Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jeg har plus, og de annoncer er minus


38514 faurschou 4/2 2011 18:26
Oversigt

Det er ikke fordi jeg ikke har forståelse for at PI skal tjene penge på reklamer, og det er sådan set heller ikke fordi, jeg har noget særligt imod Liberal Alliance, men jeg er stærkt imod at glo på reklamer, som er personhetz. PI er normalt en daglig fornøjelse, også når skribenterne skælder ud på rød eller blå stue, men det her er en ØJEBÆ:

Bliv PI Plusser




4/2 2011 19:48 cyber 038524



Jeg kan heller ikke lide personhetzer, men der er jo ytringsfrihed, og er man politiker må man tage de tæsk, der nu kommer, og reklamer er vel stort set spild af penge, når de er nedladende. At PI tjener lidt håndører på en øjebæ, kan vel ikke forstyrre ret mange.



4/2 2011 19:58 Hegu 038525



faurschou....så kan du vist ikke læse en eneste avis frem til valget.

Bortset fra det så finder du meget lidt personhetz hos Liberal Alliance. Ovenstående annonce er dog en charmerende undtagelse.

Med venlig hilsen

Hegu



4/2 2011 20:22 faurschou 038526



Det er muligt, det er en undtagelse, der er intet charmerende over den. Jeg læser Børsen, Weekendavisen, politiken og en gang imellem Information, Det er min måde at holde mig informeret på. Men når jeg læser min avis, så kommer jeg da videre til næste side, her dukker den op næsten hver gang jeg opdaterer. (Og som tidligere skrevet har jeg ikke noget særligt imod LA, jeg er så gammeldags, at jeg har noget imod personhetz)



4/2 2011 23:50 malurt 038529



jeg skynder mig bare at åbne annoncerne fra Saxo-Bank partiet, så der kan komme kontanter i kassen hos de der stiller plads til rådighed.

Men læse det Saxo Bank partiet reklamerer med er jeg holdt op med for længe siden.

De har intet, absolut intet at byde på, altså bortset fra den lille søde Simon Emil.

men det bliver interessant at se om penge og reklamer kan sende sådan en afart af et parti i folketinget.



5/2 2011 02:35 vouskootia 338530



LA har vist et af de mindste budgetter i folketinget....

Fagforeningerne har bla. kørt med 100millioner budget her på det sidste.... gad godt vide hvilken andel af medlemmerne der er glade for det? Kunne heller ikke forestille mig at Skat er glad for den plagiat kampagne de kører.

Politiske kampagner har så også den "fordel/ulempe" at de ikke er omfattet af markedsføringsloven - dvs. de kan stort set sige hvad de vil, give garantier eller love guld og grønne skove uden ansvar.
(politikkerne har været smarte nok til at lave en fodnote i loven der lige undtager dem specifikt)

Iøvrigt - LA er da noget nær det eneste parti i DK med en fornuftig politik - og som ikke er gennemsyret af blokpolitikken. (Personerne er så måske ikke de skarpeste knive i skuffen, men det er der vist ingen politikkere der er :−)



6/2 2011 00:51 malurt 138573



vist? - Nej, man skal være blind, hvis ikke man kan se, at LA markedsføringsbudget slår alle de andres med mange alen. Men det kan da være, annonceregningerne ryger direkte til partiejerne i Saxo Bank, så de ikke kommer ind i partiregnskabet.

Fagforeningernes og socialdemokratiets had/kærlighedsforhold har været kendt i 100 år, så hvorfor det skal drages ind i LA enorme pengeforbrug forstår jeg ikke.

LA har da vist kun 3 medlemmer i folketinget. De er sponseret af et par private rigmænd, der åbenbart synes det kan være sjovt med et par ansatte i folketinget.

Vi har brugt meget tid på skatteministerens Rolex. Samtidig flokkes intelligente mennesker omkring et parti og personer, der så åbenlyst er købt af superliberalisterne i Saxo Bank.

jeg fatter det ikke. Dvs. jeg forstår det udmærket, men det giver mig en dårlig smag i munden og en grim følelse i maven.



6/2 2011 02:05 vouskootia 238574



Ja, alt, ALT partistøtte burde forbydes.

I LA's 2009 regnskab (2010 ikke udkommet endnu?), ses det at de har haft indtægter på ca. 3 millioner kr, og har brugt ca. 1.4 million kr på markedsføringsudgifter.

De 3 millioner i indtægter fordelte sig på:
Offentlig partistøtte: ca. 2.6 mil
Kontingent osv.: ca. 200k
Bidrag: 500k (fra Lars Seier)

Hvor ser du det enorme pengeforbrug?

LA har fordele i at de ikke er 100 år gamle, de har endnu ikke givet uholdbare garantier til befolkningen, eller er søbet ind i fingeraftryk på alle særlovene.

Jeg fatter ikke at folk stadig respekterer de "to" blokkes politikkere, får altid en dårlig smag i munden og en grim følelse i maven når man ser dem diskutere gavebod og særlove.



6/2 2011 11:40 malurt 038580



Hegu har nedenfor linket til alle Saxo Bank partiets annoncer. Prøv selv at slå op i et par dagblades annonceprislister - og du har dokumentationen for en del af det enorme pengeforbrug.



6/2 2011 12:19 HRmunk 038584



LA er en udløber af Det Radikale Venstre, og har selvfølgelig fuldt ansvar for den helt enormt dyre masseindvandring, som er en væsentlig årsag til at der i dag skal skæres på dagpenge og efterløn. Og de konsekvenser masseindvandringen i øvrigt har af vold og ballade.



6/2 2011 13:23 Hegu 038591



Munk...der er jo en årsag til, at mange i Liberal Alliance har brudt med de Radikale.

Liberal Alliance har intet mod indvandring, siger højt og tydeligt: "Åbne grænser og lukkede kasser". Længere er den ikke.

Med venlig hilsen

Hegu

PS: Uden indvandring af kvalificerede og arbejdsvillige udlændinge, så klarer vi slet ikke den demokrafiske udfordring fremover.



6/2 2011 13:24 Hegu 038592



"demografiske".....tastaturet driller simpelthen bare så meget i dag.



6/2 2011 13:56 HRmunk 038593



Det er da et sølle samfund, som ikke kan klare sig uden indvandring.
I mine øjne er LA en borgerlig variant af den udbredte uansvarlighed på venstrefløjen.



6/2 2011 14:17 vouskootia 338595



De indvandrerer vi lukker ind i dag er ihvertfald sølle - de kan ikke snakke engelsk eller dansk, dog lige et par ord som: kontanthjælp, boligsikring, børnepenge, førtidspension, socialkontor.

Jeg har lidt et håb/drøm om at hvis vi nu pludselig kunne få "kvalificerede" indvandrere som både kan og vil selv (og måske ligefrem "skal" pga. ingen statsstøtte?) - at det kunne få en afsmittende effekt på de indvandrere vi allerede har - "networking effekten".



6/2 2011 17:03 Hegu 138612



Munk....jeg forholder mig blot til det faktum, at vi om ganske få år vil opleve, at der er mange flere der går fra arbejdsmarkedet end der kommer ind.
I min andelsboligforening har vi flere indvandrere boende fra Tyskland, England, Frankrig, Syrien, Iran med deres danske ægtefæller. De taler alle perfekt dansk, arbejder i store danske virksomheder samt i den offentlige sektor. De vil i mange år fremover bidrage aktivt til, at betale til det stigende antal danskere på offentlig forsørgelse.

Lad os bare få flere af deres slags fra udlandet.



6/2 2011 10:15 Hegu 038576



Malurt....I LA vælter ind med medlemmer, frivilig arbejdskraft og rigtig mange erhversvirksomheder, som yder bidrag til kassen.
Der sker en kraftig netværksopbygning bla. gennem facebook, men også gennem tidligere "radikale" erfagrupper. Anders Samuelsen og andre af folketingsmedlemmerne og kandidaterne rejser land og rige rundt og holder debatmøder stort set hver eneste dag. Der knokles både på de indre og ydre linjer med en lille moderne strømlinet organisation i spidsen og jeg har i denne sammenhæng ikke stødt på ret mange superliberalister. De fylder meget lidt i Alliancen.

Med venlig hilsen

Hegu



6/2 2011 11:10 Occam 038578



Ja, forklaringen er enkel, når man ser det fra Saxo Banks side.

Vi ved, at Saxo Bank er villige til at bruge mange millioner på cykelryttere - et formål, der ligger noget fra deres kerneinteresse.

Nu er der et forslag fremme om en aktieomsætningsafgift. Den kan alvorligt reducere Saxo Banks indtjening. Det vil ligge i forlængelse af deres hidtidige ageren at bruge rigtig mange millioner på at modvirke, at dette forslag bliver vedtaget.



6/2 2011 12:01 Hegu 038581



Occam....jeg har foreløbig ikke set andre end Nordnet gå i krig med denne urimelige afgift.

Med venlig hilsen

Hegu



6/2 2011 12:51 Occam 038588



Hegu, spørgsmålet var, hvem der betaler LAs annoncekampagne, der er meget omfattende, som påpeget af Malurt.

Der er ikke bevis ift. Saxo Bank. Men der er motiv, tidligere praksis og økonomisk mulighed.



5/2 2011 12:50 Occam 038539



Annoncen er jo hjerteskærende dårlig. Hvad er budskabet? Og hvad er argumentet?

Først skulle jeg overveje, hvem er det lige, der er indenrigsminister for tiden? Jamen, det er jo Bertel! Han er kolerisk og har svært ved at styre det hele. Hvorimod Henrik Sass virker rolig. Så jo, det er nok en rimelig ide, at Henrik Sass bliver indenrigsminister, når nu vi alligevel skal skifte regering. - Mon det var annoncørens budskab?

Og så gik min fortolkning altså i stå. Hvem hulen er det kvindemenneske på billedet? Hun ser ud til at være i godt humør. Hun kan da ikke være en del af argumentet. Er hun med i budskabet? Vil hun gerne være indenrigsminister? I så fald kunne man jo godt fortælle, hvad hun hedder. Og hvad hun står for.



5/2 2011 13:23 nielso 038540



Annoncen regner tydeligvis med, at det her på sitet er tilstrækkeligt at rakke ned på folk man ikke er enige med. Det er lidt pinligt for proinvestor, at man har det billede, for det passser naturligvis ikke. Her opfatter man politikere som politikere, der skal imødegås med argumenter, ikke sandt.
:−)



5/2 2011 13:54 Hegu 038542



Nielso....det er den samme kampagne Liberal Alliance bruger i flere andre medier på internettet.

Partiets fremragende annoncer med enkle og klare budskaber finder man i stort set de fleste af landets aviser.

Prøv at læse dem på dette link. Uanset din politiske observans, så tror jeg, at du vil nyde
det professionelle håndværk, som er lagt bag.

http://www.liberalalliance.dk/presse/annoncer

Med venlig hilsen

Hegu






5/2 2011 16:03 nielso 038546



Jo, men at de bruger den flere steder, gør det vel kun mere problematisk, så er det ikke kun her, man satser på at det nytter, at rakke ned på andre...
Hvor kommer det fra? Måske fordi man går rundt og bekræfter sig selv med at tale om janteloven i DK? "De andre er dumme, men vi er noget, vi ved bedre."
Det plejer ikke at være din stil, heller ikke når du faktisk ved bedre.



5/2 2011 16:49 Hegu 038548



Nielso.....det er heller ikke LA´s stil. Hvis du ikke har bemærket det, så holder partiets folketingsmedlemmer og kandidater sig langt væk fra personfnidder, men er selvfølgelig ikke bange for at gå i kødet på de andre partiers politik og manglende resultater. Sagerne med Helle Thornings skat, Henriette Kjærs gæld, Ole Sohns fortid har på intet tidspunkt været været noget partiet har kommenteret på.

Med venlig hilsen

Hegu

PS: Det skal dog siges, at jeg selv, i diskussioner på facebook med menige medlemmer af partiet, af og til har måtte bede om bevarelse af kammertonen. Det er ikke anderledes, end det jeg gør her på PI.



6/2 2011 15:37 Kristensen 238603



Undskyld mig, men man skal godt nok være snævertsynet, hvis man kan blive harm af en sådan reklame.

Går ud fra du ikke stemmer på LA, men spørgsmålet er, om du havde skrevet samme indlæg, hvis det var fra et parti som du stemte på?

Det er så dejligt nemt med reklamer på nettet, hvis de ikke interesserer en, kan man lade være at klikke på dem og surfe videre.



6/2 2011 16:01 faurschou 038605



Snævertsynet = "den som har en indskrænket og ensidig måde at anskue et emne på". Jeg synes jo at personangreb er indskrænket og ensidigt også i politik, og det skulle så kvalificere mig i samme kategori - tja det er da muligt, men jeg mangler et argument eller to, før jeg accepterer den.

Argumentum ad hominiem - det er det bedste angreb - så tvivl om hans person og undgå så vidt muligt hans argumenter. (Hvorfra kan du udtale sig om, hvad jeg stemmer på, eller havd jeg ville gøre, hvis det var et andet partis reklame)

Ja, det er nemt med reklamer på nettet, med mindre de altså befinder sig på ens foretrukne hjemmeside.



6/2 2011 17:19 vouskootia 138615



Skulle hele websitet ellers ikke være reklamefrit hvis man er "plus"?
(bruger selv adblock så ser ingen)

Er enig med Kristensen, LA reklamen er da på ingen måde personhetz eller personangreb. Men den er RINGE! og intetsigende. Vil mene den øger Henrik Saas's "brandingværdi" mere end det gaver partiet der betaler reklamen, eller damen på den som ingen kender? :−)

Hvori ser du personangebet i reklamen?

Der er vist lige så meget personangreb og hetz i en ganske almindelig stemmeseddel til valget :−)



6/2 2011 17:35 faurschou 038616



Annoncen går efter Henrik Sass, den går ikke efter partiet og heller ikke efter Sass politiske udsagn eller program, den antyder blot - ja hvad antyder den egentlig - i hvert fald ikke noget positivt om Henrik Sass.

En stemmeseddel er da udtryk for tilvalg af en bestemt person/parti og fravalg af alle andre, men annoncen er et udtryk for fravalg af en bestemt person og tilvalg af .....



6/2 2011 18:12 vouskootia 038618



Mener du dermed at hans navn står for noget negativt?

Hvis logoet bag var for S eller SF (hvor er Sass?), så var det da en kampagne for ham.

Man kan vel sige at LA's annonce er total neutral - de opfordrer heller ikke til at stemme på sig selv. bare at du skal snakke med din nabo, kollegaer, osv. og skaffe 5 stemmer mere (vel til den sag du tror på).

De har så bare et totalt intetsigende debat oplæg til hvad du skulle snakke med dine naboer/kollegaer om :−)



6/2 2011 18:23 faurschou 038619



Jeg mener, at annoncen antyder noget ubestemt negativt. Og da annoncen er en i en række med samme lay out, så skal er det ikke så svært at se, hvem man skal skaffe de fem stemmer til.



6/2 2011 18:33 vouskootia 038620



og det var denne ekstremt tydelige antydning af noget ubestemt negativt personhetz bæ du blev så harm over? og at den adskiller sig væsentligt fra andre bæ/intetsigende kampagner fra rød/blå blok :−)



6/2 2011 18:52 faurschou 038621



Hvis man går efter en person, er det ubestemte meget bedre end det bestemte. Det bestemte kan man da tage til genmæle på.

Og hvis du vil udlægge mit indlæg som harmt, så "feel free", jeg blev blot træt af, at det blev ved, og ved, og ved med at dukke op - specielt når man nu betaler for + for at slippe for reklamer.

Annoncer fra rød, gul, grøn eller blå blok siger mig intet og havde der været en ligeså "dum" annonce fra dem, der blev ved med at dukke op, tja så ville det have medført det samme indlæg.



6/2 2011 19:10 vouskootia 038622



jeg kan stadig ikke se noget bestemt eller ubestemt personhetz i annoncen dog, det ville ikke bringe mit pis i kog :−)

jeg kan anbefale adblock til din browser - så kan du slippe for reklamerne og slippe for alt mulig tracking osv. Har PI ellers svaret på hvorfor der blev blev vist reklamer som betalende?



6/2 2011 19:45 CHjortInvest 038623



faur, husk at du kun har betalt for en "Reklamefri chat". Det andet kommer sikkert først med et + Platin produkt;0)

Bliv PI Plusser




6/2 2011 20:39 faurschou 038626



CHjort, det ved jeg da godt, men jeg kunne så godt lide overskriften der spillede på hvad man fik på PI - plus og minus. Og se hvad jeg fik sat i gang.

Mit plus er et støttebeløb til udvikling af noget, jeg håber, bliver bedre end EI, og jeg synes, PI er godt på vej.

Noget helt andet er, at jeg ville spørge dig om, hvorfor du anvender candlesticks når Gavin Holmes og Tradeguider anbefaler HLC? Men det burde jeg vel skrive under dit Torm indlæg



6/2 2011 20:41 Hegu 138627



Det brok er simpelthen helt sort for mig. Hvorfor i alverden må ProInvestor ikke have lov til at tjene penge på reklamer? Hvor forstiller man sig ellers, at pengene skal komme fra til driften af dette site, som så mange er glade for?
CHjort..hvorfor bruger du dog PI som fodringskanal til dit eget kommercielle site, når du er så utilfreds med reklamerne her?



6/2 2011 21:05 CHjortInvest 138628



Først tid faur,
Jeg anvender selv HLC, men da Candlestick gør sig bedre på videos, (og det er dem de fleste anvender), har jeg valgt dem der.

Og så til Hegu,
Det må du sandelig undskylde!
Et, mit svar var til fauer – serveret med en smiley – altså et ”glimt” i øjet.
To, det med det kommercielle må stå for din egen regning. Der er ingen reklamer – det koster intet at abonnerer. Skulle jeg vælge betalings stien, vil alle få oplyst for hvad og hvorfor
Tre, PI må da for min skyld bringe alle de reklamer der skal til, på det kommercielle plan.
Fire, jeg beklager at have udnyttet muligheden for at bidrage med materiale til PI – helt uden betaling – så en stor undskyldning!

Nå ja, og så en ”lille” ;0))



6/2 2011 21:35 Hegu 038631



Du har flere gange tidligere brugt masser af krudt på at brokke dig over reklamerne på PI. Du leverer materiale på lige fod med os andre, men du finder ikke sitet godt nok, til at du vil betale det beskedne beløb, som det koster at støtte forumet her og i dit tilfælde ihvertfald undgå reklamerne i chatten.
Længere er den ikke. og så en lille .



13/2 2011 14:58 polopolo 138885



Dennen her tråd er desværre rigtig enøjet og ubehagelig. Hvis ikke man kan se at annoncen er personhezende så er det da fordi man ikke vil. INGEN har beklaget at der er reklame finansering af kanalen her, når man er gratist.Derfor er det vel ikke forbudt at udtrykke sit mishag med en bestemt form form kommunikation.Vi der læser her,som bruger sitet og som modtager reklamer vi er vel ikke dømt ude ellers så sig det klart. Det virker som om i der forsvarer reklamen gør i trods og mod bedre vidende.



TRÅDOVERSIGT