Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bliver Ngal testen er succes?


39150 fillandkill 18/2 2011 10:35
Oversigt

DrueAgurken har fundet et særdeles interessant studie desangående.

http://drueagurken.wordpress.com/

FillandKill



18/2 2011 10:54 fillandkill 1039153



Fik et spørgsmål på PM, som jeg lige vil ligge op herunder også, spørsmålet var hvad der sker mht. US patent, og hvilke muligheder BioPorto har på endnu et afslag..

Hej .....

BioPorto har nu 1 måned til at sende et skriv til USPTO, som sikkert vil blive behandlet i løbet af 2-3 måneder max. vi er i endgame af patentforhandlingerne, så processen bliver sikkert speedet lidt op.

Er svaret fra USPTO fortsat negativt, kan BioPorto anke sagen, men hvordan og hvorledes ved jeg ikke helt endnu, bortset fra at det bliver en smule usikkert, og kommer til at trække ud.

Men en udbredt misforståelse er at folk har indtrykket at USPTO er afgørende for om man kan sælge testen i USA, det er ikke korrekt, det eneste der er afgørende for om man kan sælge testen i USA, er om FDA godkender testen, når BioPorto indsender deres 510K ansøgning senere på året.

Det der så vil ske i USA, hvis USPTO IKKE godkender patentet, og FDA godkender testen, vil være at BioPorto sælger testen i USA, i konkurrence med Alere og Abbott, - Alere har en POC test, som ikke umiddelbart kan konkurrere med The Ngal test, for hver POC test, skal man ofte også foretage en mere præcis test, nemlig BioPortos.

Og så er der Abbotts Urin test, der skal man lige huske på at den stadigvæk KUN kan køre på Abbotts maskiner, så derfor er der uanset hvad, pt. 70-80% af markedet, som KUN kan dækkes med BioPortos Ngal test i USA.

Det mere essentielle i patentafgørelsen for USA, er det fremtidige samarbejde mellem BioPorto og Abbott/Alere, det ville være rart om BioPorto styrede slaget, og var involveret i alle forretningerne, og et godkendt patent, vil uden tvivl kunne presse Abbott og Alere til at sluge kamelen, og underskrive en licensaftale på BioPortos vilkår. Det vil jeg sige er humlen, sammen med seævfølgelig at det vil afholde andre aktører fra at udvikle deres egen Ngal test.

Husk iøvrigt at du kan tilmelde dig BioPorto gruppen her på ProInvestorm og deltage i chatten..



18/2 2011 11:30 Hegu 439160



Ngal-testen og rutinediagnostikken.

Drueagurkens indlæg er meget væsentligt. Ngal-testen markedsføres bla. på, at den sparer mange penge, ventetid og unødig behandling ude på afdelingerne.
Kommer testen først ind i rutinen, så bliver der mange millionærer blandt PI´s skribenter.

Med venlig hilsen

Hegu



18/2 2011 12:28 Doctor 1039164



Super spændende abstract fra Druen. Det bekræfter det, vi er mange der har sagt; Den hurtige diagnostik vil komme til at spare penge, både på dem der HAR AKI, og dem der IKKE har. Jeg hæfter mig specielt ved følgende i abstraktet:

1) Studiet er lavet i 2007-08, altså for 3-4 år siden. Allerede dengang var der tydeligvis stor fokus på NGAL, en fokus der næppe er blevet mindre siden.

2) Det er en STOR undersøgelse, man har taget blodprøver på 1100 patienter i de 2 skadestuer. Det gør man kun, hvis man mener det seriøst, og tror der er store besparelser at hente.

3) Der ER store besparelser at hente. Op mod $3200 per patient, hvilket jo lyder voldsomt.

Man skal stadig huske på, at dette er et hypotetisk regnestykke. Det er endnu ikke prøvet i real-life. Men det lover godt, og jeg kan forsikre om, at sådan et studie og besparelse løfter nogen øjenbryn rundt omkring.

Spændende, spændende....

Doctor.



18/2 2011 22:13 fillandkill 339210



Ved ikke om du har set denne her Doctor, men også værd at læse..
http://content.karger.com/produktedb/produkte.asp?typ=pdf&file=000227785

Increased Cost
As discussed earlier, development of AKI is associated with an increased length of ICU and hospital stay. In addition, many of these patients require RRT. Not surprisingly, AKI increases the cost of patient care. Even a slight
increase in creatinine increases the cost manifold. Himmelfarb and Ikizler [35] have reported that an increase in creatinine by 0.3 mg/dl increases the cost by USD 4,886, an increase by 0.5 mg/dl by USD 7,499, an increase by 1 mg/dl by USD 13,200, and an increase by 2 mg/dl by USD 22,023 per patient in hospital-acquired AKI. In patients with cardiac surgery-associated AKI, Dasta et al. [27] concluded that AKI accounted for a large chunk of postoperative costs which was incremental with the increasing
severity of AKI. In patients with RIFLE class R,
73.3% of postoperative expenditure was related to treatment of AKI, while Class I accounted for 74.2% and Class F accounted for 93.7% of postoperative cost of care.




TRÅDOVERSIGT