Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kan tillid skabes til "gambling"?


41018 misel 6/4 2011 23:56
Oversigt

Hejsa

Jeg er sprit ny her på ProInvestor, så undskylder på forhånd hvis jeg har placeret mit indlæg forkert, eller skriver noget upassende.

Min situation er at jeg har "opfundet" en unik vinkel til et allerede eksisterende fænomen inden for det jeg kalder "sports-investering".

Kort fortalt handler det om spil på sport via online bookmakere, uden nogen form for risiko. D.v.s du profiterer for hver eneste kamp du spiller på.

Og det er netop her mit problem opstår med ordene "spil" og "ingen risiko". Jeg oplever naturligt nok, folk som oftest er skeptisk over for dette. At det overhovedet kan lade sig gøre at profitere uden tab, på hvad der egentlig er gambling. Men det kan det altså.

Jeg kunne selvfølgelig lægge alle kort på bordet, så man får at vide hvordan det fungerer og med selvsyn kan prøve at se mig spille det og se det virke. Problemet er bare at det er så enkel en metode, at enhver ville kunne kopiere den til deres egen fordel, med det samme.

Jeg kan selvfølgelig også godt bare spille selv (som jeg gør nu) og være glad, men for at opskalere min metode kunne jeg tænke mig at tilbyde at spille for andre mod nogle % af deres profit.

Mit spørgsmål er nu, hvordan jeg bedst kan skabe tillid til mit "produkt" uden at afsløre det, så folk tør putte penge i det?

Alle input modtages med kyshånd.

Mvh
Misel



7/4 2011 00:43 StBr 341019



Der findes ikke gratis penge!

Det der giver tillid er at du garanterer indskud og profit, ud af egen lomme - understøttet af en betingelsesløs bankgaranti.

Selve idéen med at handle på væddemålsbørser kommer op fra tid til anden.

Et af problemerne i konstruktionen er, at der slet ikke er volumen til at afdække de modsatrettede væddemål. Et andet problem er, at mens du afgiver det ene væddemål hos den ene udbyder, forsvinder det modsatrettede væddemål hos den anden udbyder, så du ikke i virkelighedens verden ikke får mulighed for at afdække tabsrisikoen på det første væddemål.

Hvis det var så enkelt at tjene penge var der ingen der stod op om morgenen for at samle dimser på en fabrik - så ville vi allesammen leve af dine "sports-investeringer".

Når noget lyder for godt til at være sandt, er det altid fordi det er for godt til at være sandt.

Hvis det virkelig er muligt at gøre det, garanteret uden risiko og garanteret med afkast, så har jeg ikke noget problem med at du får nogle procenter for at gøre det beskidte arbejde - så du kan roligt lægge detaljerne frem uden frygt for at jeg render med din "unikke" idé.



7/4 2011 01:52 Kabaje 241021



jeg tvivler på at redelige folk vil støtte dit hemmelige projekt, uden at du er nød til at afsløre det.

Hvordan skal folk vide at det er lovligt, hvis du ikke vil afsløre det?

hvis dit "unikke produkt" var så godt som du spiller op til, ville du jo slet ikke have behov for dele din ide med de investorer du gerne vil finde.

Altså kan vi jo allerede nu kun formode at afkastet er utrolig lille i forhold til investeringen.

Ud fra at dit "produkt" skulle være så skudsikker burde du jo allerede svømme i penge.

Så hvad skal du bruge investorer til?






7/4 2011 04:42 nethinde 141022



Spil for egen kapital eller overbevis måske i første omgang din familie eller venner til at låne dig penge til at investere/gamble for.

Jeg har selv en del erfaring med gambling, og jeg er nået frem til at det er et ekstremt hårdt marked, og det er generelt langt lettere at tjene penge som normal investor/gambler i f.eks. aktiemarkedet.



7/4 2011 08:20 moernmik 341025



Jeg tvivler på at du har opfundet den dybe tallerken og fundet en måde at gamble på, som ingen andre har opdaget førhen.

Jeg går udfra din lille "opfindelse" er det andre folk kalder for surebet (søg efter det på google).

Som StBr allerede skriver er det alt for risikofyldt. For det første skal du have en kæmpe kapital ved næsten hver evig eneste bookmaker, derudover tager mange bookies et gebyr for enten at indsætte penge eller placere et væddemål. Dette skal også med i din kalkulation.

Derudover har de fleste en form for limits (max indsats) når det gælder sports væddemål og løber du ind i denne limt ved bookmaker2 når du allerede har spillet det første spil ved bookmaker1. Så går det hurtigt ned af bakke.

Ellers er jeg enig i StBr's skøn på tingene. Ovenstående er selvfølgelig ved "surebet" spil. Hvis jeg tager fejl af det er surebet teorien du er inde over høre jeg selvfølgelig gerne fra dig og så skal jeg komme med mine synspunkter og den pågældene "opfindelse".



13/4 2011 09:14 misel 041257



Hej igen

Tak for jeres engagerede svar. Det sætter jeg pris på. :−)

Og som jeg frygtede/forventede er det selvfølgelig med en sund skepsis, at mit indlæg bliver mødt.

Jeg har har tænkt over jeres svar, og vil gerne respondere lidt på dem.

Der findes ikke gratis penge bliver der skrevet. Det er helt korrekt, og for at være helt ærlig satte jeg det på spidsen for at se hvordan reaktionerne ville blive.

Med min "vinkel" taber man også af og til, men risikoen er begrænset til ca 20 kr per spil, mens man i gennemsnit vinder ca 80 kr per spil, når man vinder.

Et simpelt eksempel:
Hvis vi siger at man spiller over en lang periode, skulle gennemsnittet gerne være ca 50% vind/50% tab. Man får blot profit i det lange løb fordi man vinder flere penge end man taber hver gang man spiller.

Er det surebetting/arbitrage betting?
Ja og nej. Da jeg kan se nogle af jer som har svaret er lidt inde i gamblingens verden, tillader jeg mig at blive en smule teknisk her.

Det oprindelige grundlag er rigtig nok surebetting som det bliver skrevet. Men med min vinkel gør man mere "sig selv til bookmaker", da man som spiller laver "dutching" på alle odds. D.v.s man spiller på alle odds muligheder i et givent spil og sikrer derved sig selv mod større tab. Deraf kun de ca. 20 kr risiko per spil.

"Tricket" er at vi kun spiller hos 10 bestemte bookmakere som tilbyder "Best odds guaranteed". Vil dog ikke komme nærmere ind på det her, for ikke at afsløre metoden.

Omkring afsløring af metoden:
Jeg har jeg tænkt over det, og kan godt kan se at man nok ikke får nogen med på det, uden at fortæller dem hvordan man gør, så tænker jeg i stedet kunne sælge hele metoden til interesserede, i stedet for at tage procenter af profit. På den måde får man hele metoden og kan selv styre det hele.

Er afkastet lille?
Det kommer selvfølgelig an på hvad man forventer, man som en rigtig invester er det små beløb vi snakker om ja. Til gengæld er afkastet i gennemsnit ca. 25% om måneden af det beløb man har investeret. Begrænsningen ligger i at man maks. per person har et begrænsede antal spil man kan spille på om måneden, samt et begrænset antal penge man må spille for. Det sidste skyldes at metoden kræver man ikke er grådig, da man så kan blive begrænset i ens spil af bookmakerne, da de vil få fokus på man tjener kassen og vinder mere end man taber i det lange løb, og det er jo en dårlig forretning for dem. Så så længe man er en lille fisk, interesserer de sig ikke for dig.

Men kan afsløre at man maks. kan investere 20.000 kr hvoraf man kan forvente at have en profit på ca. 4.000-7.000 kr om måneden af disse, måned efter måned.

For nogle vil det sikkert lyde godt, mens det for andre er småpenge. Man kan ikke leve af det, og det er også derfor jeg skrev i mit første indlæg, at jeg kunne tænke mig at prøve og opskalere metoden, ved at tilbyde den til andre mod proenter af profit.

Man skal forvente at bruge ca. 20-45 min. om dagen på at spille, afhængig af hvor mange spil der er den pågældende dag. Det kræver altså at man omkring ved middagstid næsten hver dag har ca. 20-45 min til sætte af! Man kan dog også vælge kun at spille i weekenderne, med en mindre profit til følge selvfølgelig. Dog ligger en overvejende del af spillene i weekenderne.

Derfor tænkte jeg også at tilbyde en service hvor jeg har fundet de spil man skal spille på hver dag, samt hvilke odds og beløb man skal lægge. Dette ville spare én for meget tid per dag, så man kunne nøjes med at bruge ca. 10-20 min om dagen på blot at logge-ind hos bookmakerne og placere odds.

Surebet risikoen
Er elimineret. Den store kapital er ikke tilstede så det kræver altså "kun" en engangsinvestering på de 20.000 kr. Man spiller for ca. 1.200 kr per spil, så maximum limit ryger man ikke ind i. Gebyr på 5% er kun hos Betfair, som er en af de 10 bookmakere man bruger, og det er indregnet i de beløb og odds man spiller på med metoden.

Ud fra det jeg har skrevet her, tror i så at det ville være attraktiv for nogen overhovedet at give penge for sådan en metode?

Og hvis ja, hvad ville i så give for en fuld beskrevet metode, f.eks udgivet i e-bogs form med instruktions videoer og en support mail man kan skrive til når som helst og få svar inden for 24 timer?

Alle inputs modtages endnu engang med begejstring. :−)

Mvh
Misel



TRÅDOVERSIGT