Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gode sommerhusudlejningstal


39839 collersteen 8/3 2011 13:56
Oversigt

For vi Land&Leisure aktionærer lyder det ganske godt - det ligger iøvrigt ganske godt i tråd med de meldinger der var fra Carlos igennem 2.halvår af 2010.

http://borsen.dk/nyheder/oekonomi/artikel/1/202934/feriehusbranchen_sommeren_er_reddet.html

Måske man også kan stramme den lidt og forvente at det også er godt for Parken - jeg ved dog ikke hvor mange udlændinge der booker sig ind i Lalandia. Er der nogen med den info?

Apropos Land&Leisure så var det egentlig min mening at skrive lidt om generalforsamlingen i januar. Det kniber lidt med tiden, hukommelsen og med at læse mine noter....
Lad mig dog gøre det kort og sige, at der var intet revolutionerende nyt under solen.
Det var min oplevelse, at der var en slet skjult optimisme omkring fremtiden.
Både fra ledelsen og blandt de fremmødte aktionærer.
Især observerede jeg blandt de mere profesionelt udseende aktionærer (altså ikke brugsretsaktionærerne) en del snak om de store mængder af cash som LL skraber sammen i disse tider.
Dels fra driften men også lidt fra de afviklede ejendomssalg.

Det vi venter på nu er vel så et megaudbytte næste år eller en fusion/opkøb?
Mht. fusion/opkøb burde de nok sætte noget mere gang i IR-funktionen så vi får noget for vores aktier, såfremt der vil indgå en evt. aktiebetaling i en transaktion. Man kan iøvrigt godt spørge om der overhovedet er en IR-funktion idag - mit bud er NEJ.
Som Malurt vist også har været inde på tidligere er behandlingen af aktionærerne en hån - det skal dog siges, at bespisningen på GF'en var godkendt
En lille men ringe trøst.10/3 2011 16:31 collersteen 239964Mere Land&Leisure.
Jeg fandt lige mit notepapir frem igen og har brugt lidt mere tid på at tyde de få ting og citater jeg trods alt fik skrevet ned.

1) Vedr. den store goodwillpost: "Der er masser og masser og masser af luft i den goodwillpost/-test"

2) Man er gået fra 1000+ lejekontrakter ned til 150 og næste år vil man være nået et pænt skridt videre.

3) En enkelt bemærkning om aktiekursen blev der også lige klemt ud: "Det kan tydeligvis blive bedre". I samme moment blev det bemærket at den indre værdi er 3,28kr per aktie - i den forbindelse kan man så tage punkt 1 i betragtning også.

4) Der blev spurgt om ledelsen holdt sabbatår i 2011 siden man ikke ser vækst i resultatet. Det blev returneret med en konstatering om at man forventer 5mio kr bedre resultat i år, hvilket faktisk svarer til 15-16% vækst.

5) Omkring salget af den Casablanca-ejendom som jo har været genstand for en del opmærksomhed på bl.a. tv blev det oplyst, at den er overtaget af Hotel-Invest A/S (som jo er Holmsted og Bertelsens selskab) til bogført værdi. Det er samtidig aftalt at såfremt/når Hotel Invest får solgt ejendommen på den ene eller anden måde vil LL blive kompenseret (1:1 såvidt jeg forstod) såfremt prisen overstiger den bogførte værdi. Den bogførte værdi kan jeg ikke lige huske, men det var vist trods alt et pænt mio-beløb der blev frigjort til selskabet og lagt over i den bugnende kasse med likvider.

Det var det hele. Jeg har undladt de for os "nyere aktionærer" ret så uinteressante indlæg og debat om primært Casablanca-ejendommen mellem brugsretsaktionærerne og ledelsen.

Sluttelig vil jeg tilføje, at fjernelsen af casablanca fra LL-selskabet vel er endnu et tegn på at LL-selskabet bliver rengjort/salgsklargjort/fusionsklargjort/eller-måske-blot-mere-aktionærvenligt-klargjort?TRÅDOVERSIGT