Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Varumärken är en djungel & inte det lä..


41135 MaxProfit 10/4 2011 16:09
Oversigt

Varumärken är en djungel & inte det lättaste i världen att få igenom. Då jag själv har 3 registrerade varumärken kan jag intyga att det är så här gången går. Det e ett jäkla meck och man stöter alltid på saker man måste "lösa" innan man får igenom det om man ens lyckas. Att Ea och Starbreeze inte skulle släppa info inom 4-6v ser jag som totalt omöjligt med tanke på infon gällande varumärket. Tanken va säkert smygtitt Gdc och sen släppa embargo någon vecka senare. Men är det juridiska inte bulletproof kan man helt enkelt inte lansera. Väldigt enkel matematik.
Anledningen till att projektet dragit ut på tiden är enligt mina ögon trassel med varumärket. Spelet e säkert helt klart men Ea har helt enkelt inte haft något val än att vänta. Dvs namnet är inte 100% juridiskt klart att användas. Nu verkar det dock som om alla hindersprövningar är avklarade så nu är det bara en tidsfråga innan bomben smäller.

Tror detta är förklaringen till snålt med info, ingen lansering och allt hemlighetsmakeri.
Finns vissa stunder företag ska hålla käft & detta är ett praktexempel.
Vi har varit frustrerade men star & ea har agerat helt rätt.

Jag tycker detta verkar vara en vettig förklaring till senaste tidens tystnad.


Sendt fra ProInvestor gruppen



TRÅDOVERSIGT