Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mærsk - Rettidig omhu igen


39689 Hegu 3/3 2011 13:53
Oversigt

Smedegaard har fået rettet skuden op efter nogle med en nødvendig reformering af koncernen.
Han viser nu også "rettidig omhu" for at få forbedret erhvervslivets rammevilkår generelt:

http://politiken.dk/politik/ECE1211553/nu-betaler-maersk-ogsaa-til-liberal-alliance/

Med venlig hilsen

Hegu



3/3 2011 14:01 malurt 139690



Jeg vil bede til at det er spild af penge. Og jeg tror ærlig talt Mærsk ville få mere ud af at give et bidrag til Dansk Økonomaforening.



3/3 2011 14:13 malurt 139691



men selvfølgelig - de her LA-synspunkter er jo vægtige:

Debattøren og folketingskandidaten Ole Birk Olesen publicerede i sommer syv hårde anklager mod kvinder på Damefrokosten.com.

De syv anklager er – dog ikke i sin fulde ordlyd:

1. Jeg anklager kvinder for grundlæggende at være uden moral og ære. De er fyldt med kærlighed til deres nærmeste, men moral og ære besidder de ikke. Spørg en kvinde, hvad hun mener om dit og dat i samfundsdebatten, og hendes svar vil afspejle hendes egne og hendes nærmestes interesser og intet andet.

2. Jeg anklager kvinder for af samme grund (anklage nummer 1) at være ude af stand til at opbygge og opretholde en levedygtig menneskelig civilisation. Hvis alle folk blot havde deres eget bedste som deres højeste målestok, så ville vores verden bryde sammen i strid og kævl og krig.

3. Jeg anklager kvinder for at være i deres følelsers vold og uden tilstrækkelig kontakt med deres forstand.

4. Jeg anklager kvinder for at være ude af stand til at bestyre magt med moderation. Det ses af det forhold mellem mand og kvinde, som findes i de fleste ligestillede parforhold, hvor en mand, der ikke yder konstant modstand mod sin kvindes forsøg på at forme ham, tryne ham, dominere ham, meget hurtigt vil blive forvandlet til en undersåt i et tyrannisk hjemmematriarkat.

5. Jeg anklager kvinder for at være uærlige om, hvad de i virkeligheden foretrækker i forholdet mellem mænd og kvinder, når det handler om ”ligestilling”. Jeg har endnu til gode at møde den kvinde, som ønsker, at kvinders fordums forpligtelser over for mænd skal afskaffes, men som ikke samtidig mener, at mænds gamle forpligtelser over for kvinder skal bevares aldeles uændrede.

6. Jeg anklager kvinder for at være tryghedsnarkomaner, der dog alligevel føler ret til at beklage sig over og kræve andel i de fordele, som mænd høster, fordi mænd modsat kvinder tager chancer.

7. Jeg anklager til sidst kvinder for at være jantelovsdyrkere i ethvert spørgsmål, hvor mænd er dygtigere end kvinder. Ingen mand har nogensinde anfægtet, at kvinder er bedre til at tage sig af pylrede børn med feber, tale i telefon i meget lang tid, pakke til ferierejser og skabe hygge i hjemmet. Men at møde en kvinde, som anerkender, at mænd er bedre til noget som helst andet end det, der kræver ren muskelkraft, er lige så svært som at finde en nål i en høstak.

http://politiken.dk/politik/politikfakta/ECE1211767/laes-ole-birk-olesens-syv-anklager-mod-kvinder/



3/3 2011 14:42 Hegu 339693



"Det er kun døde fisk som flyder med strømmen".

Ole Birk Olesen gav den bare gas og kant, som enhver anden klummeskriver. Nu er han blevet politiker og så graves "møget" frem efter venlig henvisning fra andre partiers kontakter i journalistbranchen.

Det virker stærkt tiltrækkende på mange kvinder, når man tør tale dem ret i mod. Den har gavtyven Ole garanteret regnet ud. Du skulle måske også prøve det Malurt.

Med venlig hilsen

Hegu



3/3 2011 15:41 malurt 139697



I Jylland er der ingen kvinder der vil føle sig stærkt tiltrukket af Ole Birk Olesens ubegavede udsagn.



3/3 2011 15:52 Hegu 139699



Det er godt nok et underligt udsagn malurt. Han stiller op i Århus og her studinerne helt vilde med ham, ligesom pigerne fra hans hjemegn i Sønderjylland.

Med venlig hilsen

Hegu



3/3 2011 16:09 vouskootia 239700



Det er godtnok de store skyklapper du har fået på i dag Malurt! (og så til et indlæg med Mærsk?)

Han har jo ret i de fleste "anklager" - og han har endda vinklet det på en overdreven satirisk måde (og publiseret det på damefrokosten.com :−)

Men det er jo "politisk ukorrekt" at bestride de klassiske "ofre"...
Fra politisk side skal man hellere lave særbehandling af "ofre" - til og over grænsen af tyrani mod den almindelige befolkning.



3/3 2011 16:14 vouskootia 139701



og lige lidt halv-humoristisk - ville ønske jeg var:
* kvinde
* indvandrer
* ingen uddannelse
så er danmark et rent tagselv bord - "gate gourmet" :−)



3/3 2011 17:01 malurt 139702



nej, det er ikke skyklapper. jeg bliver blot irriteret over, at jeg ikke kan få filtreret partipolitisk propaganda - dvs. loungeindlæg - væk fra aktieindlægene - indtil det sker må jeg komme med noget modsat "propaganda" så sol og vind kan deles lige.

"(og så til et indlæg med Mærsk?)" - på bedste mafiastil smører Mærsk alle steder, hvor de kan øjne en fremtidig fordel. Mærsk giver ikke gode gaver for sjov.

Det er det kun DA der gør:
"Vi forventer på ingen måde at få noget til gengæld

Jørn Neergaard Larsen" - han må jo tro, der står idioter på ryggen af os.



3/3 2011 17:12 Hegu 139703



Ja...malurt..vi er trods alt nogen, så mener at rammevilkår som skat, uddannelse, den offentlige sektor størrelse m.m. har noget med de danske børsnoterede selskabers konkurrenceevne at gøre.
Hvis indlæg om dette irriterer dig, så kan du da bare springe dem over.

Med venlig hilsen

Hegu



3/3 2011 17:18 malurt 139705



kan du lige anvise metoden til hvordan jeg ser
at dine Mærsk - indlæg er politisk propaganda.




3/3 2011 17:23 Hegu 039706



Må jeg bede om mine himmelblå.

Et klik og lidt hurtig skimming og et klik væk, så er den jyske ged barberet.

Med venlig hilsen

Hegu



3/3 2011 17:16 nohope 239704



Hvis LA kan købes for lidt småpenge, hvad får LO så ikke for de 100 millioner de har sprøjtet ind i Socialdemokratiets kampagner ? Vetoret over ministerlisten ? nå - nej det benægter Helle jo. 50.000.000.000 efter LO ´s hoved ? nå-nej det benægter Henrik jo - jamen så får de nok slet ikke noget - vel ?



3/3 2011 17:24 malurt 139707



LO og Soc. og SF lægger da ikke skjul på, at de samarbejder.
Og det gør de vel kun, fordi alle parter får noget ud af det?
Eller tror du, at LO er ligeså tåbelige som DA-manden der støtter LA uden at forvente noget tilbage?



3/3 2011 17:58 vouskootia 339709



Er slægtskabet så berettiget?

http://www.podia.dk/site/artikler/artikel-politik/242739-slaegtskabet-mellem-den-socialdemokratiske-top-og-arbejderbevaegelsen-og-tabet-af-arbejderstemmerne.html

Iflg. den artikel så stemmer mere end halvdelen af fagbevægelsens medlemmer til højre for midten - alligevel støtter fagbevægelsen med 100 mio. til S-SF kampagne - det er da at pisse på sine medlemmer!

Fagbevægelsen er et fortidslevn som heldigvis oplever mindre og mindre opbakning - lidt som Kirken - hvor man nok er "medlem", men kommer der dog aldrig eller tror på det.



4/3 2011 00:21 HRmunk 139727



100 mio? Alt LO behøvede for at få Helle Thorning i lommen og vetoret over ministerlisten og lovning på at sikre strømmen af skattebegunstigede medlemsbidrag, var at ansætte Helle Thorning som "konsulent" i 1997, så hun havde noget at leve for, mens hun førte valgkamp. Der kan man sgu tale om smart money.



3/3 2011 17:40 vouskootia 339708



Aha - godt at få forklaringen og din bagvedliggende agenda.
Kan man få et seperat politisk forum her - eller kan PI fra officiel side angive om økonomisk-politiske indlæg hører hjemme her?

Mafia metoder ville være hvis LA nu imorgen kommer ud med et forslag der specifikt favoriserer Mærsk på bekostning af andre erhverv.
LA's politik kom dog først - og Mærsk's støtte bagefter.
Mærsk klapper jo selvfølgelig i hænderne over politikken - passer fint i tråd med det at drive forretning, vækste og skabe overskud.
Jeg tror ikke Mærsk vil påvirke politikken - tror faktisk de vil være godt tilfreds, hvis LA kan opnå blot en brøkdel af den allerede fremlagte politik - Mærsk er jo ikke idioter.

Mafia metoder kan man nærmere sige at S-SF-fagbevægelsen anvender. Der er pengene betalt først - og de forfordeler så efterfølgende medlemmerne på bekostning af andre som ikke er i fagbevægelsen.
Man skal nærmest være idiot for ikke at kunne gennemskue at fagbevægelsen vil kræve enorm stor betaling for sin støtte til S-SF - det bliver spæendende at se de kaffebordssamtaler efter valget.

S-SF's vækststrategi bliver iøvrigt nok en ret selvopfyldende profeti - der kommer 0% vækst eller negativ vækst overalt i erhvervslivet - undtagen de få specifikke erhverv de støtter massivt. Konklusionen på det angiver de så til at stats-støtte hjælper og er rigtig godt for erhvervslivet/væksten :−)



3/3 2011 15:23 vouskootia 339695



Godt skulderklap fra Mærsk - og booster trusten gevaldigt til LA.

En lille ide - nu er S-SF jo meget glade for fagbevægelsen som de måske/måske ikke vil samarbejde tæt med - og hvor de sammen lover guld og grønne skove - både til S-SF og til medlemmerne (regnestykket har dog vist sig at være en skatte-karusel :−)

Kunne man forestille sig et ligeledes tæt samarbejde mellem DA og LA? fx. de har fælles ideer og interesser med lavere selskabsskat, personskatter og forbedring af erhvervslivets rammevilkår generelt....
Kunne man forestille sig DA gå ud og love 100k nye arbejdspladser på den konto? og øgede skattebetalinger fra erhvervslivet selv med lavere skat, men pga. vækst som selskaberne så vil lave i Danmark istedet for udlandet?

Og kunne man modsat rettet sige at DA kunne "love" at hvis afgifter og skatter øges og rammevilkårene forringes yderligere - så vil man blot fortsætte med at suge offentlig støtte i Danmark og bruge midlerne til vækst og skattebetalinger i udlandet? (lige som man gør i dag)

DA kunne samle en række større virksomheder - som så kunne give tilsagn om fremtidig strategi og planer i forskellige scenario'er.



3/3 2011 21:47 polopolo 139720



I to Hegu og Vous er åbenbart to alen af det samme stykke. Og med en ven som Ole så behøver i slet ingen fjender.
Hvad værre er debatten på Pi begynder at lide under jeres proklameren LA hele tiden. Politik er OK og ind imellem aktie relevant, men partipolitik bliver lidt anstrengende specielt når i begge navigerer så dårligt i argumenternes hav.



3/3 2011 23:12 Hegu 139725



polopolo....prøv at tæl antallet af tråde startet af Vous og undertegnede om Liberal Alliance. Hvis du kan finde mere end 5 ud af de mange tusinde her på PI, så skylder jeg vist en god middag til dig og fruen.

Med venlig hilsen

Hegu

PS: Hvad bidrager du egentligt med at konstruktive indlæg omkring aktieinvesteringer?






4/3 2011 00:39 Tonny9 039730



He he.. Et øjeblik troede jeg, at jeg havde klikket mig ind på Euroinvestor........

De syv "anklager" er da fin satire....
For mig er god satire, når der er en flig af sandhed i det, uden at være sandheden og så skal det lige have en "tvist" så alle kan forstå det.

Det må man da sige han rammer fint og helt løgn er det jo ikke, selv om jeg heller ikke vil kalde det sandheden.



5/3 2011 11:28 johnsen 139763






TRÅDOVERSIGT