Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danisco - købstilbuddet fra Dupont


41571 collersteen 22/4 2011 12:30
Oversigt

Er det bare mig eller lyser desperationen ud af Dupont i det seneste brev til DCO-aktionærerne?
Nu vil de jo selvfølgelig gerne have tilbuddet gennemført, men jeg synes også at der er et par skjulte "trusler" i teksten. Pænt ser det ikke ud i hvert fald.

Jeg tror ikke tilbuddet bliver gennemført pt, men om de så går væk eller forhøjer er jo det store spgm. Pt. tyder aktiekursen på, at det bliver forhøjet - aktien handler jo over tilbudskursen.
Men om det sker er svært at sige - det ser jo ikke ligefrem ud til, at der er andre interesserede parter og Dupont har getagne gange sagt, at de ikke vil forhøje. På den anden side har de jo allerede puttet en del penge i at få tilbuddet gennemført og i kulisserne står der jo nok også en del banker og kigger med længselsfulde øjne på honoraret, såfremt overtagelsen går igennem på den ene eller anden måde. Vi får at se, hvad der sker.
Havde jeg mere end den ene aktie i Nordnet-depotet ville jeg nok i hvert fald sælge halvdelen inden, for det er givet at aktien må falde tilbage hvis tilbuddet falder... Men det må man jo gøre op med sig selv. Fremtiden ser i hvert fald spændende ud for DCO, men nok ikke spændende nok til at den kan bære kurs 670 på den korte bane, hvis Dupont smutter.

Nu er det iøvrigt 4½ måned siden tilbuddet kom på bordet. Det må også være begrænset hvor længe Danisco kan holde til den usikkerhed om selskabets fremtid.
pdfDanisco_Retail_Letter_vprint_04_16..



22/4 2011 18:00 Occam 041581



Jeg tænkte også, at det er panik før lukketid, når man vælter en spand blandede argumenter ud over en modpart, hvis præferencer man ikke kender. Men det hører sig måske til i Amerika. Det ubehjælpsomme sprog tyder på, at originalteksten ikke er skrevet af en dansker.

Det er interessant, at teksten ikke sætter trumf på: "Det er sidste chance. Og vi mener det. Vi er på vej ud af døren." - Det kunne de ikke få sig selv til at sige!



22/4 2011 23:10 nohope 041590



Jeg er fortsat overbevist om at de ikke får 90 % med den kurs. Men jeg begynder at tvivle på at de forhøjer buddet - nu har de brugt deres CEO - det bliver smertefuldt at sige: vi mente det ikke alligevel, her er jeres ekstra 10 %.

Så mit bedste bud nu er at handlen går i vasken, og det vil jeg græde tørre tårer over.






23/4 2011 09:11 041598



Jeg er nok på dit hold, Nohope. Der er ikke megen håb for en aftale.



25/4 2011 09:58 Occam 041635



Stor hedgefond køber Danisco aktier:

http://npinvestor.dk/nyheder/stor-hedgefond-koeber-danisco-aktier-223990.aspx

Der er lige præcis en ting, der kan overtale Elliott til at sælge til DuPont.



27/4 2011 20:36 collersteen 041756



haha - så kommer man hjem og finder et postkort i postkassen med store blå typer: "Vigtig påmindelse til Danisco aktionærer". Husk, at sidste chance for at acceptere tilbuddet er den 29.april. Og på bagsiden bliver det helt kupon-katalog-agtigt:
"Vi ønsker at være sikre på, at du ikke går glip af denne mulighed"

De er da godt nok for vanvittige de amerikanere og meget desperate tror jeg. Min aktie bliver solgt imorgen.



TRÅDOVERSIGT