Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

PROSTVAC fase III: start august 2011


40600 TheBekkers 25/3 2011 18:41
Oversigt

Så kan alle ved selvsyn konstatere at fase III påtænkes opstartet til august 2011:

http://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01322490?term=prostvac&rank=1

Der bliver kort fortalt tale om et studie med 1200 patienter opdelt i 3 arme. Primære endpoint er som forventet overall survival OS. Alt i alt helt i tråd med SPA'en.

De ligger godt nok pres på potentielle partnere. Hvis I vil med, så er det nu. Ellers laver vi en emission og I må vente til vi har resultaterne. De næste par uger bliver interessante.

Mvh,
TheBekkers25/3 2011 18:47 Brøndby 040602Ja selvtilliden fejlen ikke noget. De må gerne lægge maksimal pres på25/3 2011 19:57 collersteen 040606Problemet er bare at investorer og analytikere er brændt af, så det bliver en lang lang sej vej tilbage, selvom Hedegaard skulle hive en guldrandet kontrakt i land skrevet på sølvpapir med en fin bronzepen.
Skaden er sket.
Selv med en meget fin aftale er vi vel i heldigste fald tilbage i 180-200... men nok kun kortvarigt, for så skal der vel dels tages profit, dels minimeres positioner i dette lykkehjul fra de store inst. investorer der ikke nåede ud i tide eller på vejen ned.25/3 2011 21:13 Brøndby 040607Ja, han har ikke just gjort noget for at skaffe investorernes tillid.Helt skidt var det, at optræde som han gjorde på PI´s kapitalmarkedsdag.
Det undrer mig fortsat, at skiftet i strategi skulle være sket på baggrund af rådgivning.Jeg håber inderligt, at der er tale om god rådgivning.26/3 2011 01:03 Alberto 440612Jeg tror det er sket grundet 3 ting:
1) Dendreons store succes med denne strategi sidste år
2)Konservative bigpharma forhandlere
3)En MEGET stærk tro på en godkendelse - grundende til denne stærke tro kan man udforske ved at gennemgå AH's indlæg på PI's kapitalmarkedsdag (senere tråd nedenfor)

Og ja: Der er MÅSKE tale om en generel trendvending i strategiaproach i forhandlingssituationer mellem small-og bigpharma. Studer dette ved at læse artikel nedenfor.

Hvis der vitterligt er tale om en nyorientering indenfor branchen, tager det selvfølgelig tid at få markedet som sådan at anerkende dette og prissætte efter det. Der venter Bava et MEGET stort arbejde desangående, hvis det skal lykkes at overbevise interessenter i en måske kommende emission indenfor den nærmeste måned! Det er et stort og åbent spørgsmål, om det vil lykkes. - Og hvad mulighederne for Bava i modsat fald fald er? Mit bud er, at hvis ikke det er muligt at få en rimelig vished for et heldigt udfald af en evt. emission (læs: forhåndstilsagn for deltagelse af meget store interassenter), vil Bava næppe løbe risikoen for en mislykket emission og igen vende sig mod de interesserede selskaber for at lave en mindre lukrativ aftale - den kan nu sagtens blive ret god alligevel!

-Omvendt er jeg personligt overbevist om, at en af bevæggrundende til en ny strategi er den, at Bava ved censorbordet til den endelige godkendelse virkelig vil stå ekstremt stærkt med NCI (som de i sin tid købte Prostvac. af - eller fik!!!!)med ved bordet samt en meget venlig stemt amerikansk sundhedsmyndighed samt sin SPA og assestment protocol. Læg oven i dette, at Prostvac. er meget konkurrencestærk. Udover rigtig gode data og gode safety er stoffet meget velegnet til logistikken på hostitaler, hvilket i sidste ende godt kan betyde en hel del i forskellige instansers vurderingen af brugbarhed!

Konklusion: Vi ser frem til en MEGET afgørende måned, hvor vi skal holde skarpt øje med indikationer af, hvilken vej det går... I begge de to skitserede udfald mener jeg, vi BØR se en væsentlig højere kurs på Bava med tidshorisont ½-1 år. Hurtigst gevinst ved en "gammeldags" aftale - men sansynligvis størst ved "gå-selv" taktikken.

Alberto26/3 2011 11:31 Brøndby 040614Spændende indlæg Alberto. Mange tak for det. Jeg håber meget at øvelsen lykkes. Det undrer mig dog, at man så kort tid efter at have gennemført en rettet emission med henblik på at styrke forhandlingsmusklerne, foretager et markant strategiskift og beder aktionærerne om flere penge. Er forhandlingspartnerne for "fedtede"? Tyder noget på, at Prostvac er et endnu stærkere præparat end antaget? Eller er
det i virkeligheden det modsatte? Er det emissionsbankerne som ser en mulighede for ekstra profit? Spørgsmål er der nok af, mens svar er en mangelvare. AH´s optræden på PI´s kapitalmarkedsdag får ikke min respekt.26/3 2011 14:29 Sukkeralf 340615Jeg synes stadig der mangler en klar forklaring på, hvorfor dette skifte kommer så pludseligt !

Dendreons succes har jo været kendt længe - og BN må jo også have forhandlet et stykke tid og kigget sig omkring, så de må have haft en vis fornemmelse af, hvordan sådanne partneraftale kan indbringe i dag.

Derfor forstår jeg ikke hvorfor denne vej (emission og fase III i BN regi) ikke har været på bordet hele tiden, så havde de mulige partnere jo været presset fra start til slut - og markedet havde ikke fået denne overraskelse med et enormt kursfald efterfølgende.

Enten har BN´s forhandlingsstrategi været forkert eller også er interessen for Prostvac bare ikke så stor som håbet - jeg hælder nu stadig til det sidste.

Man skal stadig huske på, at cancervacciner er i et meget tidligt stadie - og vi har kun set et gennembrud, så i mine øjne er der bestemt et stykke vej før BN´s aktionærer kan føle sig sikre.

Cancervacciner er et minefelt, hvor Dendreon dog har vist en vej igennem. Fase II for Prostvac ser fornuft ud, men fase III er som bekendt noget andet. BN har jo også sagt, at havde de ikke fået en fornuftig SPA, så ville de aldrig kaste sig ud i det selv !

Problemet med disse cancervacciner er jo også, at man har lidt svært ved at forklare hvorfor og hvorledes de virker !

Spændendende bliver den kommende tid - jeg tror ikke vi ser en partneraftale nu. I princippet er BN vel så langt nede i kurs, at et opkøb i givet fald kunne komme på banen, hvis man havde yderligere interesser.

Et bud kunne være Sanofi Aventis, som er en større spiller indenfor. De har tidligere været interesseret i MVA-basserede vacciner via licensaftale med Oxford Biomedica. Desuden har de også en warm base produktionsaftale med USA på ACAM2000, så de er i kobbevaccinemarkedet.

Det er en interessant tanke og må være den mest oplagte køber af BN, hvis sådan et bud skulle komme.

Der skal skyder ca. halvdelen af BN´s nuværende markedsværdi i fase III for Prostvac, så var det måske mere oplagt og dykke længere ned i pungen og få det hele med.

Mvh
Sukkeralf26/3 2011 16:28 Alberto 140617Jeg er nødt til at give dig ret i din diskurs, sukkeralf! -Hvor nødig jeg end vil.... Det er et mærkeligt tidspunkt, ændringen er sket på! -Og forklaringen må som du skriver bunde i et/flere for svage tilbud. -Men svage i forhold til hvad? I hvert fald for svage i forhold til, hvad Bava selv havde set frem til! Måske mener Bava, at Prostvac. vil blive så tilpas favoriseret omkring godkendelsessessionen, at den forventede godkendelsesprocent er steget fra 25% til en noget højere procentsats? Eller at konkurrencepotentialet qua logistiske fordele omkring anvendelse på hostitalerne gør stoffet mere salgbart? Der er sikkert en række af lignende parametre at tage stilling til. -

Det er svært at blive klog på niveauet af de aftaler, der altså pt. ligger til at blive forkastet, men mon ikke - trods alt - at forhandlingsmodparterne også er ærgelige og skuffede over udviklingen ?

Kan man forestille sig en aftale, som indebærer 50/50 deling af de forventede udgifter? Bava finansierer 50% (hvilket betyder emission - dog i mindre målestok) og et andet selskab finansierer 50%?

-Overtagelsesscenariet er også en spændende mulighed - hvad kunne man kursmæssigt forvente af et sådant bud?

Til slut: Jeg er ikke specielt skrap til at læse clinical trails. -Hvad kan man læse af, at studiet er trearmet? Giver studiet anledning til overvejelser omkring evt. partnere?

AlbertoTRÅDOVERSIGT