Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

14 øre!


39444 malurt 25/2 2011 18:05
Oversigt

Det var det Euroinvestor kunne præstere for for 1. halvår - 14 øre. Og det er ikke dårligt, for en virksomhed, hvor kvalitetssikring af produkterne er en by i Rusland. F.eks. forsøgte jeg at finde halvårsregnskabet via Euroinvestors site med fondsbørsmeddelelser. Linket til PDF-filen var ikke eksisterende.

Så hoppede jeg tilbage til Pro-investor, der er, vel som tak for godt samarbejde slet ikke henvisning nogen fondsbørsmeddelelse fra Euroinvestor - ja, frys dem ud- ,Men Nasdaq Nordic var igen kvalitetsleverandør.

Tilbage til regnskabet. 14 øre og Saxo-bank har tilsyneladende overtaget bestemmelsen over strategien og det er internationalisering med den konsekvens vi har set. De danske kunder i Euroinvestor vil blive betjent, hvis de er kunder i Saxo-bank, eller kan de få en hul r..

Aktien er der ingen grund til at investere i, den lever også på Saxo-banks nåde og bamhjertighed.

Hvis vi vil have et uafhængigt debatforum i DK er vi pisket til at få ProInvestor til at fungere. så hop ud af chat-rummene og kom med synspunkterne direkte i debatten - det er ikke alle, der kan tage en dagvagt i et chat-rum.25/2 2011 18:18 faurschou 439445Jeg har lige fra indførelsen af chatten været kritisk overfor denne, der forsvinder mange gode indlæg og detaljer i chat-mængden, og det er rigtig ærgerligt, når man nu har et mere end fuldtidsarbejde, og ikke har lyst til at bruge sin al sin fritid på at læse chatfora igennem.
Der kommer nu mange gode indlæg her på PI, og så må vi opfordre til, at gode pointer i chatten samles til et debatindlæg.
/faur25/2 2011 20:18 vouskootia 039449Det lader til at de rent faktisk laver lidt - nyt beta site på:
http://beta.euroinvestor.dk

Det ligner dog mest at det kun er nye skins - og så med tilføjet funktionalitet med et "global investor challenge" spil (fremtidig mulighed for at handle med "saxobank account" på samme måde som i spillet?)

Debatten som hidtil har trukket mest trafik er blevet væsentlig mindre overskuelig, og mere besværlig at bruge - det reelle indhold optager ca. 10% af skærmpladsen?

EIs brugere og investorere generelt er enormt konservative ifølge mine erfaringer - og jeg tror det bliver et stort problem/ramaskrig når de går live med det - folk vil ikke forandring.

Umidelbart tror jeg folk vil søge mest mod spekulant.dk - deres debat minder mest om EI's gamle.
Tror hurdelen med at komme igang med PI er ca. ens med det at komme igang med EI's nye.

EI's nye beta kører også stadig web 1.0 / portal stilen - hvor de forsøger at promovere alt muligt urelevant crap indhold, samt med høje mure til omverdenen og helt protektionistisk.28/2 2011 10:22 AnalyseThat 039519betaen har været kendt i et år nu, den får de aldrig op.

EuroInvestor har været en dødssejler a la AltaVista i 3 år nu, og det er blot et spørgsmål om tid før de gamle investorer også søger herover, da der egentlig ikke foregår noget nytænkning derovre, blot mudderkastning og oplysning - netop fordi der ER folk derovre.

Men man skal ikke kaste sten, når... for ProInvestor er blot næste skridt på vejen. Det kan også gå galt, når man ser langsigtet på det. Jeg levner ikke ProInvestor mange chancer, hvis Google gør de rigtige ting de næste par år. Deres finance.google.com har flere af de rigtige fremadrettede funktioner, og mangler blot nogle debatører før vi kan tale om en konkurrent.

Fremtiden er ikke abonnentbetalte fora, men frie fora, med fokus, og det er så en mellemstation som proinvestor er. Jeg savner noget wikipedia, google og freemium over systemet som det er i dag, og en åbenhed som der ikke tilbydes nogensteder idag i denne slags portaler. Så måske er fremtiden twitter, facebook, google i en kombination når man taler finanssite, men måske er det blot ProInvestor.

En ting er sikkert. Da jeg blev smidt ud af EuroInvestor, uden advarsel, uden mulighed for at få oplyst hvorfor, og med en ca. 1000 indlæg og 1 års arbejde på at opbygge relationer derinde, mistede EuroInvestor-modellen sin magi. Det gik op for mig at jeg ikke gad lave arbejde for et firma som ikke værdsatte værdien af debatører - på godt og på ondt ( ja, jeg skrev kritisk om Saxo Bank da de havde snydt deres kunder)TRÅDOVERSIGT