Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab lukker zalutumumab. Hvad nu?


43359 troldmanden 24/6 2011 10:19
Oversigt

Genmab har i dag lukket det kliniske program for zalutumumab ned. Stort set alle analytikere havde allerede sat programmet til nul og den overvejende stemning herinde har også været at det nok blev lukket ned. Alligevel ser vi et kursfald hvilket vi også godt viste ville ske. Spørgsmålet er hvad så nu Genmab?

Kom gerne med jeres bud på hvad i tror der vil ske de næste 6-18 mdr og hvad i reelt set mener Genmab bør gøre.

Folk har ovedrordnet set pt mistet tilliden til selskabet. Så hvad skal der til for at få den ud af den nedafgående kursmæssige spiral?

Personligt så ser jeg MEGET gerne den fabrik skudt af asap. Og det selvom det evt måtte koste yderliger 100-150 mio nedskrivning. Genmab har brug for fugle i hånden og ikke på taget. Og så ville en lidt større R&D aftale noget ala det Neurosearch er kendt for heller ikke være tosset. Specielt hvis en ny partner udover upfront penge også fortager en mindre direkte investering i selskabet til en pæn overkurs. Noget som viser at andre selskaber altså stadig har stor tiltro til Genmab. Det vil lune godt i denne tid. Ellers kan jeg godt frygte kursen vil fortsætte med at sive ned til måske under 30.

24/6 2011 11:28 Sukkeralf 243360Da Daratumumab er eneste kandidat tilbage i pipelinen, som Genmab ejer rettighederne til, så mener jeg det er meget vigtigt at der kommer gode data herfra i H2 2011. Dels fordi der ikke skal komme et for stort hul i pipelinen og dels for, at tilliden til Jan ikke skal forsvinde helt.

Ellers ser jeg også gerne i R&D aftale der gerne involverer DuoBody teknologien - det er måske fortidligt, men en partner kunne måske fremme udviklingen.

Lad GSK styre Arzerra og så skal Genmab have fuldt fokus på den prækliniske pipeline, så vi får de ønskede kandidater af god kvalitet til tiden.

Mvh
Sukkeralf
24/6 2011 11:36 troldmanden 043361Ja gode Daratumumab data er nu endnu mere vigtige. Ved vi mere præcist hvornår de kan forventes? Q4?

Forudsat der kommer gode data så vil vi vel se en partner aftale 6-12 mdr senere.24/6 2011 12:05 akademikeren 043363Nu skal I ikke glemme alle deres Roche Stoffer. Og så er planen at føre 1 IND hvert år ind i udviklingen. Så Daratumumab er efter min mening ikke særligt afgørende, kun for stemningen.

I skal huske på at Genmab alene bliver handlet på sentiment.

Pipelinen både for hele Genmab samt Arzerra findes ved at søge på pipeline i vores Tag Bibliotek.

http://www.proinvestor.com/boards/21644/Genmab-Q3-Reg..24/6 2011 12:38 Sukkeralf 143364Dem glemmer vi skam heller ikke, men de er ligesom videre i systemet !

De vil heller ikke give den helt store værdi økonomisk set til Genmab, hverken på kort sigt i form af milestones eller på længere sigt som royalty - det betyder selvfølgelig ikke, at de er helt uden værdi.

Jeg ser et muligt problem med Genmabs økonomi om 2-3 år, hvis ikke Arzerra salget stiger og specielt hvis gode data fra diverse studier udebliver.

Den bedste mulighed for at dække det hul er en partneraftale på Daratumumab i 2012/2013.

Mvh
Sukkeralf24/6 2011 13:11 troldmanden 043366Enig med Sukkeralf. De er ikke glemt. Men betydningen ser jeg ikke som særlig stor. Og slet ikke på 6-18 mdr sigt. Samlet milestonepakke for hver enkelt stof er $10 mio. Og det er inkl godkendelse... Royalties er ca 5%

Næste IND estimere de til at være Cmet medio 2012.

Så gode Daratumumab data sammen med salg af fabrik og mulig R&D data ser jeg som de 3 vigtigste begivenheder24/6 2011 12:47 gentogen 043365Jeg er mest nervøs for, at GSK overtager hele biksen til bundpris. Og den nervøsitet bliver kun større, hvis de sælger fabrikken...24/6 2011 13:19 troldmanden 043368Ja det kan du have ret i. Et genmab uden fabrik er en mindre kompliceret bid at sluge. Typisk så fortager big pharma dog ikke fjendtlige opkøb af deres partners.

Det gør bare at de små biotech firmaer fravælger de big pharma der har den praksis når de indgår licensaftaler hvor der er budkampe om24/6 2011 13:12 McJanus 243367Fabrikken er blevet en møllesten og sålænge den ikke er afhændet vil det trække ned.

At salget af Azarra faldt i Q1 i fht Q4/10 er heller ikke positivt.

Det eneste der ser ud til at følge planerne er den forsatte uddeling af warrants.

Nye aftaler kommer næppe her i sommer.

Den eneste mulige positive kurstrigger jeg kan få øje på er Azarras Q2 salg, som jeg tror kan overraske med en stigning på 25-30% i fht Q1.

Men så er der lige det der med den græske tragedie - der er ringe likviditet i markedet og stort set ingen investeringslyst. I sådan et klima er det kun de nærmeste venner og market makers, der investerer i Genmab.

Det er kort sagt et fantastisk tidspunkt at supplere op24/6 2011 14:10 gentogen 243369Hvis vi ser på hele den anførte periode (6-18 måneder frem, altså til slut 2012),så kommer der jo ganske mange data (om end de vigtigste er mod slutningen af perioden eller lige efter). Først og fremmest i onkologien fase III i 1st CLL og CLL relapsed, fase II/III i refrac. CLL, fase II i CLL Japan og fase II i DLBCL. For nu blot at tage de data, som Genmab selv har annonceret.Så tænker vi 18 måneder frem, begynder milestones forhåbentlig også at spille en rolle igen. 2011 er altså et specielt år. Desuden tre studier i zalutumumab. De to første inden for 2-3 måneder. Og Dahanca fase III om cirka 18 måneder. Zalu er formodentlig færdig, men 100% givet er det jo faktisk ikke.

Men ja. Fugle i hånden er der ikke mange af med mindre salgstal overrasker. Da Jan har talt den forventning ned (på den korte bane), så tvivler jeg dog, men efter et par kvartaler uden vækst så burde der være mulighed for en bare lidt positiv udvikling. Så på den korte bane kan vi vel næsten kun håbe på gode salgstal i et par kvartaler i træk, mens vi venter på Daratumumab. Ellers ender der med at komme endnu bedre tider til at supplere.24/6 2011 19:49 gentogen 1433812011 primary completion dates:

Long-term Efficacy and Safety of Repeated Ofatumumab Treatment Courses in RA Patients Who Previously Received Ofatumumab or Placebo in Trial Hx-CD20-403
Condition: Arthritis, Rheumatoid
Intervention: Drug: ofatumumab
Primary Completion Date: June 2011

Ofatumumab and Bendamustine for Previously Treated Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL)
Conditions: Chronic Lymphocytic Leukemia; Small Lymphocytic Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab and Bendamustine
Primary Completion Date: December 2011

Phase II Study of Ofatumumab Plus ICE or DHAP Chemotherapy Regimen in Relapsed/ Refractory DLBCL
Conditions: Diffuse Large B Cell Lymphoma (DLBCL); Lymphoma, Large-Cell, Diffuse; Transformed Follicular Lymphoma; Grade 3b Follicular Lymphoma; Non-Hodgkin's Lymphoma
Interventions: Drug: ofatumumab + ICE; Drug: ofatumumab + DHAP
Primary Completion Date: August 2011

Ofatumumab, Pentostatin, and Cyclophosphamide in Treating Patients With Untreated Chronic Lymphocytic Leukemia or Small Lymphocytic Lymphoma
Conditions: Malignant Tumor of Lymphoid Hemopoietic and Related Tissue; B-cell Chronic Lymphocytic Leukemia; Contiguous Stage II Small Lymphocytic Lymphoma;
Interventions: Drug: pentostatin; Drug: cyclophosphamide; Biological: ofatumumab; Procedure: laboratory biomarker analysis; Other: flow cytometry; Genetic: protein expression analysis
Primary Completion Date: December 2011

A Phase I/II, a Single Arm, Open-label Study of Ofatumumab (GSK1841157) in Patients With Previously Treated Chronic Lymphocytic Leukemia
Condition: Leukaemia, Lymphocytic, Chronic
Intervention: Drug: ofatumumab 100 mg, 1000 mg / vial
Primary Completion Date: June 2011

Ofatumumab for Patients With Previously Untreated Chronic Lymphocytic Leukemia or Small Lymphocytic Lymphoma
Conditions: Chronic Lymphocytic Leukemia; Small Lymphocytic Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: July 2011

Study to Evaluate the Efficacy and Safety of Treatment With Bendamustine in Combination With Ofatumumab in Previously Untreated Patients With Indolent B-Cell Non-Hodgkin's Lymphoma (NHL)
Condition: Non-Hodgkin's Lymphoma (NHL)
Intervention: Drug: Bendamustine and Ofatumumab
Primary Completion Date: July 2011

Investigating Clinical Efficacy of Ofatumumab in Adult Rheumatoid Arthritis (RA) Patients Who Had an Inadequate Response to TNF-α Antagonist Therapy
Condition: Arthritis, Rheumatoid
Interventions: Drug: Ofatumumab; Drug: Placebo
Primary Completion Date: March 201124/6 2011 19:57 gentogen 1433842012 primary completion dates:
Ofatumumab and High-dose Methylprednisolone in Patients With Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL)
Condition: CLL
Intervention: Drug: Ofatumumab/HDMP
Primary Completion Date: August 2012

Ofatumumab Cardiac Repolarization (QTc) Study in Fludarabine-Refractory Chronic Lymphocytic Leukemia Subjects
Condition: Leukaemia, Lymphocytic, Chronic
Intervention: Biological: Ofatumumab
Primary Completion Date: June 2012

Study of Cyclophosphamide, Hydroxydaunorubicin, Oncovin, Prednisone (CHOP) With Ofatumumab in Patients With Richter's Syndrome
Condition: Richter's Syndrome
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: May 2012

Dexamethasone, Ofatumumab and Bendamustine (DOT) First-line in Mantle-cell Lymphoma(MCL)
Condition: Lymphoma, Mantle-Cell
Intervention: Drug: Combination of dexamethasone, ofatumumab and bendamustine
Primary Completion Date: April 2012

Ofatumumab Retreatment and Maintenance Treatment in CLL Patients
Condition: B-cell Chronic Lymphocytic Leukemia
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: January 2012

Ofatumumab for Initial Systemic Treatment of Indolent B-cell Lymphoma
Conditions: Follicular Lymphoma; Marginal Zone Lymphoma; Small Lymphocytic Lymphoma
Intervention: Drug: ofatumumab
Primary Completion Date: December 2012

Ofatumumab in Treating Patients With Previously Untreated Stage II, Stage III, or Stage IV Follicular Non-Hodgkin Lymphoma
Condition: Lymphoma
Intervention: Biological: ofatumumab
Primary Completion Date: April 2012

Patients With Relapsed or Refractory Diffuse Large B Cell Non Hodgkin Lymphomas
Condition: Non-Hodgkin Lymphomas
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: January 2012

Study of Ofatumumab and ESHAP for the Treatment of Hodgkin's Lymphoma
Condition: Hodgkin Disease
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: May 2012

Ofatumumab Added to Fludarabine-Cyclophosphamide vs Fludarabine-Cyclophosphamide Combination in Relapsed Subjects With Chronic Lymphocytic Leukemia
Conditions: Leukaemia, Lymphocytic, Chronic; Chronic Lymphocytic Leukemia
Interventions: Drug: OFC Infusion; Drug: FC infusion
Primary Completion Date: December 2012

Ofatumumab and Bortezomib for Patients With Low-grade B-cell Non-hodgkin Lymphoma That Relapse After Rituximab
Condition: Lymphoma, Non-Hodgkins
Intervention: Drug: Ofatumumab and Bortezomib
Primary Completion Date: June 2012

Study to Investigate CAL-101 in Combination With Chemotherapeutic Agents and CD20 mAb in Patients With Relapsed or Refractory Indolent B-cell Non-Hodgkin's Lymphoma or Chronic Lymphocytic Leukemia
Conditions: Indolent Non-Hodgkin's Lymphoma; Chronic Lymphocytic Leukemia
Interventions: Drug: CAL-101; Drug: Rituximab; Drug: Bendamustine; Drug: Ofatumumab; Drug: Fludarabine
Primary Completion Date: October 201224/6 2011 19:58 gentogen 043385Og værdien: 0 (nul) kroner!!!24/6 2011 20:04 gentogen 143386Skal vi lige tage 2013 med, selv om det heller ikke er noget værd:

Ofatumumab Maintenance Treatment vs No Further Treatment in Relapsed CLL Responding to Induction Therapy
Condition: Leukaemia, Lymphocytic, Chronic
Interventions: Biological: Ofatumumab; Other: No Intervention
Primary Completion Date: November 2013

Ofatumumab + Chlorambucil vs Chlorambucil Monotherapy in Previously Untreated Patients With Chronic Lymphocytic Leukemia
Condition: Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL), Untreated
Interventions: Drug: chlorambucil, tablets; Drug: ofatumumab (GSK1841157) infusion
Primary Completion Date: March 2013

A Phase II Trial of Ofatumumab in Subjects With Waldenstrom's Macroglobulinemia
Conditions: Waldenstrom's Macroglobulinemia; Waldenstrom Macroglobulinaemia
Intervention: Biological: Ofatumumab
Primary Completion Date: March 2013

Stem Cell Collection With Ofatumumab
Condition: Lymphoma
Interventions: Drug: Ofatumumab; Drug: Ifosfamide; Drug: Etoposide; Drug: Mesna; Drug: G-CSF; Procedure: Stem Cell Collection
Primary Completion Date: August 2013

Lenalidomide and Ofatumumab in Previously Treated Chronic Lymphocytic Leukemia and Small Lymphocytic Lymphoma (CLL/SLL)
Conditions: Chronic Lymphocytic Leukemia; Small Lymphocytic Lymphoma
Interventions: Drug: Lenalidomide; Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: November 2013

Ofatumumab for Minimal Residual Disease (MRD) and Maintenance Therapy
Conditions: Leukemia; Lymphoma
Intervention: Drug: Ofatumumab
Primary Completion Date: September 2013

Trial of Intracycle Sequential Ofatumumab and Lenalidomide for the Treatment of Chronic Lymphocytic Leukemia in Patients Previously Exposed to Rituximab
Condition: Chronic Lymphocytic Leukemia
Intervention: Drug: Ofatumumab, Lenalidomide
Primary Completion Date: May 201327/6 2011 10:54 troldmanden 043450Jeg tror ikke det er ret meget andet end fase 3 data der betyder noget for Arzerra. Det skulle da lige være RIGTIG gode fase 2 RA eller MS data med den nye formulering. Så derfor tror jeg ikke der er så mget hjælp at hente fra nye arzerra data de næste 12+ mdr.

Primary Completion Date fra CT skal altid tages forsigtigt. Det er nærmest mere reglen end undtagelsen at det bliver firsinket i forhold til det. Og dertil skal man så typisk lægge 3-6 mdr før data præsenteres.

Med en stor partner som GSK så kan der dog godt gå endnu længer tid fordi de gerne vil præsentere data i forbindelse med en videnskabelig konference.25/6 2011 08:02 HRmunk 043393Gentogen vi har hver især lov til at værdisætte Genmab, som vi vil, og hvis du synes at Genmab er undervurderet, har du lov til at købe.25/6 2011 08:57 gentogen 343394Mine lister er sådan set blot en kommentar til Troldmandens spørgsmål om de næste 6-18 måneders aktiviteter, hvor man jo undertiden (også af indlæg i denne tråd) kan få det indtryk, at der bare slet ikke sker en bønne. Ud fra fakta er det vel trods alt mere korrekt at beskrive det sådan, at aktiviteten aldrig har været større. Zalu eller ej. Det er dog klart, at alle har lov til at betragte alle disse forsøg som penge smidt ud i luften.

Som sådan anbefaler jeg hverken køb eller salg, da jeg ALTID tager fejl med hensyn til Genmab, men til kurser under 40 kan jeg da godt oplyse, at jeg selv supplerer, hvad jeg kan (efter mine ret beskedne muligheder). Og vel vidende, at markedet meget vel kan ville det helt anderledes. Jeg vil dog ikke anbefale nogen at gøre det samme, selv om M Cap nu stort set er identisk med kontantbeholdningen.

Problemet med ovenstående forsøg er selvfølgelig, at de ikke er fugle i hånden, men fugle på taget, men fuglene skal jo i denne branche lande på taget før de (måske) lander i hånden. Men man risikerer jo altid, at fuglen flyver. Men det kan jo også ske, at den begynder at synge....25/6 2011 10:22 celsius 043397Hvis jeg lige må komme med et indlæg,, så synes jeg i ale glemmer at Jan faktisk for kun 3 mdr. brugte 6 mill af sin egen private formue på at købe Genmab aktier,, såvidt jeg husker var det til kurs 50 og helt ærligt det gør man altså hvis man ikke ved et eller andet positivt på sigt,, han er altså direktør så selvfølgelig ved han da et eller andet som han selvfølgelig ikke kan oplyse om i det normale marked,, jeg helt bombe sikker på at han kender til nogle resultater som kan få aktien til at lette,, elllers er jo direkte dum -:)

25/6 2011 10:53 HRmunk 243401Jeg er så enig i, at der oven på den fornyede aftale med Glaxo er sat fuld blæs på Arzerra, som man tydeligt kan se udfra dine lister.

Det er til gengæld blevet mere og mere tydeligt, at Genmab står og falder med Arzerra. Hvis Arzerra fejler intet Genmab. As simple as that.

Genmab har en enorm dyr organisation, og helt ærligt så mangler vi at høre, at man tager konsekvensen af at Genmab i dag er et mindre selskab, hvor lønniveauet til CEO og Compagni bør være lavere.

10.000 dollar spørgsmålet er om satsningen på Arzerra på sigt vil bremse blødningen og gøre genmab overskudsgivende INDEN kassen løber tør.

Nedlukningen af Zalutumumab er positiv i den forstand, at det bekræfter, at Genmab har fokus på omkostninger(minus lønnen til toppen) og likviditet. Men det skærer også ud i pap, at Genmab ER Arzerra.

Min konklusion på det nuværende kursniveau, som er 30% lavere end da Genmab CEO Jan Winkel købte sine berømte 109.000 aktier for egne penge er at jeg har købt en lille smule flere Genmab aktier, men helt ærligt så er Genmab ikke i smult vande, men dybt dybt dybt afhængig af nyhedsstrømmen fra arzera de kommende 18 måneder, som vil være vind eller forsvind.

25/6 2011 11:36 gentogen 043402Clin Med Insights Oncol. 2011; 5: 45-53.
Published online 2011 March 24. doi: 10.4137/CMO.S4087. PMCID: PMC3076040

Copyright © the author(s), publisher and licensee Libertas Academica Ltd.

The Emerging Role of Ofatumumab in the Treatment of Chronic Lymphocytic Leukemia

Chadi Nabhan1 and Neil E. Kay21Oncology Specialists, S. C., Department of Medicine, Division of Hematology/Oncology at Advocate Lutheran General Hospital, Park Ridge, IL 60068, USA
2Mayo Clinic, Rochester, MN 55905, USA25/6 2011 11:54 gentogen 143404


27/6 2011 13:23 stroem 043456Ikke for at være klog, men Ditlev opkøbte også aktier i Vestas da den tordnede ned i 165, så vidt jeg husker. Nu er den på 112....SåååååTRÅDOVERSIGT