Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SPEKULATION: De som suttit fast vid 50-6..


41060 MaxProfit 8/4 2011 06:43
Oversigt

SPEKULATION:
De som suttit fast vid 50-60 öre som du hänvisar till kommer förmodligen inte sälja förrän deras förlust ätits upp markant. Så på 20, 25, 30 öre kommer de nog inte sälja. Mer troligt vid 40- 50 öre isåfall.

När dagens ägare säljer är förstås svårt att förutse. Men alla sålda aktier behöver en köpare som köper dem vilket isåfall flyttar kursens stabilitet uppåt då de flesta inte säljer till förlust.

Att ligga långsiktigt kommer nog visa sig vara en god affär det med. Så tänker jag iallafall.

Och för att ta upp dina inlägg om Nyckeltal och TA så har jag tidigare i inlägget visat vad nyckeltalen baserar sina siffror på. TA är rätt ointressant men en jäkligt simpel från mig säger att en stabil nivå länge varit 20-22 öre. Paniksäljningen gjorde att vi backade till 16-17 och nu visar TA att vi nu letar oss upp till det gamla starka stödet runt 20 öre.

Det som dock är svårt att räkna på är bolagsvärdet. Men dagens värde ligger i vilket fall under det värde vi hade för 2 år och längre tillbaka. De senaste årens nedgång beror på utvecklingen av detta spel vilket inte gett oss mycket ny spännande information. beräkningar visar också att enbart dagens spelprojekt skulle kunna generera royality intäkter på 100 miljoner. Bolagsvärdet är ca 150 miljoner.




Sendt fra ProInvestor gruppen



TRÅDOVERSIGT