Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Patent og Årsregnskab


39324 fillandkill 23/2 2011 01:11
Oversigt

Jeg kan se på USPTO´s hjemmeside at mødet fra d. 2 Feb. er renskrevet, og at bioporto giver afkald på claim 18, da det er åbenlyst at man kan overvåge nyrernes udvikling med Ngal, jvf. tidligere studier af diverse kloge hoveder.

Ved at gøre det, har BioPorto fjernet flere af årsagerne for afvisningen af patentet, og det ser ud til nu at patentansøgningen er kogt fuldstændig ned til claim 1, der omhandler cut off niveauet på diagnosticering med Ngal.

Eksaminatoren har foreslået en cutoff på 263 som værende indlysende, jvf. tidligere studier hvor alder, køn og race har spillet ind, og hvor 263 efter eksaminatorens opfattelse ville ha været indlysende.

Eksaminatoren skrev også i final rejection, noget der startede med newertheless... oversat til dansk, at alt andet lige, så var der IKKE andre studier der havde foreslået brugen af et cut off niveau, til diagnosticering af akut nyreskade.

Ved mødet nåede de ikke til enighed, men eksaminatoren skriver at de vil genoverveje, idet BioPorto svarer på final rejection.
-
Mht. årsregnskabet, så forventer jeg at høre hvordan arbejdet med at implementere amerikanske standarder er forløbet, mhp. at vi får noget konkret afvide hvornår der ventes at blive søgt om FDA godkendelse.

Og jeg forventer at BioPorto har den nødvendige kapital der kræves, for at komme i plus, det er ihvertfald det der er blevet givet udtryk for. Ved Q3 havde BioPorto ca. 20 millioner, hvis man regner obligationerne med, og med et burn i Q3 på 2-3 millioner mener jeg, så kan jeg absolut IKKE tro på at de igen mangler penge. så jeg tror ikke på at man skal være nervøs for endnu en kapital udvidelse.

Selvfølgelig vil der være nogle ekstra udgifter til lanceringen af Ngal, men vi skal også huske på at testen var færdigudviklet allerede i November, så der har ikke været flere udgifter til udviklingen af testen heller.

Jeg tror iøvrigt slet ikke at salget af The Ngal test har været så ringe i Q1.
På www.ngal.com har BioPorto været meget ivrige til at uploade applikationsnoter til forskellige maskiner, og jeg er fortsat sikker på at det var os der fremprovokerede at app noten til Siemens kom op på siden igen, efter at have stået der i 2½ måned, så var den pludselig væk i 1 uges tid.
Når det så er sagt, så findes der ingen applikationsnoter til Beckman Coulter på ngal.com, trods det, så står der i denne flyer:
http://www.ngal.com/content/download/1095/36545/version/8/file/The+NGAL+Test%99+CE+IVD+flyer.pdf
at applikationsnoter til Beckman Coulter er tilgængelige.
Det kan kun betyde at de bliver downloaded fra Beckman som en opdatering til maskinen, ensbetydende med at Beckman Coulter (Themselves) HAR valideret The Ngal test, til alle deres maskiner, og jeg har som sagt mistænkt Siemens for det samme.

Thea fortæller også på investorpræsentationen d. 25 Nov 2010, at flere af de store diagnostiske selskaber allerede har modtaget The Ngal test, samt at "de store" meget gerne vil have BioPortos test, men at det tager tid.
Hun fortæller at et samarbejde/ aftale om levering af 10, 20 el. 30 liters dunke med Ngal, oftest vil starte med at BioPorto ville få lov at fiske lidt i deres andedam, ved at sælge testen direkte til deres distributører, med BioPortos eget logo.

Jeg vil påstå, at det allerede er igang her i Q1, jeg tror fuldt ud på at BioPorto har solgt testen igennem "flere" af de store diagnostiske selskaber, allerede her i Q1.

Så hvad skal man forvente sig af årsregnskabet... ??
jeg tror vi kommer i plus.. der skal så uendeligt lidt til, for at opveje det burn vi havde i Q3.



23/2 2011 09:50 malurt 139332



hvad så med denne:
Ved Q3 havde BioPorto 17,7 millioner, (der er ingen obligationer), og med et burn i Q3 på 3-4 millioner og et burn i Q1 på 8-9 mio (forudsat salget af Ngal er kommet i gang) og et burn i Q2 på 2-3 mio.
tror jeg, der skal hentes nye penge i 2. halvår.




23/2 2011 13:06 Hegu 039348



Malurt....Dejligt og betryggende at have en skarp talmand som dig ombord. Du er heldigvis ikke så kategorisk afvisende over for casen mere.

Med venlig hilsen

Hegu



23/2 2011 14:14 malurt 839351



Nu er det sjældent jeg er kategorisk afvisende overfor noget som helst; medmindre hyperiet tager sådan et omfang, at det er nødvendigt, at tage et stærkt og kategorisk modsat synspunkt. Og BioPorto-debatten er jo efterhånden blevet helt kedelig ;)

Du kunne godt have spurgt, hvordan jeg kommer til det cash burn jeg jonglerer med. Det er nemlig mere eller mindre grebet ud luftet for det tilfælde, at der skulle komme en ung håbefuld iværksætterspire forbi. Han skal nemlig huske:

at man normalt ikke kan sælge vare uden at have et varelager, og at et varelager koster likviditet.

at man normalt ikke kan sælge noget uden at ofre penge (likviditet) på markedsføring.

at kunderne sjældent betaler de købte vare kontant, men for det meste skal have mere end en måneds kredit.

og at udgifterne til varelager og markedsføring tidsmæssigt afholdes noget før salgsindtægterne kommer i kassen.

og jo højere og hurtigere salgsvækst desto større likviditetsbehov.



23/2 2011 14:46 Hegu 139354



Dine driftsøkonomiske betragtninger er helt relevante i relation til Bioporto. Det med et stigende likviditetsbehov ved et stigende salg, er vi mange som kender til. I dette tilfælde skal der vist også bruges lidt skillinger til løbende juridisk assistance i forbindelse med diverse godkendelseprocedurer og patentsager.

Med venlig hilsen

Hegu



23/2 2011 15:43 troldmanden 039362



Malurt dine betragtninger er rigtig vigtige at få med i ligningen. Så tak for det!

Vh
T.



23/2 2011 15:42 troldmanden 139361



Uhh uspto website not my frind. Kan meget bedre lide wipo hvor alle dokumenter er samlet et sted.

Fill kan du linke til dokumentet.

Der er ikke lang tid til vi begynder at blive klogere. Både med års regnskab og Q1 regnskab. Men jeg forventer stadig kun et meget begærnset ngal salg i Q1. Og derfor har Malurt en god pointe mht til den likvide beholdning.

Jeg kan derfor også sagtes se det for mig at der vil ske en stigende spekulation i en ny emission indtil de kan fremvise et solidt salg.

Personligt har jeg dog heller ikke noget problem med en ny emission. Det skal blot være af en ordentlig størrelse i stedet for alle disse gentagne små emissioner. Det betyder intet for bioporto casen hvis kapitalen udvides med f.eks 10% for at de kan skaffe f.eks 30 mio. Med de penge kan de så til gengæld gøre ALT hvad de kan på patent området og markedsførringen. For de sagde jo lige ud på sidste præsentation de pt ikke gør alt hvad de kan på patentområdet. Læs de bliver nød til at prioritere deres midler.

Og i forbindelse med indgåelse af mulige partner aftaler så er det nu engang også bedst at have en god polstret kassebeholdning.

Vi bliver som sagt snart meget klogere. Kan da kun håbe de sælger mere her i starten end jeg regner med. Men jeg mener ikke man fuldstændigt kan afvise behovet for en ny kapital udvidelse.



23/2 2011 16:09 Thomas 139365



Forventer folk udmelding fra BioPorto omkring NGAL-salg? Nu er det jo et årsregnskab for 2010, så vi kan vel ikke forvente at høre om hvad de har solgt i 2011.

Og hvad med Siemens/Beckmann/Roche-samarbejde?

Hvis vi ikke hører om ovenstående, forventer jeg et standard BioPorto-regnskab, der betyder guidance for 2011 uden NGAL-salg (hvilket skuffer folk) og de sædvanlige urealistiske forventninger fra tossede private investorer om at høre om 28 millioner solgte tests (ligesom folk hvert eneste kvartalsregnskab er blevet skuffede over ikke at høre om indgåelse af licensaftaler, som enhver ved, blir meldt ud når de foreligger).

Jeg overvejer at reducere med 50% og samle op når vi har nået -10% for dagen.



23/2 2011 16:17 troldmanden 039366



Personligt forventer jeg ikke der kommer noget som helst konkret ang Ngal salg ved åresregnskabet. Og som tidligere skrevet ser jeg også en sandsynlighed for de vil guide uden ngal salg. Præcist derfor har jeg nogle af de samme tanker som dig Thomas. Altså om man skal sælge lidt ud op mod regnskabet fordi det muligvis vil skuffe på forventningene.


Vh
T.



23/2 2011 16:37 Hegu 039367



Der bliver nok den sædvanlige stigning op mod regnskab efterfulgt af et udsalg fra dem som er gået kortsigtet ind i aktien. Jo større stigning - jo større fald.

Med venlig hilsen

Hegu



23/2 2011 16:38 Insolvens 439368



Selvfølgelig har Malurt ret i, at en eller for den sags skyld flere nye emmisioner ikke kan udelukkes. Alene historikken taler vel ganske meget for Malurts pointe. Men nu kunne der vel også være en anden mulighed for at dække et likviditetsbehov. Hvis BioP rent faktisk får lidt gang i salget - så der ikke længere er tale om en så udpræget fuglene på taget situation - så er det måske ikke længere helt udelukket at finansiere et midlertidigt likviditetsbehov gennem et almindeligt lån. Det synes jeg personligt kunne være en ganske fornuftig løsning. Det afhænger selvfølgelig helt af mulighederne for at opnå et sådant lån på det givne tidspunkt. Men helt udelukket på forhånd er det ikke i min optik.

Mvh.

Insolvens



TRÅDOVERSIGT