Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er bunden nået??? Osebx


43278 Nippon1976 21/6 2011 13:03
Oversigt

Først lige et weekly chart, til at give et overblik på middellangt sigt. Nedtrenden siden starten af året ses tydeligt både på RSI og MACD.
Det man så kan diskutere er, hvilket pattern vi har. Man kan måske både se en HS-formation, en symetrisk trekant og en faldende trekant. Formation eller mønstret bruger man til at beregne næste target. Jeg har også indtegnet lidt support områder.


På daily chart ses helt tydeligt en nedadgående trendkanal (den røde). Både symetrisk trekant og faldende trekant er indtegnet med sort. Om det er den eller den anden formation gør egentlig ikke så meget, da de begge har target mellem 400 og 405. Vi kan se har kursen lige har været ned i dette område. Hvilket betyder, at jeg nu på kort sigt er bull. Vi har også positiv divergens på RSI med stigende bunde, hvilket bør skærpe vores opmærksomhed. RSI er oversolgt både på daily og weekly. Nyt target er 425-428 herefter tror tror jeg vi skal længere ned og teste lavere support områder. Her er mit target 370-380.
De to support/ress. områder jeg nævner 370-380 og 425-428 passer også med fib. ret. 23,6 og 61,8

NHY.OL, RCL.OL, STL.OL, SUB.OL

NHY.OL, RCL.OL, STL.OL, SUB.OL
TRÅDOVERSIGT