Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioporto - APC-PCI


40259 Mixd 17/3 2011 12:19
Oversigt

Norddiag har netop kommet med en børsmeddelelse angående samarbejde med Molzym vedrørende test af sepsis.

Kan vi ikke få lidt ekspertudtalelse angående dette samarbejde m.h.t. Bioportos test.

Børsmeldingen er her:

Molzym har inngått en avtale med Seegene for levering av reagensert basert på deres molysis-teknologi, som vil bli brukt i Seegenes nye sepsistest, opplyses det i en melding.

Sepsis (blodforgiftning) er en av de hyppigste dødsårsakene på sykehus verden over. Seegenes test vil bli utført på deres SeePrep prøveopparbeidelses-instrument - et OEM-instrument som leveres av NorDiag.

Avtalen innebærer at testen kun leveres på NorDiags plattform, og brukerne må ha tilgang til et SeePrep-instrument for å bruke den.

- Vi har store forventinger til dette konseptet basert på forventet sensitivitet og spesifisitet og hvor både Molysis og Arrow teknolgi er kombinert med Seegenes Magicplex amplification technology, sier adm. direktør i NorDiag, Mårten Wigstøl, i en kommentar.



17/3 2011 13:24 Druen 540261



Bioportos APC-PCI test er ikke en test af sepsis. Det er en test for behandlingsegnede patienter til Eli-Lillys APC kur (Xigris).
Bioporto har i samarbejde med Rigshospitalet lavet en undersøgelse, som viser at APC-PCI (aktiveret protein C- Protein C inhibitor)test kan benyttes i en sådan sammenhæng. (Groft sagt kan folk uden protein C, og en APACHE II score under 25 være mulige kandidater til Xigris behandling)

Det helt store problem for Xigris er nemlig at det er RASENDE dyrt, og har vist sig meget lidt brugbart uden selektion af behandlingsegnede patienter.

Derfor er det positivt at BioPorto i årsregnskabet antyder at en aftale kan være på vej, skulle studier falde positivt ud. Jeg formoder at en sådan aftale allerede er handlet på plads, da det ellers ville være underligt at begynde at bruge en masse midler på det nu i en tid hvor det vi mangler faktisk er midler.
Hvad aftalen så indebærer kan man selv gætte på.

Jeg har også tidligere spurgt Eli-Lilly til denne test, hvor de havde andre planer. Men de var opmærksomme på testen, men skulle først færdiggøre egne forsøg før de ville undersøge det nærmere. (Det er vidst ved at være et par år siden)



19/3 2011 01:23 pumpa 140337



900.000 med blodforgiftning alene i USA, det vil sige ca. 2 mill sammen med Europa, hvis vi siger en pris på 500 pr. test, taler vi en milliard til Bioporto og så har vi ikke resten af verden med....en skændsel at vi ikke ligger over 10...
jeg tror endda at 500 er lavt sat idet at Eli Lilly ved at uddele 10 test til ialt 5000 kan sælge en behandling til omkring 90.000,-
sygehusene har svært ved at sige nej til at behandle patienterne når de ved hvem medicinen virker på...så det kan sagtens gå for Eli Lilly at forære testene til sygehusene...

Når man tænker på hvor nedtonet APC_PCI var fra Bioporto's side sidste år og så nu hvor der er kommet stort fokus på testen er der ingen tvivl om at der med stor sandsynlighed vil komme en aftale i hus senest med udgangen af i år, og nok også noget før....

Det vi mangler for at få kursen op, er nyt blod i form af nye aktionærer der også kan se det fantastiske potientiale i denne aktie....



19/3 2011 01:46 troldmanden 040338



Hej Pumpa

Husk på BioPorto ikke selv skal/vil sælge testen. Så der vil blive tale om en licensaftale med royalties omkring 5%



19/3 2011 05:25 fillandkill 040339



Hej Troldmand

Husk på at BioPorto har eksklusive rettigheder til denne test, så 5% kan hvis ikke gøre det.

Husk også på at Eli Lilly havde store forventninger til Xigris som en blockbuster, men pga. af et problem som BioPorto har løst, blev den aldrig den storsællert som de havde regnet med.



19/3 2011 09:19 pumpa 040340



Jeg er også overbevist om at det er Bioporto der har fat i den lange ende, hvorfor skulle de nøjes med 5% når de er de eneste der har en test der kan forbedre salget Xigris markant. Hvis man kigger overordnet på casen er det da ligegyldigt for Eli Lilly hvis de skal tjene 5000 mindre for hver behandling af omkring 90.000 men så til gengæld sælger langt langt flere....det kan godt ske at Bioporto tjener en milliard i ovenstående oplæg, men tænk på hvor mange milliarder Eli Lilly kommer til at tjene.....De er ikke interesseret i at have en blockbuster liggende i skuffen for at samle støv....



19/3 2011 09:26 pumpa 040341



Hej Troldmand

Med NGAL i mente er de jo heller ikke presset på likviditeten på sammme måde som tidligere, så de står langt bedre i en forhandlings situation. Når man tænker på, hvor meget de har kæmpet for at få den nye strategi omkring NGAL op at køre, og at det nu ser ud til at lykkedes, så tvivler jeg på at de slår sig til tåls med sølle 5% for en unik test som Eli Lilly ikke kan undvære, hvis de skal have en blockbuster ud af Xigris.



19/3 2011 09:37 BiopOrBust 040342



Selv hvis man antager at der skulle blive tale om en 5% royaltyaftale, så taler vi vel alligevel om et beløb i størrelsesordenen 50 millioner kroner til Bioporto årligt.

Det beløb alene er jo nok til at dække det nuværende årlige underskud godt og vel tre gange...

Og så er det da vist forøvrigt ikke uhørt med en væsentlig upfrontbetaling ved en aftale af den slags - som må forventes at være den ringeste form for aftale der realistisk kan opnåes.



19/3 2011 10:00 Druen 240343



Jeg må også indvende at jeg ikke tror BioPorto selv vil sælge APC-PCI testen. Jeg formoder at når studierne er færdige, og de har en aftale klar om færdigudvikling af testen (sikkert sammen med eli-lilly)så vil EL som tak for hjælpen (som nok bliver at afholde alle omkostninger) få en aftale om at de kan enten købe patentet og produktet, eller få en licensaftale. Og om hvorvidt Bioporto kan presse citronen er det jo et problem som går begge veje. Uden markøren, ingen Xigris behandling, og uden Xigris ingen markør. Nuvel EL har den største interesse, hvilket nok også kommer til at afspejle sig i prisen, men at forestille sig en helt sindsyg aftale tror jeg ikke man skal forvente. Mens jeg skriver nu kommer jeg til at tænke på at det nok er en licensaftale som er mest sandsynlig, med tanke på Bioportos eksplicitte strategi.



TRÅDOVERSIGT