Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fed info fra Dekker i bestyrelsen !!!


40429 MaxProfit 23/3 2011 12:11
Oversigt

Det första alternativet (extra bolagsstämma) låter inte särskilt välgenomtänkt. Jag tror att ett sådant skulle skada bolaget mer än vad som skulle uppnås...

Historiskt sett har det inte funnits så mycket mer väsentlig information som vi har kunnat gå ut med. Visst skulle man kunnat berätta mer om allt runt omkring, men detta har inte varit möjligt pga all fokus från ledningen på nyemissionen, completion bond upplägg, personalfrågor, avtal mm.

Att vi har gått ut med information om "snart" har ju med facit i hand ibland varit olyckligt, men de uttalandena har alltid baserats på information som då hade delgetts av våra samarbetspartners som tex EA.
Och som vi vet så ändras tidsplaner bla pga utökningar mmvilket har ändra "snart" till icke snart.

Vi lyssnar på er och har en egen agenda för att bli bättre på informationsgivningen. Mycket kommer ju att lösa sig då EA börjar med marknadsföringen av "RedLime".

Att vi nu även har börjat med egna spel borgar för en större möjlighet att kommunicera kring dessa. Vi kommer att arbeta med förläggare även med dessa spel (vilket är ett krav från Sony och MS för att få spel på PS Network samt Xbox Live). Detta kan komma att begränsa kommunikationen något, men någon total munkavle a la Redlime kommer inte bli aktuell för dessa produktioner.

Så summa summarum. Statistiskt sett (jag vill inte använd ordet "snart" i detta sammanhang ;) ) så borde det lossna med info för:
- RedLime
- egna spel
- nytt/nya avtal

Så håll ut. Blanda inte in känslor i hur ni agerar på aktiemarknaden. Jag/vi förstår frustrationen ni känner, men som ni kan se ovan så för varje dag som går så....

mvh
dekker




Sendt fra ProInvestor gruppen



TRÅDOVERSIGT