Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab: Vigtigt marked står foran fordob..


42120 Solsen 4/5 2011 14:14
Oversigt

Genmab: Vigtigt marked står foran fordobling

14:54
Genmab og selskabets britiske partner Glaxosmithkline kan se frem til en fordobling af det totale marked for lægemidler til behandling af lymfekræftformen, non-Hodgkins lymfom, NHL.

Analysehuset Decision Resources vurderer ifølge Pharmatimes.com, at værdien af verdens syv største markeder for NHL-produkter vil stige til 8,4 mia. dollar i 2019 fra 4 mia. dollar i 2009. Det vil ske som en konsekvens af lanceringen af nye lægemidler, men udviklingen vil også blive holdt nede af introduktionen af efterligninger af Roches supersællert, Rituximab.

Specifikt om Genmabs kræftmiddel, Arzerra, vurderer Decision Resources, at salget vil stige som resultat af en bredere anvendelse til behandling af NHL, skriver Pharmatimes.com.

Endnu er Arzerra kun godkendt til behandling af meget syge patienter med kronisk lymfatisk leukæmi, eller CLL. Genmab og GSK er dog i færd med de afsluttende kliniske fase 3 studier med Arzerra til behandling af NHL.

De syv største markeder for midler til behandling af NHL tæller USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Japan.Jakob Dalskov +45 33 30 03 35

Ritzau FinansSendt fra ProInvestor gruppenTRÅDOVERSIGT