Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

EDF - købstilbud på EDF Energies Nouvelle


41584 collersteen 22/4 2011 19:31
Oversigt

Mens vi venter på referatet fra GF i Greentech, kan vi da lige kigge på denne nyhed i mellemtiden. En nyhed som jeg faktisk ikke havde set førend mr. Pallavicini nævnte det på GF.

EDF som i sin tid udskilte sine vedvarende energiaktiviteter og noterede dem særskilt (men med 50% ejerskab) vil nu være 100% ejer igen. Ak ja, sådan ændrer tiderne og strategierne sig - imellemtiden scorer I-bankerne store fees på at rådgive. Sjovt som det kan ændre sig på et par år.

http://www.edf-energies-nouvelles.com/english/offre-publique-dachat/docs/PR_080411_en.pdf

Og aktiemarkeringen? Ja, EDF EN er jo Greentechs partnere, så der var ikke lige andre muligheder.



23/4 2011 14:30 collersteen 041599






23/4 2011 15:13 Insolvens 041600



Tak for den coller. Men hvordan går det med referatet ? Måske du kunne scanne dine noter ind og lægge dem ud, hvis det tager for lang tid at renskrive

Efterhånden er jeg - eller måske rettere fortsat - noget uklar omkring, hvordan casen vil spille sig ud. Jeg er ikke så ubekymret omkring det med beslaglæggelsen - specielt omkring tidshorisonten. Orienteringen fra advokaterne i Italien minder nærmest om de gode gamle dage med "very sooon".

Hvordan er indtrykket af de italienske drenge ? Det med sol, vand og affald er vel noget, som de er kommet med. Og vil det første projekt med sol virkelig bidrage med noget. Virker de selv overbeviste om det ?

Der er meget omkring genforhandlinger. Også i præsentationen. Men ikke så meget om resultatet heraf. Havde de lidt mere med mundtligt ? Står mig lidt uklart, hvad de forhandlinger egentlig går ud på/skal bidrage mere præcist med.

Med andre ord: jeg savner altså et meget detaljeret referat inklusive fornemmelser og følelser. På forhånd tak coller

Mvh.

Insolvens



24/4 2011 07:20 runski 041623



Coller. Og når du nu alligevel er igang, kan du så ikke også lige lave kaffe og bage en kage, på forhånd tak. ;)

sent from iPhone



TRÅDOVERSIGT