Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SPEKULATION Spelbranschen är helt klart..


41061 MaxProfit 8/4 2011 06:43
Oversigt

SPEKULATION
Spelbranschen är helt klart tuff och under finanskrisen gick branschen genom ett stålbad, Starbreeze har klarat sig bra och visar stor framtidstro. Spelet med EA kommer ge ringar på vattnet i form av att andra förläggare får upp ögonen för Starbreeze. Pengarna från nyemissionen som genomfördes i julas kommer dessutom användas till egna spel.
I VD-bytet (från en ekonomisk briljant till en mer spelinriktad vd) kommunicerades att den nya VDn skulle föra Starbreeze vidare efter de tunga år som Johan har skött bolaget. Detta kan tolkas som att de nu känner sig stabila ekonomiskt och kan lägga mer krut på spel och nya spelavtal.

Jag är väldigt glad för att du (myran) skrev ditt inlägg så att vi vet hur du tänker. När du fattar dig kort blir det lätt Spam, vilket är väldig jobbigt att läsa.

Starbreeze är helt klart volatilitiv då den handlas på aktietorget. Hittar man rytmen kan man absolut tjäna några extra procent men risken i dagsläget är att ny info kommer när man inte äger aktien och då kan det bli dyrt att komma in igen.



Sendt fra ProInvestor gruppen



TRÅDOVERSIGT