Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Go figure!


43564 oneofakind 29/6 2011 18:28
Oversigt



En græker, en portugiser og en Irer kommer ind på en bar. Alle 3 bestiller en fadøl. Da Grækeren skal betale smider han 1 Euro (Græsk velogmærke), 1 dokument, der forsikrer at resten af pengene bliver betalt hurtigst muligt, samt 1 stykke papir hvor der er et billede af en maskeret demonstrant, en tåregas granat og ordene "You dont want this!".
Portugiseren smider 1 Euro, 1 dokument der lyder "vi betaler engang", og et billede af ham selv og ordene "male for sale". Ireren står lidt og tænker... Så smider han 1 Euro, 1 dokument lydende "Jeg betaler når det kan betale sig", og et billede af ham selv, Margaret Thatcher og ordene "Go figure".
Bartenderen (dansk) står lidt og kigger..
Så tager han de 3 Euro.. slår dem ind i kassen, tager alle pengene ud af kassen og giver Grækeren alle sedler, Portugiseren alle mønter, og de 3 gældsbeviser giver han til Ireren.
En fornærmet Irer siger "Hvorfor det???"
Bartenderen svarer: "Grækerne er de første der truer mig, så de får jo sedlerne, Portugiseren er en næste der truer mig, men nu er der kun mønter tilbage" Du får de værdiløse stykker papir, og så kan du jo "go figure" hvordan du klarer det, nu, jeg ikke har flere penge :)



TRÅDOVERSIGT

43564 Go figure!
29/6 18:28 oneofakind 1