Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Per Aarsleef - fyringer på vej?


38930 akademikeren 14/2 2011 14:33
Oversigt

Han siger at medarbejderne ser frem til at få hevet ordren hjem og dermed indirekte at de vil blive fyret hvis det ikke sker?

De mister ikke livet hvis de ikke får ordren, nej men det venter markedet nok heller ikke. Er det en slet skjult politisk trussel.

PAAL er måske ikke så stærk som tidligere.

-----------------------

Entreprenørselskabet Per Aarsleff er med i konkurrencen om at bygge sænketunnelen under Femern. Men selskabet budgetterer endnu ikke med at få ordren, fortæller administrerende direktør, Ebbe Malte Iversen.

- Lad mig sige det sådan: Vi mister ikke livet, hvis vi ikke får ordren, siger Ebbe Malte Iversen.

Topchefen understreger, at det vil være stort for firmaet at lande ordren, men samtidig mener han ikke, der vil komme en lignende ordre i fremtiden. Derfor kan selskabet sandsynligvis ikke bruge deres erfaringer fremover.

Han fortæller, at mange ansatte i Per Aarsleff håber på og ser frem til, at de får hevet ordren på det seksårige byggeri hjem.

- Vi skal bruge nogle af vores bedste folk til det i en længere periode, og der er mange, der rigtig godt kunne tænke sig at blive koblet på det her projekt, siger direktøren.

Per Aarsleff er i konkurrence med blandt andet MT Højgaard om Femern-forbindelsen. Femern Bælt A/S skriver kontrakt med entreprenørerne i starten af 2014.TRÅDOVERSIGT