Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Från placera Att vissa på fullaste all..


42741 MaxProfit 26/5 2011 09:35
Oversigt

Från placera

Att vissa på fullaste allvar tror att man så här sent skulle utannonsera och anställa en person för att skapa en trailer till ett projekt som det jobbats med under tre år. Självklart är denna anställning för kommande projekt som andra redan sagt.
Trailern för Redlime är skapad och mocap till denna trailer ligger Svenska Studentgruppen bakom. Vilket framgår i deras resume:
http://www.stuntgruppen.se/resume.html
Dessa killar har bland annat gjort mocap för The Chronicles of Riddick, The Darkness och nu senast för Dice räkning Battlefield 3.
Den för Starbreeze gjordes 26 Aug 2010 och deras kommentar till jobbet:
"Vi va iväg ett gäng på 6 pers och körde mocap. Tyvärr kan vi inte berätta exakt vad vi gjort än, men det kommer bli riktigt spektakulärt, mer info kommer så fort som möjligt!"
Jag är övertygad om att det var planerat att visa trailern under GDC 2010 men på grund utav komplikationer i patentregistreringen uteblev detta och nu E3 borde det vara dags.

Digital


Sendt fra ProInvestor gruppen



TRÅDOVERSIGT