Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Svar til aktiemand


40845 cyber 1/4 2011 22:15
Oversigt

Havde ikke set nyheden, er ikke helt opdateret, da jeg først nu er ved at komme på plads, efter min lejlighed brændte sidste år. Har mest brugt iPhone, og det er ikke helt optimalt. Klart at en nyemission ikke kan udelukkes med nyheden som faktor. Kommer der en emission, kan den godt ske til markedskurs, da prissætningen af aktiekursen er uhyggelig lav. Der pågår også løbende forhandlinger med SPPI om finansieringen af belinostat. Jeg vil tolke dette positivt: I resten af studierne dækker TopoTarget 30 pct. af omkostningerne, mens Spectrum står for resten. Mvh. Cyber



Sendt fra ProInvestor gruppen



1/4 2011 23:06 turin 040846



TOPO er en urimelig dyr aktie hvis du ser på cash burn ift resultater. TOPO har faktisk aldrig rigtig leveret noget.

- turin



1/4 2011 23:16 cyber 240847



Kigger kun på potentialet i belinostat, og formoder at midlet på sigt bliver godkendt i flere indikationer, og så snakker vi om milliardsalg. Synes heller ikke, at du kan sige Topo ikke har leveret noget, de har leveret Savene og Totect plus en masse gode data for belinostat. Topo er kanonbillig, hvis man tager de optimistiske briller på.



2/4 2011 23:11 cyber 040879



Hej igen aktiemand. Du spørger til CUP i en besked til mig, men da jeg har problemer med beskedsystemet, svarer jeg meget passende her i den direkte tråd til dig.

Jeg har megastore forventninger til CUP. Alle 88 patienter er forlængst og til tiden indrulleret i fase 2-studiet, hvor de tilfældigt udvalgt gennemgår enten en eksperimentel behandling, eller en kontrolbehandling.

Jeg har plukket disse facts:

På nuværende tidspunkt er kombinationen af carboplatin og paclitaxel almindeligt brugt som
førstelinjebehandling. Denne kombination giver en responsrate på 25-40%, en median progressionsfri overlevelse på 4-6 måneder, overlevelse på 9-11 måneder og en 2-års overlevelse på ca. 20%.

Der forventes topline-resultater for progressionsfri overlevelse og responsrate i 3. kvartal 2011. Den endelige evaluering af overlevelse forventes i 1.
kvartal 2012.

Apropos finansieringen af potentielle fase 3 forsøg, kan jeg godt se, at der nok må mere til end de 2oo mill i likvide midler Topo ligger inde med, men det er vel kun positivt.

Se programmet:
http://www.topotarget.com/product-portfolio/belinostat/topotarget-trials.aspx





TRÅDOVERSIGT