Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GES - og atomkraft-katastrofer i Japan


40206 doodha 15/3 2011 20:03
Oversigt

Klippet fra GES-gruppen:

Jeg hørte i et eller andet radio-program på P1, at Italien skal have folkeafstemning om evt. indførsel af atomkraft til juni eller juli. Med de begivenheder der sker i Japan nu, er udfaldet da vist givet: Det bliver NEJ. Dermed kommer der mere klarhed om den langsigtede politik vedr. el-forsyning i Italien: De må i vid udstrækning fortsætte den hidtidige satsning på alternativ energi - må man formode.

Dette bør styrke foretagender som satser på vedvarende energi - som GES og italienske Alerion. Alerion stiger pænt i disse dage, hvor markederne ellers generelt styrtdykker. Før eller siden må det også afspejle sig i aktiekursen for GES.

Hertil kommer at der er ballade hos Italiens olie-leverandør - Libyen.



22/3 2011 16:58 doodha 240397



Det grønne har dobbelt momentum efter Japan og Libyen.

Atomkrafthavariet i Japan og de voldelige konflikter i flere olielande bringer det globale energisystem i krise, men er samtidig en øjenåbner, der understreger behovet for en hurtigere omstilling til grønne energiteknologier.

http://www.information.dk/263116



TRÅDOVERSIGT