Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvem har solgt de tidligere usikre obligationer på 13,5 mia.


38653 AnalyseThat 7/2 2011 02:42
0
Oversigt

Jeg kan ikke forestille mig at der ikke er sket en kold og kynisk sikring af penge fra tidligere obligationsejere af tidligere ikke-statsgaranterede obligationer, som så er blevet ombyttet til statsgaranterede obligationer. På den måde er det måske PFA-pension som kommer til at være vinderne, og ingen kan have ondt af at de danske pensionsopsparere ikke taber penge, men derimod nogle grådige aktionærer, nogle rige indlånere og en alt for rig rigmand, ja, og så selvfølgelig staten, som jo i første omgang må træde til og garantere. Nu koster den garanti jo ikke rigtigt noget i første omgang, den har blot en virkning så man kunne få "omprioriteret" gælden, og udlånerne ikke skulle tage et tab. Nu kan man så dele pengene banken op i en rød og blå bank, og så er alt på overfladen fint.

Tømmermændene er derimod ret store, hvis man ikke handler korrekt. 10.000 kan blive fyret hvis der ikke stilles ny lånekapital til rådighed til de erhvervsdrivende som har brug for det. Det er nu man skal se på Brian Mikkelsen, og håbe der bag hans babyface, er blot lidt socialt og forretningsminded, eller om han blot ser frem til at blive syndebuk og håbe det er glemt til et valg om 4 år. Hans fremtoning er kynisk, og appellerer kun til private, han tænker ikke på sine konservative støtter, som vil se en handlekraftig minister som vil støtte erhvervene, og samtidig lige redde arbejdspladser. Måske Søren Pind, med København som område, ville være bedre på pladsen p.t.

Men de 13,5 mia, hvem har så dem idag, for det er dem som der kan være noget lunkent ved. Er det de samme som har udlånt dem igen? Er det nogle nye? Er der nogle banker som straks annoncerer efter erhvervsdrivende i københavn, så er vi måske et skridt nærmere en oprulning af en skjult dagsorden.

- men vi kan jo også blot håbe at den tidligere udsmidte bestyrelse har skjult noget for Finanstilsynet, da regnskabet blev gennemgået sidst, for den nuværende bestyrelse spiller vel ikke med skjulte kort? De har vel søndag aften siddet med de sidste 50 engagementers værdiansættelse fra ejendomsmæglerne og regnet sig frem til at der pludseligt var ca 2 mia. mindre og nu IKKE penge til vidrer drift - ellers har de jo skjult realiteterne i længere tid end lovligt, og det kan man jo komme i fængsel for, så det må udelukkes ( eller i hvert fald ikke siges højt)




7/2 2011 06:02 HRmunk 138655



Grådige aktionærere?



TRÅDOVERSIGT