Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto A/S - Going Concern


42724 fillandkill 25/5 2011 22:11
Oversigt

Ingen har endnu kommenteret tillægsordet fra BioPorto, jeg synes det er lidt sjovt.
For sjov skyld, lidt wiki, http://en.wikipedia.org/wiki/Going_concern

A going concern is a business that functions without the threat of liquidation for the foreseeable future, usually regarded as at least within 12 months.

At man nu skriver "BioPorto Koncernen" er måske lidt ordgejl, men alt andet lige, så lyder det nu godt.

Efter at have læst dagens regnskab, så bør man måske så småt begynde at tænke i lidt andre baner, end hvad vi ellers har været "vidner" til. Fra ende til anden, udstråler regnskabet i mine øjne at der er styr på forretningen, og at tingene kører snorlige efter det røde randersreb.

Jeg er skuffet over salget af The Ngal test, jeg havde faktisk troet at vi ramte et rundt 0, allerede her i Q1, særligt fordi vi vidste at der kom en upfront betaling fra IL på små 2 millioner. Når det så er sagt, og der reflekteres lidt over regnskabet, så kan man spørge sig selv hvad man egentligt havde regnet med?

Vi får CE på sidste dag i Januar, og Canadisk godkendelse i Marts måned. dvs. hhv. 2 og 1 måned, hvor testen kan sælges til diagnostisk brug. processen omkring validering, maskinopsætning og distribution tager tid, samtidig med at der er indgået aftaler med efterhånden et ret stort antal små distributører, - jeg kan sidde og undre mig over hvor meget så lille et selskab har præsteret, med 25 ansatte, og et begrænset budget.

processen, opstart og gratis tests til validering for udsalg 1.5 million, taget i betragtning, så er det vel næppe helt dårligt at der rent faktisk er solgt for 109.000kr, på så kort tid, eller hvad mener du?

Kunderne skal først skabes, førend testen kan sælges, og der er nået meget på kort tid.
Hvis man antager at der er uddelt 1 gratis unit pr. potentiel kunde, med ca. 100 tests i hver, så fortæller det os jo faktisk at kundegrundlaget for Q2 i omsætning er 1.5 million, månedligt, idet holdbarheden efter forseglingen er brudt, er 4 uger, - så er forsigtigt bud på omsætning i Q2 må være 4,5 million, plus nye kunder. det vil være en omsætningsstigning på +4000%, og det lyder realistisk i mit hovede, med de "forhindringer" der har været i Q1.

Implementeringen i rutinediagnostikken følger selskabets forventninger, og kommer til udtryk i igangværende studier med og valideringer af testen, senest så vi jo valideringen fra DAKO, som blev præsenteret i Berlin i sidste uge, se http://www.bioporto.com/content/download/1955/45366/version/1/file/The+NGAL+Test+poster+-+IFCC+WorldLab.pdf

DAKO er med i kampen, efter hvad jeg kan se, har BioPorto´s distributørnet fornyligt fået et gevaldigt løft, af udbydere af The Ngal test, og det er som kopieret fra DAKO´s eget distributørnet.

Omsætningen steg 82% ift. Q1 2010, ved godt at det er inkl. upfront fra IL, men ingen grund til at trække det fra, det er et aktiv der er skabt i selskabet, og der forventes flere licensaftaler.
Til IL aftalen, kommer yderligere 13 millioner, fordelt over 4 milestones betalinger, mon ikke der kommer 1 el. 2 i indeværende år. Den sidste milestones betaling bliver så afløst af royalty betaling, som en fast løbende indtægt.

Men regner man upfront fra, så er der alligevel en stigning i omsætningen på 30%.
Vi har et underskud på 1,8 mil i Q1, hvor der er afholdt en del store udgifter med distribution af testen, gratis vareprøver ect.

Ligningen i mit hovede, er at det meget snart begynder at give overskud, når jeg lægger ovenstående sammen, så giver det plus allerede i Q2.
Og det er vel og mærke uden at de 13 millioner fra Instrumentation Lab er medregnet på nogen måde.

Jeg hæfter mig ved det store strategiske arbejde, mht. distributions netværket, der er etableret en del små distributører, og samtidig er alt det praktiske med de store diagnostiske selskaber tilfredsstillende udført, og næste skridt er forhandling om samarbejdsstruktur..

Patentet er udstedt i Israel og Japan, der er opnået en udbygning til ISO certifikatet "small business certification", der inkluderer forskning og udvikling, jeg udleder at det er de "Amerikanske standarder", som tidligere har været nævnt. og derefter selvfølgelig, nævnes det at arbejdet med registrering af testen til diagnostisk brug fortsætter i Q2, med særligt fokus på Indien og USA /FDA.
Indien med 1.2 milliard indbyggere forventedes i en tidligere udmelding allerede i Q2, hvor FDA var sat til Q3, hvilket stemmer fint med selskabets forventninger om øget salg i 2. halvår.

Rusland afventer, men registreringen af testen ER indledt i USA, Kina, Indien, Taiwan, og Korea, i årsrapporten kunne vi læse at Kina ville være i samarbejde med en Kinesisk partner, så der må allerede nu være en dialog.

Efter jeg har fået min åreladning, kan jeg kun gentage hvad jeg har sagt i de sidste 2-3 år, det er lige om hjørnet, og vi har solgt de første tests...

Der er lagt op til et 2011 med mange børsmeddelelser. Hvad jeg lige kan se af kurstriggere:

4 milepælsbetalinger, på hver ca. 3 millioner, sikrer drift for et kvartal hver.

Nye licensaftaler, der er et utal at POC producenter.

Partneraftaler, vi mangler åbenbart kun sidste skridt i den proces, nemlig samarbejdsstrukturen/ forhandlinger.

FDA ansøgning, så kan vi regne på godkendelses tidspunktet.

Indisk import licens, vel det største marked overhovedet, ihvertfald mht. indbyggere.

USPTO´s afgørelse om Amerikansk patent, anytime now.

Kinesisk partneraftale, der er åbenbart startet en dialog.

Jeg kunne skrive i en uendelighed, men BioPorto koncernen... det er NU, vi står lige midt i alting, og det kan pludselig begynde at gå meget stærkt. Jeg har suppleret mine aktier idag, og min kraftigste anbefaling er at slappe af... læn dig tilbage og læs regnskabet endnu engang, og spørg dig selv hvor det ender?

vil du tjene 50 øre på den korte bane, eller er du nysgerrig efter at se hvad det kan blive til, på 3, 5 - 10 år?

Min helt klare forventning er at selskabet udbetaler et klækkeligt udbytte i 2013, og måske endda allerede i 2012.

Alt for nu..

Fill





25/5 2011 22:21 Druen 042725



Lige kort til Koncern navnet. Det mener jeg nu nok de har heddet hele tiden. BioPorto koncernen består af BioPorto Diagnostics, og datterselskabet AntibodyShop.

Og både moder og datterselskab aflægger regnskab under et. Derved pr. def en koncern.

Thats is.... :−)



25/5 2011 22:31 fillandkill 042726



jo, men det er aldrig brugt som det bliver brugt nu.
i alle tidligere meddelelser fra "Koncernen", er det ikke nævnt..
men nu søger man pludselig en koncern jurist, og emails bliver beseglet med "BioPorto A/S koncernen", og jeg skal komme efter dig.
det er de heller ikke blevet tidligere...
din ordkløver.. var det virkelig det bedste du formår at skrive som kommentar til mit indlæg??

spænd hjelmen kammerat..



25/5 2011 23:34 pumpa 442733



En anden stor kurstrigger er APC-PCI, den er godt nok ikke nævnt med et ord i 1Q, men om det er fordi den er lige op over eller eller de først regner med den senere kan man kun gisne om......jeg tror på det første, udfra at Ely Lilly snart har haft en lang periode at teste i og at de skal ud af busken med Xigris, hvis den ikke bare skal samle støv på hylden, samt at Bioporto har reklameret for den i de sidste investor præsentationer....



25/5 2011 23:35 CHjortInvest 042734



"Efter udløbet af regnskabsperioden har BioPorto udvidet aktiekapitalen med nominelt DKK 951.171 som følge af udnyttelse af warrants, samt konvertering af konvertible obligationer.Udvidelsen af aktiekapitalen fordeler sig mellem konvertering af konvertible obligationer til aktier for i alt nominelt DKK 193.680 og udnyttelse af warrants til tegning af aktier for i alt nominelt DKK 757.500, jf. selskabsmeddelelse nr. 6 af 8. april 2011."

Flere aktier i omløb og flere til at dele kagen fremover.

Og jeg er da enig. Læs regnskabet!

Mv.



25/5 2011 23:56 Thomas 042735



Correct me if Im wrong, men har vi godt 10 millioner i kassen og et burn på 1.7 mil på et kvartal?

If so, så er jeg sku kanon tilfreds. Det vil jo sige at emissionsspøgelset er blæst rigtig langt væk og det giver en masse ro. Jeg er ikke i tvivl om at denne her test nok skal få sit gennembrud og patenterne skal nok holde og hvad folk ellers er bange for. Spørgsmålet er HVORNÅR den får sit gennembrud og hvis vi har tid til at vente på det, så ser det sku godt ud!



TRÅDOVERSIGT