Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Pandora


42876 egede22 31/5 2011 17:50
Oversigt

hejsa

jeg sidder med en god fornemmelse om at man nu kan fange pandora langt ned, men hvordan ser i på det rent teknisk, jeg har ikke de store færdigheder i TA, men det jeg har fået ud af det er, at den ligger med en lav RSI og derfor er oversolgt, plus jeg ser en lille stigning i MACD :D

ville høre jeres mening31/5 2011 17:55 CHjortInvest 142877Tja... nu er TA jo ikke min stærkeste side, men du kunne kaste et blik på denne tråd
http://www.proinvestor.com/boards/42802/Chart-og-TA'n..

FA'er - Frasiger mig Alt....31/5 2011 18:01 egede22 042879ja den har jeg kigget på, men er stadig i tvivl, om jeg skal gå ind, men kunne jo gøre det med et stop loss ..

men hvad siger du til den med FA briller31/5 2011 18:17 leoloo 342880den dag har vi til gode hvor CHjort analyserer nogetsomhelst udelukkende med FA briller..i så fald forventer jeg at han ifører sig et lille lyserødt skørte ved samme lejlighed.

Og det tror jeg ikke på sker, nu blev jeg slemt forskrækket da jeg så hans PI crash course i TA hvor det viste sig at han var en nydelig og velklædt herre. Her havde jeg i årevis set og læst hans givtige og spændende betragtninger med et indre billede af en mand der ligner en mellemting mellem Mogens Lykketoft og Poul Thomsen med en diskret rygende Minogolf i flaben.

For sådan synes jeg at han lød og sådan læste jeg ham. Og det sagt med stor respekt.

Ak ja, sådan er der så meget.

vh31/5 2011 18:59 renek 342882Sådan ser CHjort ud i virkeligheden (en mellemting mellem Mogens Lykketoft og Poul Thomsen...) Ham du ser på videoen er hans stand-in

Nevermind. Chjort har ganske godt styr på det fundamentale også31/5 2011 20:56 oneofakind 642885Lige præcis Pandora vil jeg nok ikke kvaje mig yderligere mht.! Var for hurtigt ude med riven, og den fik en flot stigning det første ½ år.. Og først herefter fik den så med "krabasken" af markedet.. hvilket vi nu er vidner til. Den er shortet kraftigt JA.. men er den shortet nok??? Tjah!
På den fundamentale side.. det er et selskab der forventes at høste 2 mia. i overskud i indeværende regnskabsår! Det er faktisk udmærket.. men så er der jo forventninger om fremtiden.. og her er jeg altså noget lunken! Vi taler om glitterstads til teenagere, og kvinder der ønsker de fortsat var det! Og det er en risikabel business. at operere i! Den ene dag "hot" dagen efter "not"! Og så er der hverken omsætning eller overskud. På FA.delen vil jeg endvidere nævne den verserende skattesag i Thailand, der bør granskes lidt i.. samt.. ikke mindst...kopi-producenternes ageren i dk.. og i udlandet!
Brandet "Pandora" er stærkt.. men sårbart.. jf. manglende beskyttelse af dette, samt afledte.. og forsøget på at etablere et bredere "brand" der dækker hele smykke-markedet er hidtil ikke lykkedes.. I folks bevisthed handler Pandora fortsat om armbånd og dingenoter..! Ikke om halskæder med langtids-værdi.. det er mest sølv.. i smarte former og så konceptet med at brande "minder og venner" med et vedhæng.. noget slidt efterhånden!

På FA-delen er naturligvis også sølvpriserne... noget der var med til at starte hele ned-trenden.. og sølv er på vej op igen i enten en korrektion eller en ny top!

Erfaringsmæssigt har jeg sjældent set en hedgefond der taber penge på en massiv short af en aktie!.. Private ja.. men ikke hedge-fonde.. og så er det jo med at følge disse og deres ageren.. først og fremmest, og først når der kommer en cover up i shorts.. vil aktien have en chance for andet end kortvarige korrektioner i ned-trenden!
Er du i tvivl?.. Kig på Vestas, DDB, APM.. der fik med hedgen!.. og lavede ultra lave lows, før cover up og stigninger igen kunne tage over.. Omvendt.. var det særdeles profitabelt at lave en entry nær "bunden".. Har ikke nærstuderet handelsmønsteret mht. cover up.. burde gøre det, men har efterhånden opnået en "fornemmelse" for entry.. og handler på denne.. risky.. men ok.. profitabelt :)
For at det ikke skal være alt for lyserødt det hele.. ER elendig til at beholde mine "longs" når de korrigerer! Sælger for tidligt og er for nærig mht. genkøb..
Hvorfor Pandora.. startede jeg vist med... og ærligt talt.. mht. diversifikation af en port kan man sagtens finde mere sikre papirer i "luxury" afdelingen! Overvej f.eks. B&O, der ser ud til at være igennem en rekonstruktion, eller hvad med et par udenlandske aktier i samme kategori?
Indenfor Lux. kan f.eks. en bilproducent også komme i betragtning, ligesom evt. http://www.fool.com/investing/general/2010/10/27/7-lu.. kan være til inspiration. Held og lykke!1/6 2011 21:43 CHjortInvest 042909


TRÅDOVERSIGT