Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Greentech Energy månedsrapport april


42526 collersteen 16/5 2011 22:05
Oversigt

Greentech Energy Systems kom med månedsrapport for april idag som indeholdt et par nyheder.
Vindforhold m.v. er der jo ikke så meget at sige til, men man kan da konstatere at Messina begynder at komme op i gear, mens MG må betegnes som stadig skuffende. Iøvrigt pudsigt at vinden på Cagliari I betegnes som væsentligt under det normale, trods det at produktionen stadig er 25% højere end april 2010.... Men sådan er der jo så meget.

Det vigtige i meddelelsen er trods alt at det går ganske hurtig fremad på Cagliari 2. Jeg er i hvert fald positivt overrasket over, at man allerede har rejst 8 møller. Det kan vi vist ikke klage over. Dernæst ser der også ud til at være fremskridt i Polen, hvor 2 projekter langt om længe nærmer sig færdigudviklingsstadiet. Det har vi sandelig også vente længe på.
http://www.proinvestor.com/aktienyt/552376/Maanedlig-..

I forrige uge kom meddelelsen om fusion med GWM RE. Vi har vist ikke rigtigt fået diskuteret den herinde (udover i chatten) så jeg smider lige meddelelsen ind i indlægget her også.
http://www.proinvestor.com/aktienyt/550598/Greentech-..
Selve fusionen er egentlig ikke overraskende - det er mere timingen og kursniveauet for handlens gennemførelse. Udvanding giganticus nåede så også langt om længe til vi GES-aktionærer, efter en så lang sej kamp gennem finanskrisen. Det ser trist ud indtil videre, og det virker noget underligt med den proaktive melding om aktietilbagekøb lige efter GF og så meldingerne ifm. fusionsplanerne om stadige kapital-/likviditetsproblemer. Forvirringen er total. Vi må vente og se de konkrete tal for GWM RE før vi endelig kan fælde dødsdommen over Italiernes udsagn på ex-GF i oktober 2010: "We respect the minority shareholders very much - we will not crush them"....17/5 2011 14:08 Insolvens 142548Ja, GES er bestemt ikke nem at blive klog på. Men hvis det, som bringes frem på en alternativ kanal, er rigtigt, så er forvirringen måske lidt mindre. Og kritikken tilsvarende større.

Det forlyder således, at Peter Høstgaard på forespørgsel har forklaret, at det aldrig har været GES' intention at foretage aktietilbagekøb. Det er blot alle os andre, der har misforstået meldingen herom fra GES. Tja...døm selv...

Mvh.

Insolvens20/5 2011 18:31 collersteen 042640Der sker lidt i Italien foruden GES og GWM.
Konkurrenten ERG Renew som er på vej af børsen har langt om længe sat gang i noget konkret på basis af den aftale man lavede med LUKoil sidste år.

Det er et Joint Venture med fokus på Østeuropa og Ukraine/Rusland.

http://www.ergrenew.it/homeEN/detailPage.html?uuid=3b..TRÅDOVERSIGT