Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tidligere redaktør magasinet Penge & Privatøkonomi i fængsel


42113 MaxProfit 4/5 2011 13:23
Oversigt

En tidligere redaktør for magasinet Penge & Privatøkonomi skal fire måneder i fængsel for kursmanipulation.

Det har Østre Landsret fastslået i en ny dom, der stadfæster den tidligere afgørelse fra byretten.

Skribenten, Claus Forrai, skrev til magasinet og dets hjemmeside og anbefalede her køb af aktier i bestemte selskaber. Forinden købte han selv aktier i selskaberne, der blev anbefalet til læserne som en god investering på langt sigt.

Senere solgte han typisk aktierne igen, og de var i mellemtiden ofte steget i værdi. Samlet gav det en betydelig fortjeneste til skribenten.

Det blev oplyst i artiklerne, at Claus Forrai ejede aktier i de selskaber, han skrev om. Men landsretten har skullet vurdere, om det var oplyst i tilstrækkelig grad.

Her fandt retten, at det var utilstrækkeligt blot at skrive, at man ejer aktier i selskaberne, når man samtidig systematisk og i stort omfang har købt og solgt aktier i nær sammenhæng med udgivelsen af artiklerne.

Dermed fik læserne af magasinet ikke et klart billede af den konkrete interessekonflikt, som skribenten havde bragt sig i.

Ud over fængselsdommen får Claus Forrai også konfiskeret en million kroner./ritzau/



Redaktion +45 33 30 03 35

Ritzau Finans








4/5 2011 14:16 nethinde 042117



Justitsmord og dobbeltmoral.



4/5 2011 14:21 cyber 042118



Det er ok, i spjældet med ham...



4/5 2011 15:10 Occam 142119



Bagatel. Selvfølgelig er det uetisk. Men aktionærer er voksne mennesker, der selv er ansvarlige for deres handlinger.

Han kan jo kun gøre det med illikvide papirer. Og dem bør forstandige folk holde sig fra, fordi andre banditter, der bare er bedre til at skjule deres spor, også kan manipulere.

Hvis der skulle være konsekvens for loven, så burde fængslerne fyldes med bankrådgivere, der har anbefalet bankens egne papirer, primært fordi de fik provision.



4/5 2011 15:51 Fiskemanden 242122



Der findes heldigvis analyshuse som har den regel at analytikere ikke må handle i den analyserede aktie tre uger før og efter udført/udsendt analyse,al respekt for det og noget visse andre burde tage til eftertanke !!!
(AU).....



5/5 2011 16:04 le 042152



hvordan tror du at man kan tiltrække

kvalificerede analytikere, hvis de ikke må handle selv

det er jo derfor at finansfolk og analytikere er så dumme, at det er kun dem, der ikke kan klare sig selv, der bliver ansat



7/5 2011 16:15 Spiff1000 042207



Er det mon ikke lidt det samme Chjort praktisere?? (køb og salg kordineret i forhold til udsendelse af "anbefalinger")

Just saying..

Spiff



7/5 2011 17:39 faurschou 742208



Jeg finder din sammenligning absolut upassende og på grænsen til det injurierende.

Med mindre du kan påvise, at Chjort faktisk køber og sælger, som du antyder. så symes jeg, du skylder en uforbeholden undskyldning.

Derudover finder jeg Chjort meget afbalanceret i sine charts, der er intet, der er sikkert i TA, og hvis man ælger at handle efter Chjort's TA, så kan man læse hans disclaimer, som afslutter videoerne og være helt klar over hvem, der har truffet et valg.



8/5 2011 16:24 pete45 042211



LE de fleste af de dumme som du kalder dem, hiver alle en betydelig gage hjem, nok mange gange det du selv kan skrabe sammen



8/5 2011 20:08 le 042213



du udtaler dig igen om noget du ikke har viden om - altså ren påstand uden indhold



8/5 2011 20:20 le 042214



kan du ikke stoppe med dine personligt injuierende indlæg

jeg kommenterer generelt at analytikere er ansat til at analysere og at de ikke må eller kan investere selv og er dumme og så kommer du straks med et indlæg om min privatøkonomi, det er så uforskammet at jeg vil gentage at jeg ikke gider deltage i debatten herinde hvis du kan få lov til at komme med personligt injuierende indlæg

så jeg mener det alvorligt, at hvis ikke du stopper så stopper jeg med at skrive på pi

mage til bandit som dig skal man lede længe efter



8/5 2011 20:38 cash 242215



Strejker pædagogerne nu igen?
At starte et indlæg med *kan du ikke stoppe med dine personligt injuierende indlæg* og slutte med en svada som *mage til bandit som dig skal man lede længe efter* vidner ikke ligefrem om den helt store selverkendelse. Hvad med at læse egne indlæg igennem med kritiske øjne inden man trykker på svar-knappen?
Tror det var biblen der talte om at vende den anden kind til når der var øretæver i luften..virker lidt åndsvagt for mig. Derimod taler tibetansk buddhisme om at man skal forsøge ikke at udsætte andre mennesker for mere end de er istand til at konfrontere....og selv forsøge at konfrontere hvadsomhelst. Jeg mener ikke dette som nogen form for religiøs opsang da jeg ikke tror på religion men mere nogen i retning af : Kan vi ikke snart slippe for jeres oppustede egoer og de kampe der skal udkæmpes når disse ego'er føler sig trådt over tæerne? Hvad med at give andre skribenter plads til at være her..trække vejret frit..have en anden mening. Hvad med bare at lade jer berige lidt af et modspil eller en anden vinkel en den man lige selv indtager. Tag det du kan bruge og lad resten ligge. Sikke en gang belærende pis jeg fik fyret af her men for helvede hvor er jeg træt af oppustede egoer som er blevet trådt over tæerne.
Pyha, der fik jeg sq lige luft :−)
Ka iøvrigt godt li jer begge to. Jeg nærer den dybeste respekt for 99% af alle de mennesker som deltager herinde og yder et bidrag...med risiko for at få hovedet bidt.




8/5 2011 21:45 le 142218



udmærket svar

men husk at personen har angrebet mig uafbrudt i 2½ år på ei



8/5 2011 21:55 cash 042220



2½ år...
Er det ikke ved at være nok så?
Er det så ikke på tide at vende den anden kind til...eller sådan et eller andet.
Nu vi er ude i de religiøse talemåder så tror jeg buddha er citeret et sted for at sige noget i retning af : Fordi nogen smider affald på min dørmåtte behøver jeg vel ikke tage det ind i mit hus?
Sikkert endnu en gang belærende pis jeg fik fyret af der...men alligevel :−)
Drop forsvaret..kig ud af vinduet..solen skinner. What the f**k, lad os komme videre herfra nu. Man får bare rynker i panden af alt det sure stads og det går jo meget godt, ikk?
Giv dine børn en is..smil til de næste ti mennesker du kan få øjenkontakt med og se dem undre sig. Det ender sq med at du kommer til at grine lidt selv.



9/5 2011 12:38 le 042235



du er meget naiv

jeg har også beskæftiget med fremmede religioner og undervist i gruppepsykologi og lederkurser, selvom jeg er civilingeniør, HD og ph.d. i konjunkturmodeller

når en anden person i 2½ år forfølger en og truer med poilitianmeldelse og om at det man laver er ulovligt utallige gange og ALTID skal komme med en negativ kommentar (uden begrundelser, men bare for at sige imod) til ens indlæg og gentage at man (jeg) er inkompetent og ikke har forstand på økonomi og aktier så bliver det altså for meget - ,så kan man ikke lægge den anden kind til, men kan kun vælge at forlade forum

jeg oplever normalt det at deltage i debatterne på aktiechatboards som noget positivt, men når man skal konfronteres med negativisme og personligt had hver gang man skriver noget så er det ikke rart mere at deltage, så derfor stopper jeg indtil råddenskabet er fjernet



8/5 2011 21:45 cash 042219



sidte linie skulle være : få hovedet bidt af.



8/5 2011 21:59 cyber 142221



cash, respekt for din dybtfølte mening, men egoet er ikke udtryk for en fejludvikling; et funktionsdueligt ego ventilerer en gang imellem. Jeg kan ikke rigtig fornemme personligheden hos mennesker, der hele tiden er i fuld kontrol - godt du spytter ud.



8/5 2011 22:25 cash 042222



Jeg tror nu mission is accomblished her :−)

Ang det oppustede ego er vi nu ikke enige, cyber...men det behøver vi nu heller ikke være.
Nyd lige en levende mester sætte lidt ting på plads omkring cosmos og ego her mod slutningen af denne lille utubesag på 8 min. Et slag mod alle religioner og ego som er virkelig morsomt sat i relief.

https://www.youtube.com/user/HamsaYogi#p/u/40/fI102fuJlCk

Ses



9/5 2011 05:24 pete45 142224



Jeg har nu ikke noget specielt oppustet ego, men faktisk respekt for mennesker om de så er gule eller blå..... jeg tjener mine penge på netop at investere, men jeg bliver lidt træt i håret når folk gentagne gange fylder diverse fora med spam omkring ens egne glimrende sider, mens alle andre er idioter..... isærdeleshed da det er faakta at de som skræpper højest som regel er de største vindposer.... tomme tønder buldrer mest, isærdeleshed omkring resultater, med megen lille eller slet ingen normal omgang med sandheden...



9/5 2011 10:15 cyber 042227



Jeg kender Le personligt, og dine forestillinger passer slet ikke på ham..



9/5 2011 12:11 le 042233



igen kommer du med dine påstande om at jeg er lystløgner og at jeg ikke fortæller sandheden

hvornår stopper du?

jeg stopper med at skrive nu herinde på pi indtil du er holdt op med at skrive og komme med dine falske injurier




TRÅDOVERSIGT