Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Exiqon præsentation af tarmkræft data


40965 troldmanden 5/4 2011 10:57
Oversigt

Sent i aftes kom der en spændende nyhed fra Exiqon om nye flotte data fra deres tarmkræft projekt. Data som blev præsenteret i går på den store AACR konference

I første indledende fase nåede testet op på flotte 80% træf sikkerhed. Altså kunne testen via en meget lille dråbe blod detektere kræften i 80% at tilfældene. FDA kræver kun 50% for at blive godkendt. Men Exiqon tror det måske er muligt at øge succesraten yderligere gennem den næste fase hvor testen optimeres i et stort 3.000 patienters forsøg som forvents afsluttet i indeværende år.

Til dem der er interesseret i at se gårdagens præsention så kan man finde den via nedenståede link. Der kan man også se sidste uges GF præsentation hvor specielt slide 10 er interessant!!!

http://www.proinvestor.com/aktier/Exiqon/EXQ.CO



5/4 2011 11:49 Doji 040967



ja side 10 bed jeg også mærke i.

Hvor høj skal den % vis være i de andre fase og kan man gå udfra, at når den allerede er omkring 80% i første fase, at den så ikke får problemmer i f.eks næste fase??



TRÅDOVERSIGT