Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Starbreeze er aktien man må have i sin portfølge !!


43499 MaxProfit 28/6 2011 08:17
Oversigt


Starbreeze , nu borde det hända saker

juni 27th, 2011 § 2 kommentarer


Sådär, nu har jag fulltankad ingen. Fiskade mycket på 12 öre och köpte resten på 13 så det blev ett bra GAV.



Angående Stars ekonomi/resultat så kontaktade jag ekonomichefen och hon sa att tydligen var betalningen för produktionen av Syndicate baktung och hon lät väldigt positiv angående det. Jag trodde det bara gällde det tidigare compleation bond avtalet vilket tydligen är felaktigt. Det senaste resultatet kanske bara vara en ”anomali” då.

Det har även kommit några starka indikationer på att det händer en del i Star. En höjdare (simonsorcerer) från Sega Games var nyligen på besök och Gamereactor (källa ) skall tydligen publicera en artikel snart. En liten artikel (källa) om speltestningen har också publicerats.

Jag tror denna informationen är kursdrivande och som sagt tidigare så kan Syndicate offentliggöras när som helst.

Kontentan blir att jag nog träffat botten än en gång tämligen exakt samt jag tror att det blir ett bra race snart då Gameraectors publiceras sin artikel i samband med att nästa mässa är. Känslan är att det rullar på nu och att sekretessen för Syndicate snart släpps.

Indikationerna känns som för många just nu för att sitta ute.







http://fritzthecat1.wordpress.com/

Sendt fra ProInvestor gruppen



TRÅDOVERSIGT