Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioportos regnskab med kommentarer


39956 Hegu 10/3 2011 15:24
0
Oversigt

Kommentarene får det til at løbe frydefuldt ned ad ryggen på mig, samtidigt med at de små hår rejser sig i nakken. Her er masser af krudt til de kommende dages debat og chat.

http://www.proinvestor.com/aktienyt/537337/BioPorto-aarsrapport-2010

Her er masser af krudt til de kommende dages debat og chat.

Med venlig hilsen

Hegu

Helge Larsen10/3 2011 15:35 malurt 039959jeg kan da anbefale, at man læser regnskabets side 7.

Med forsigtighed altså. Jeg fik dårlig mave af krampetrækningerne efter et voldsomt latteranfald.

det humor i verdensklasse.10/3 2011 15:45 Hegu 039960Er det ledelsesberetningen du mener....eller den med resultat pr. aktie?10/3 2011 15:58 malurt 139961helt præcist mener jeg dette:
"Markedet for IVD vurderes at være på omkring USD 40 mia"

det er et levn fra de gode førfinanskrisedage, hvor massevis af virksomheder (bl.a BioPorto) blev børsnoteret alene på grundlag af den slags store tal og fremtidsudsigter.

Det rigtigt morsomme kommer, hvis man har fantatasi til at sammenholde den store omsætning BioPorto på næsten 10 år har taget af det 40 mia store USD marked.

Utroligt at Lasse Lindblads fingeraftryk er så nemt aflæseligt - og han har vel intet med BioPorto at gøre længere?
10/3 2011 16:16 Hegu 039962Det er et stort marked....skal vi ikke blot holde os til det.

Lasse Lindblad....har jeg ikke hørt/set eller mødt i forbindelse med Bioporto, efter han forlod selskabet for en del år siden.13/3 2011 15:51 Henning 640091Salg af Ngal test i 2011.

Thea forklarer os ganske klart og tydeligt i regnskabet, at vi ikke skal forvente noget egentligt salg af Ngal testen til diagnostisk brug førend de enkelte lande har fået defineret en tilskudspolitik, og at dette nok vil tage fra ca. 1 år og op til 5 år. Dette må vi blot skrive os bag ørerne. Men det er ikke det samme som at sige, at der ikke bliver noget salg til anden side af Ngal testen.
Og i denne forbindelse kan jeg især godt lide følgende 3 citater fra regnskabet:

Regnskab side 8, nederst t.v.
Nye diagnostiske tests tages ofte i brug før der kan opnås tilskud til testen, men derved skal omkostningerne dækkes på anden vis. Det kan fx være via et forskningsbudget, ved privatbetaling eller via begrænset budget til nye test. Den brede anvendelse af en ny test vil derfor oftest først blive implementeret når der gives tilskud til testen.

Regnskab side 13 øverst t.v.
Testen er for indeværende i en introduktionsfase og der leveres hovedsageligt test til validering og prøveopsætning,
hvorfor der ikke forventes et større salg i første halvår af 2011. Selskabet vil, i takt med at der opnås kendskab til
markedsudviklingen, rapportere på aktiviteter og salg.

Der forventes ikke et større salg i H1. Men hvor stort kan et mindre salg da være? Ved et samlet salg i hele 2011 på ca. 500.000 stk. x kr. 35,00 vil årsregnskabet være tæt på at balancere med et nul.
Og så kan jeg altså utrolig godt lide den formulering, som Thea anvender på

side 15, øverst t.h.
Ved at påvirke flere forskellige markedssegmenter (IVD markedet og den farmaceutiske industri) på samme tid, er sandsynligheden for hurtigere at opnå en bred markedsaccept større. Derfor er det vigtigt for BioPorto også at markedsføre NGAL testen over for den farmaceutiske industri, som udgør et potentielt rutinemarked for en test som NGAL i forbindelse med udvikling og afprøvning af nye lægemidler. Salg til den farmaceutiske industri kan ofte være en hurtigere vej til anerkendelse, fordi viljen til at afprøve nye omkostningsbesparende metoder er stor.


Prøv lige at læse den sidste sætning igen.

Jeg vil undlade at komme med forudsigelser på salgs- og likviditetstal for 2011. Det er der dybest set ingen der kan, men man kan naturligvis danne sig sin egen mening herom. Det der er mit budskab med dette indlæg er, at nok vil Thea gerne have vore forventninger ned på et lavere niveau, men hun forsøger samtidig at fortælle os, at vi kan forvente os et vist salg allerede i 2010, men blot ikke fra det primære marked.

I mine øjne så strutter Bioporto af selvtillid og casen har aldrig været mere spændende, end den er nu.

Sluttelig kan jeg nu ikke lade være med at referere til Bioportos investorpræsentation d. 25. nov. 2010 på ProInvestor, hvor Thea ca. 52 min og 30 sek. inde i mødet siger: ”Vi er langt henne i et salg, når vi når godt ind i 2011.” Hmm.. tillægger man Thea’s udtalelser værdi eller ej. That’s the question.


MVH
Henning13/3 2011 16:47 fillandkill 440092Kan ikke forstå hvorfor du udelader citatet fra side 13, der står:
Der er aktuelt to andre udbydere af NGAL tests til det diagnostiske marked: Abbott med en heterogen test og Alere/Biosite med en point-of-care test. Der er en række forhold, der adskiller disse tests fra BioPortos The NGAL
Test™, hvilket fremgår af produktbeskrivelsen på side 10.
Abbott og Aleres markedsføring for deres respektive NGAL tests har været medvirkende til at skabe en accept af NGAL som den gældende nyreskademarkør, og de to selskaber
forventes ligeledes at sikre The NGAL Test™ en hurtigere vej gennem diverse registrerings- og tilskudsprocesser, idet én af de to øvrige NGAL test formentlig allerede har banet vejen. Som konkurrenceparameter har BioPorto såvel
den mest anvendelige test i det homogene format samt afgørende NGAL IP rettigheder, herunder cutoff-patentet, se mere herom side 14.
13/3 2011 18:23 Henning 040094Når alderdommen svigter, så er det godt at ungdommen tager over. Korrekt set.TRÅDOVERSIGT