Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Jeudan - Premiere på PI analyse


40017 akademikeren 12/3 2011 04:35
Oversigt

Hej PI´ere,

I vores arbejde for at levere interessant indhold og uafhængig analyse holder vi nu premiere på en analyse afdeling på PI.

Den første aktie igennem vores "mølle" er Jeudan i anledning af vores ejendomsmåned.

find den her.

http://www.proinvestor.com/index.php?p=Aktieanalyse_J..12/3 2011 10:37 Bryan 040019Tak for analysen, det ser godt ud. Jeg glæder mig til at læse de kommende analyser om de andre ejendomsselskaber.12/3 2011 11:50 malurt 440020Tak for det! det gjver jo desværre anledning til flere tanker - og det er ret ubelejliget, når dagen skal gå med familiebesøg.
Selvom Jeudan via rentesikring har sikret sig i væsentlig grad mod fald i ejendomsværdierne må der på sigt ligge en pæn risiko her hvis renterne begynder at stige. Det får mig til at spørge om der er nogen, der har en graf eller andet med gennemsnitlige afkastprocenter i købenkavn over de sidste 10-15 år - evt. og helst kombineret med den gældende rente.??

For at I skal have noget at tage jer til men jeg hygger mig, synes jeg at få nogen meninger om hvad investorer kan/skal bruge et selskab som Jeudan til?

Og i hvilke økonomiske omgivelser er det vi skal kaste penge i ejendomme?

Jeg fortsætter med familiearbejdet - dvs. støvsugning.

Mvh
Søren Pind.12/3 2011 12:12 Hegu 040021PI får løbende nye features som fortjener, at rigtig mange får kendskab til disse. Jeg skal derfor opfordre alle til at dele videre ud på f.eks. facebook ved at trykke på knappen øverst oppe.

Med venlig hilsen

Hegu

Helge Larsen12/3 2011 13:18 collersteen 440027Jeg har fundet 2 afkastgrafer som man kan se her.
I Jeudans tilfælde vil det jo så betyde et par milliarder, hvis vi skal tilbage til 6-7% perioden omkring år 2003.

Men prøv også at kigge Jeudans årsregnskab igennem. Der er rigtig meget info. Bl.a. også en oversigt over fordelingen af ejendomsporteføljen ift. afkastkrav. Der er såvidt jeg lige husker faktisk en pæn del af ejendommene der ligger med 5% eller under. (hvilket jo selvfølgelig er naturligt når nu det gns. afkastkrav er 5,2%)

CBD på graferne betyder "Central Business District"

afkastkrav, ejendomme, JDAN.CO

afkastkrav, ejendomme, JDAN.CO
12/3 2011 12:52 renek 040024Er det "El Director" som laver analyserne?12/3 2011 13:24 akademikeren 640029Hej RK,

Nej det er selvfølgelig "EL Collersteen" der svinger pennen over selskabernes regnskaber og forventninger.

Men jeg vil ikke afvise at EL Director også selv går i blækhuset en dag. Måske inden for nær fremtid.

Som de fleste ved ligger denne slags analyser mit hjerte meget nær og er for mig en helt afgørende disciplin i aktieinvestering.

Man skal kende sine selskaber.

Det er ikke alle der er enige heri, men for mig står mine aktieinvesteringer i researchen navn. Og der skal læses meget for at få en fornemmelse for den virksomhed man investerer.

Drømmen for PI må være at lave analysedækning på en masse selskaber ud fra en privat investor vinkel, og dette kommer nok også til at ske i samarbejde med eksterne analysehuse.

Det er for mig en personlig tilfredsstilelse at PI kommer til at handle mere om indhold i takt med at vi får styr på koden på siden. Og kan medvirke til at skabe et bedre beslutningsgrundlag for den private investor.

Fordi lad os bare indrømme det. Vi elsker aktier og vi elsker analyser. Det er den passion der driver PI.
12/3 2011 14:05 renek 040031Fantastisk at vi også får noget fra "El Coller"'s hånd nu også20/3 2011 22:48 Hegu 040353Fundamental analyse er vigtig - især når kvaliteten af disse er så høj, som den Collersteen altid står for. Vi må dog erkende, at rigtig mange har interesse for teknisk analyse. Der er også mange som kombinerer de to redskaber, når de træffer beslutning om køb eller salg af en aktie.
Jeg håber derfor, at dette nye tiltag fra PI følges op med kvalitativ teknisk analyse som et tilbud til brugerne.

Da vi har flere gode skribenter på det tekniske område, kunne PI eventuelt til en opstart blot oprette et "bibliotek" med de store eller små TA-analyser fra den daglige debat.

Med venlig hilsen

Helge
12/3 2011 16:38 alpehue 040041Som del af målgruppen "en privat investor vinkel" ser jeg positivt på analyser.

F.s.v.angår Jeudan er jeg som privat investor noget betænkelig ved "nicheområdet" København.

Det ville få enhver jyde til, at spørge om ikke en investering er risikabel, når nu stat, regioner, kommuner og større virksomheder finder attraktive domiciler i det billigere 'omland'

Men glæder mig over, at det er i debatten - denne debat kan læses13/3 2011 15:52 freja 040089Jeg sidder og overvejer om jeg skal have ejendoms aktier i min PF, så er det godt at se det arbejde som i laver, som gør det lettere at beslutte om det er nogle aktier som jeg skal have :-)

Det er et godt stykke arbejde i har lavet, og jeg glæder mig til at læse resten :-)TRÅDOVERSIGT