Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aktiedebat - Uafhængig og Fri


40988 akademikeren 6/4 2011 10:48
Oversigt

Der var igår i Mediawatch en artikel om at Euroinvestor har mistet traffik. Konklusionen var at de havde tabt til de redaktionelle medier, Børsen, JP etc.

Det tror vi ikke er den rigtige konklusion. Vi tror på at det er PI der tager trafikken fra EI og vi fortsatte vores vækst igen i marts.

Idag besøges ProInvestor næsten af 50.000 unikke brugere om måneden. Langt de fleste og her taler vi 96% skriver aldrig noget i debatten, men bruger ProInvestors andre tilbud, som overvejende er gratis tilbud.

Med Saxobanks defacto overtagelse af Euroinvestor er ProInvestor danmarks største uafhængige debatforum og finansmedie for aktier. Det er vi faktisk temmeligt stolte over.

Der har også i den sidste tid været et godt rykind af nye aktive skribenter, og dem hilser vi stort velkommen.

Vi har fortsat mange udfordringer før vi er helt i mål med ProInvestor, men vi har taget nogle meget store skridt de sidste måneder.

Jeg vil godt takke alle skribenter for den gode tone, der præger debatten og som er et PI varemærke.

Vi arbejder hårdt for at gøre ProInvestor bedre og forsøge at omdanne alle de mange brugerinput ind i vores udviklingscyklus. Det er en balancegang som i sig selv er vanskelig, men også har skabt os de mange loyale brugere idag.

Spørgsmålet er: Hvad kan ProInvestor gøre for private investorer i 2011?

ProInvestor
6/4 2011 11:16 johnsen 640989Aka, det er et spørgsmål der er farligt at stille.

En tanke der har slået mig er; hvad gik galt for Euroinvestor, da de var på toppen? I skulle helst ikke lave samme fejl.
Personligt tror jeg Euroinvestor slog alt for meget ud med armene og helt glemte at servicerer de ydelser de tilbød, men havde for stor fokus på nye ting. Alfa og omega for en forretning er at man lever op til udbudte ting før nye drages ind, så er man nået langt.
Af skade bliver man klog og derfor laver jeg da ofte et check, selv om det ikke burde være nødvendigt på et site der tilbyde nyhedsinfo, kurser, børsmeddelelser ect. ect.

Jeg har prøvet at være i en virksomhed, hvor vi havde "succes så det gjorde ondt". Hvor ville jeg have ønsket at vi havde taget det en anelse langsommere, så alle kunne følge med.

Du kender økonomien og ved hvad der skal til og hvad der er råd til. Byg skorstenen fra bunden og ikke fra toppen.

Just my 2cents.
Pøj, Pøj.6/4 2011 11:29 faurschou 840990Vidensdeling, det er hvad PI skal satse på.
Det er selvfølgelig også fint med en løbende udvikling af de centrale arrangementer og tilbud. Men aktivering af brugerne (de passive 96%), det slår alt andet. Så bliver PI verdens første og førende aktiewikipedia.6/4 2011 12:20 vouskootia 340993Her et par ønsker til hvad jeg gerne så ProInvestor gør i 2011:
* ÅBEN - gå væk fra web 1.0 walled-garden tanken (Euroinvestor), og omfavne web 2.0, spredning af content og dermed viral "markedsføring".
* Opdatering og specifikation af betingelserne - hvad er vilkårene? der skrives fx. at ophavsretten tilhører ProInvestor - men det kan i vel ikke mene på artikler der er skrevet af brugerne?
* Reddit algoritme til rating/sortering af artikler!
* Mulighed for simpel safe formatering i artikler, evt. wiki/markdown/bbcode/etc. tags.
* $TICKER tags i artikler, chat, mm. hvor man dermed linker til aktiesiden og faar indsat current price quote inline i teksten.
* Goer siderne hurtigere at loade! (og spar paa server ressourcerne) http://pagespeed.googlelabs.com/
* Forsoeg at tilpasse 'tema'erne med hvor vi er i business cycle'en (eller helst lidt foran den :−)6/4 2011 12:59 Hegu 040995vouskootia....jeg forstår ikke halvdelen af dine ønsker, men dem jeg forstår er jeg enig i. Især det med spredning af content og viral "markedsføring".

Med venlig hilsen

Helge Larsen6/4 2011 17:05 Occam 241004Uafhængighed er ikke en absolut størrelse. Alle er afhængige af et eller andet. Så det er et spørgsmål om, hvor åbent man fremlægger sine afhængigheder.

(Jvf. http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/205082/doemt_for_kursmanipulation__klar_med_nye_aktieanalyser.html )6/4 2011 18:41 Conner 141006Spørgsmålet er ikke hvad PI kan gøre for private investorer i 2011, men mere hvad PI´s værdigrundlag er. Hvis værdigrundlaget er i orden, kommer resten. Det skal dog ikke afholde fra produktoptimering :−)

Hold linjen med en sober tone, det er det der skaber nedgang et sted og fremgang et andet sted.
Jeg ser intet i vejen for, at PI aflønner de bedste skribenter, enten på fast basis, pr. forudbestilt job, eller efter et godt skriv. Det kan fremme nogles lyst til, at bruge den tid der skal til.

Debatten (og chatten)er den bærende del, det er der fokus skal ligge. Resten er flødeskum.

Mvh9/4 2011 12:14 johnsen 041100et MEGA problem er at jeres editor IKKE accepterer almindelig tegnsætning, hvis noget er skrevet i et alm. tekstprogram. Man er ALTID tvungen til at gennemgå indlæg efter det er kopieret ind i PI for at få foretaget rettelser.9/4 2011 15:29 vouskootia 041102Hvis der menes formatering/font/etc. saa er det nok pga. at det er et MEGA sikkerhedshul :−)
Vejen frem er wiki-markup hvis man vil tillade noget formatering af tekster...
http://www.wikicreole.org/10/4 2011 08:58 johnsen 041111hmmm, er der ikke problemer med ? - % eller er det kun på ei.10/4 2011 08:59 johnsen 041112Hmmm, er der ikke problemer med ? - % ect. eller er det kun på ei.TRÅDOVERSIGT