver obligationerne pludselig billigere end aktierne, selv i kurs 10,45, idet kursen sikkert vil stige til over 10,45 hvis man melder ud om en storinvestor. - Så, selvom jeg har fået en forklaring på at det IKKE forholder sig sådan, vil jeg nu alligevel gerne tro at det er en investor der ønsker 10% af aktierne i selskabet.4/2 2011 15:11 noname 038504Tror at I skal regne med at obligationerne er handlet til ca. kr. 150.000 per styk dvs. kurs 100. Det er således sandsynligvis en intern handel.4/2 2011 15:22 fillandkill 038505http://www.nasdaqomxnordic.com/bonds/denmark/microsite/?Instrument=XCSE75539
sæt flueben i konvertible obligationer.
Så står der:
Gns. kurs alle handler 149.933

Er vi enige om at obligationerne er udstedt i kurs 100?

Og for nyligt fik 2 jeg kender tilbudt salg af deres i kurs 1354/2 2011 15:47 noname 038506Obligationen er udstedt i størrelsen 150.000 kr (ikke et komma). Iflg link er samlet omsætning kr. 300.000 = 2 stks obligationer til kurs 100 (eller rettere kurs 150.000)

:)4/2 2011 17:11 collersteen 238510Jeg læser det altså som kurs 150 per obligation.
Dvs. et beløb i kr på ca. 225.000 kr per obligation.
Det fremgår også af handelsstats at omsætningen den pågældende dag var 449700 kr og så passer pengene.4/2 2011 19:33 noname 138527kk - I har ret i at omsætningen i historikskemaet svarer til kurs 150. Hvem der bare havde en obligation til :`STRÅDOVERSIGT