Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

jeg gider ikke spilde min tid på


41392 le 17/4 2011 19:54
3
Oversigt

personfnidder og person angreb

så hvis man ikke kan slippe for det så gider jeg ikke spilde min tid på at skrive mere18/4 2011 06:16 johnsen 041398Du får et point fra mig, det er jo det du mangler; og.......kan vi SÅ få noget ro!18/4 2011 07:34 freja 1141401Hej LE.

Nu har jeg fulgt dig et noget tid på både EI og PI, og begge steder føler du, at du bliver misforstået, og der er for meget personfnidder.

Det er selvfølgelig ikke godt at du føler det på den måde, men måske skulle du vende tanken om og sige: Siden der er altid er nogen efter mig de steder jeg er, er der så noget jeg gør forkert?
Jeg siger ikke der er noget du gør forkert, det er helt op til dig at vurdere det.

Jeg har læst mange af dine indlæg, hvor du kommer med nogle gode indput, der nok er noget der kan bruges for folk der er mere inde i aktiemarkedet og dens udvikling end jeg er. Men du ender med at diskutere med dig selv, og hvis der er en som uenig, så mener du ofte at vedkommende er ude efter dig.
Kunne det ikke være fordi at vedkommende måske ville have en diskussion igang, og se om der var en anden måde at se tingene på?

Ud fra hvad du kommer med, så må du have en stor viden om aktier, og det vil da være kedeligt for os amatør at miste det. Men den måde du frembruser på, gør at man ofte ikke vil kommentere de indlæg du kommer med, fordi man bare får at vide man er dum, når man ikke fostår hvad du mener. Måske er der en anden måde at sige tingene på?

Jeg vil ikke sige du skal blive eller gå et andet sted hen, det er helt op til dig. Men jeg tror du vil få nogle bedre diskussioner hvis du ikke hårdnakket holder på du altid har ret, og hvis du er villig til at holde en sober diskussionstråd.

Held og lykke i fremtiden.

Hilsen
freja18/4 2011 08:47 doodha 341406Du får et point, Freja - for langt hen ad vejen har du ret, sådan som jeg ser det. Men jeg forstår nu også godt, at han bliver sur ind i mellem - for enkelte af skribenterne misforstår bevidst hans indlæg for at genere ham. Dem burde han ignorere.18/4 2011 09:04 freja 041408Det kan du have helt ret i Doodha. Der ville det være rart hvis der var en ignorer knap her, så man slipper for de skribenter som man ikke kan med.18/4 2011 09:08 benny 141409Også point herfra til freja. Jeg kan da også godt se, at LE af og til har nogen ret specielle udmeldinger. Men kunne man ikke i det mindste friholde de indlæg for gammelt-nag kommentarer, hvor han rent faktisk kun leverer info. til de af os, der gerne vil læse det ?

Jeg har bestemt mig for, ikke at kommentere yderligere på den her LE-johnson pudekamp. Den har de 2 haft længe før jeg kom til og de har den nok også, når jeg ikke gider læse mere om den :−)18/4 2011 10:38 Druen 541410Her er et tip LE. Opret en blog.
Så kan du også køre det i den monolog-stil du sætter pris på. Ligeledes kan du få udførelige stats over hvem og hvor mange der læser din blog. Det vil nok give noget perspektiv vil jeg tro.

Så slipper du også for at smække med døren for...hvad? 10? 11? 12 gang?18/4 2011 20:31 cyber 841429God ide med en blog til Le, det kunne jo være på PI.

Få følger aktiemarkedet så tæt som Le, ingen på de danske boards har tilnærmelsesvis det samme indblik i markedsøkonomien som Le.

Ikke mange af os gider når en debat løber løbsk og kombetanterne får fråde om munden, men mange af os vil altså gerne have guldkorn og ekspertviden på dette fantastiske site.19/4 2011 08:36 doodha 041434Ja, og den oplagte måde at sikre dette på er ved at LE opretter en gruppe her på PI.

Vi der gerne vil beriges med LE's guldkorn kan så tilmelde os gruppen - og de som bevidst forsøger at genere LE, kan han smide ud af gruppen.

Så enkelt er det.
19/4 2011 08:47 le 041435det lyder som en god ide, men jeg har jo min egen gruppe sammen med nogle andre inde på yahoo groups, cycle_investor, hvor jeg lægger masser af indlæg hver dag

og jeg kan ikke overskue hvor stort et besvær det ville være at lave samme indlæg på en blog her, det tager jo tid at lave copy pastes og komme med en kommentar, jeg synes jeg er hårdt nok tidspresset i forvejen med at følge med i hele verdensøkonomien og 100.000 aktier

af gode grunde kan jeg ikke linke til vores gruppe og de indlæg jeg skriver der, da det er en lukket gruppet som man skal være medlem af for at kunne deltage incl læse med, og grunden til at den er lukket er jo den åbenlyse at vi vil være fri for de personer, der bare vil chikanere og ikke bidrage konstruktivt

og så er jeg heller ikke villig mere til at komme med alle mine aktieideer i et gratis forum, men inde på cycle_investor vil jeg godt fordi vi kender hinanden og jeg har taget en personlig samtale med alle deltagerne og vi hjælper hinanden allesammen med at følge med i de temaer som vi har gang i på et givet tidspunkt

så hvis man vil være medlem skal man lægge en e-mail adresse her så mailer jeg tilbage, jeg synes der en del persone herinde jeg synes godt om og som jeg gerne vil give mine ideer og analyser videre til, men ikke her19/4 2011 13:04 vouskootia 041459Uhmn...

Hvad er din agenda/formål egentlig med at skrive?

Tror du spilder alt for meget tid på en ineffektiv kommunikationsform/outdated informationsdelings politik.

Det er år 2011, web 2.0 - også selvom EI/PI måske ikke vil anderkende det helt endnu. Viden er bedst når det er delt, kommenteret og vendt på alle vinkler (og åbent/frit).19/4 2011 13:58 Nippon1976 241460vouskootia...... LAD NU VÆR....

Hvis du er uenig, så er det fint, men lad vær med at skrive det her.... Alt det personfnider er ikke til at hold ud.
Tak19/4 2011 14:01 le 041461den forstod jeg ikke

jeg kan godt lide at deltage i diverse debatfora om aktier, da der trodsalt kommer en slags fornemmelse for markedet og enkeltaktier ud af det

men det er bare så trist at man stort set kun kan diskutere danske eller visse nordiske akier og ikke magter at få et perspektiv på den globale udvikling

så min formulering om at debatterne er for landsbytosser passer faktisk meget godt

men derfor kan jeg da godt have lov til at deltage og det kan da også være ret underholdende - altså uden personfnidder, jeg bruger jo det meste af døgnet til at læse regnskaber og diverse informationer, der kan være hård kost med alle de informationer og så kan det være afslappende at læse nogle af de ligegyldige indlæg der hele tiden fylder det meste på de danske aktiechatboards

og jeg har faktisk villet forsøge at lære folk at investere og det ved dem, der har deltaget fra tidernes morgen, men det har jeg lært at det kan man ikke, folk vil og kan ikke lære noget som helst

og det du skriver er noget vrøvl fordi man netop ikke kan dele viden og vende og dreje den når de fleste er analfabeter til at forstå aktier og konjunktur - det er børnehaveniveau hele vejen igennem

men jeg har da fundet et par stykker jeg kan vende og dreje tingene med og det gør vi så på cycle-investor

jeg har også lagt alle mine ideer frem åbent og frit, men der er jo ikke nogen, der kan forstå dem selvom det er mig der har fat i sandheden19/4 2011 14:23 Druen 141462Ej knyt dog sylten med din selvfedhed. Køb et stort spejl og sæt op over din computerskærm, så kan du altid kigge op når du skal snakke med en som forstår dig, og som bare tilnærmelsesvis når dit niveau.

Og når du så engang bliver en gammel mand, så husk nu at skrive det testamente så der bliver noget til kattens værn også.

(Ja undskyld hvis den var lige grov nok, men hold da kæft en gang ordgejl...)19/4 2011 14:28 vouskootia 041463Jeg troede du elskede personfnidder - med den kommunikations-stil du lægger for dagen.

Det med at dele viden og vende og dreje det - her har underbyggede argumenter en vis værdi - det er måden at debatere på. Man skal så selvfølgelig se bort fra "landsbytosserne".

Du er også meget ensidig i dine indlæg (lige som landsbytosserne) - alt handler om bilsalg, asiatisk elektronik - og KINA. Verden er også mere end det - og norden er egentlig heller ikke så ringe - der er meget mere sikkerhed/åbenhed i nordiske aktier - så selv "landsbytosserne" kan forstå investeringerne. Du kunne fx. forsøge at forstå de du kommunikerer med, og så sortere lidt så det rammer/giver mening for flere?

Du har ikke lagt alle dine ideer frem åbent og frit - du argumenterer hele tiden om at du ikke gør det og ikke vil - kun i den lukkede gruppe.

Hvis du vil - så tror jeg at du kan kommunikere meget mere effektivt og smart her på platformen og EI, og samtidig undgå såkaldt "personfnidder".TRÅDOVERSIGT