Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er markedet ved at miste troen på et Bud fra Xella?


39798 7/3 2011 16:21
Oversigt

Den farceagtige bud- betinget bud historie er løjet lidt af i medierne. Det har så efter overraskende lang tid nu også afsat i aktiekursen der nu handles mellem 58-60.

Det er et årelangt slagsmål, som jeg ikke tror er slut endnu. Det er nok kun et spørgsmål om tid før der findes en afklaring, måske skal vi over næste kvartalsregnskab før alvoren går op for parterne enten i den ene eller anden retning.

Jeg har solgt i 65,5 og afventer et entrypoint som giver mellem 15-20% på de 67 der er stillet i udsigt.



7/3 2011 21:00 Kristensen 039811



Det er en spændende sag at følge, da det som du siger, drejer sig om en efterhånden længereværende overtagelseskamp. Xella har i flere omgange offentliggjort deres interesse og er hver gang blevet modtaget med tilbageholdelse fra HH bestyrelses side.

HH falder stille og rolig tilbage og tror også fortsat den vil gøre det, indtil der igen kommer nyt i overtagelseskampen.

Det kan måske betale sig, at holde lidt øje Deutsche Bank da de købte kraftigt op, op til sidste stigning.

Men helt enig i at det ikke er et overstået kapital, spørgsmålet er bare hvor lavt den kan fanges, inden der kommer nyt igen.



9/3 2011 13:51 139880



ja..endnu et hjørnespark. Og vi husker alle GN.....

Det bliver de tyske konkurrencemyndigheder, der kommer til at tage stilling til, hvorvidt tyske Xella vil kunne få grønt lys til en overtagelse af den danske porebetonproducent H+H. Selvom H+H gentagne gange har afvist Xella, så havde det tyske selskabet indgivet en fusionsanmeldelse til EU Kommissionen, som altså nu sender bolden videre til de tyske konkurrencemyndigheder.

Tilbage i oktober 2010 gav Xella udtryk for en interesse om fremsættelse af et bud på 67,5 kr. per aktie i H+H, men det blev dengang afvist af H+H's bestyrelse. På trods af afvisningen skrev Xella medio januar på sin hjemmeside, at selskabet fortsat overvejede at fremsætte et købstilbud på det danske selskab - hvilket fik bestyrelsen for H+H op i det røde felt.

- For at beskytte H+H Internationals og dets aktionærers interesser, har H+H International i dag sendt et brev til EU Kommissionen, da det er H+H Internationals opfattelse, at Xellas meddelelse ikke er udtryk for god tro om hensigten om at fremsætte et offentligt tilbud, skrev H+H den 28. januar og bad derfor EU Kommissionen om at kontrollere, om Xella virkelig er i god tro, før Kommissionen godkender en fusion.



TRÃ…DOVERSIGT