Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Børsen og Danske Bansk anmeldt for aktiekurs-manipulation!


43641 nyjohnny 2/7 2011 07:42
Oversigt

Jeg har ved e-mails af 27. juni 2011 politi-anmeldt, og udbedt mig politi-efterforsket, Børsen.dk/Dagbladet Børsen, samt Danske Bank, plus deres eventuelle for mig ukendte
,måske adskillige eller mange, samarbejds-partnere, vedr. hvad jeg oplever og vurdere som:

"Et ydert fjendtligt, voldsomt tabs- og skadeligt-virkende angreb, imod positive Vestas-aktionærer (jeg regner shortere for negative aktionærer), samt imod virksomheden og selskabet Vestas A/S."!

Jeg mener og vurderer, at det fjendtlige short-ing`s- & til-svinings-angreb imod Vestas-aktien, og imod hele produktions-virksomheden Vestas, er indlysende strafbart ulovligt!

Jeg har oplevet, at børsen.dk og Danske Bank har været ledende deltagere i- helt bevidst - groft at mis-informere om Vestas aktuelle forretnings-situation, samt bevidst - meget forkert og negativt, har omtalt på børsen.dk, eller i offentligheden, hvilke muligheder Vestas har for at nå egne målsætninger for bl.a. salg af vindmøller, service-aftaler mm..

Det er min tro og overbevisning, uden jeg har beviser for det, at Danske Bank, samt måske adskillige eller mange af Danske Bank`s mange yderst penge-stærke investerings-samarbejds-partnere, de har shortet Vestas-akten èn god tid - FØR, at de offentligt går ud og skriver noget lignende/ala., jeg beskriver det nedenstående, offentligtgjort - voldsomt powerfuldt opslået i/på - børsen.dk:

"Danske Bansk har lige haft møde med ledere fra Vestas. Vi, Danske Bank "eksperter", vurdere og tror, at Vestas bliver tvunget til snarest, sikkert ved offentliggørelse af Q2 resultat, at nedjustere væsentligt egne forventninger til salg og fortjeneste af Vestas vindmølle-produktion! Danske Bansk anbefaler, at aktie-investorer shorter Vestas-aktien!"

Ovenstående, for mange af de positive Vestas-aktionærer særdeles angst- & frygtskabende - for at tabe for nogle evt. farligt-, eller meget ubehagligt mange, penge, fordi aktie-kursen på Vestas - af Danske Bansk - menes at falde voldsomt, bringes på Børsen.dk, eller historien/"nyheden" - offentliggøres, umiddelbart efter såkaldte "aktie- & erhvervs-eksperter" - fra Danske Bank, de lige angiveligt har haft møde med flere af Vestas ledere.

På denne måde skaber Danske Bansk, i samarbejde med "børsen.dk", for en meget stor del af aktionærerne i Vestas-aktien, samt blandt potentioelle - nogle nye - købere af Vestas-aktien tro på, at det er - VIDEN - om Vestas`s aktuelle ordre-indtag, sammen med - VIDEN - om Vestas muligheder/eller manglende samme - for at nå, at de kan få nye og flere ordre hjem, især inden Q2 - slut, Danske Bank`s ansatte vurdere efter, evt. fordi (får mange læsere meget sikkert tro på, eller mistanke/ide om) at ledere fra Vestas-mødet har fortalt til mødedeltagerne fra Danske Bank, at Vestas IKKE har gode muligheder for at skabe bedre - end aktuel status, resultater - slet ikke før q2 slutter!

Tillæg oventående, at både Vestas-aktionærer, og potentioelle købere af Vestas-akten, de nærmest alle VED, eller nærmes alle KUN kan tro, at ekstremt penge-stærke Danske Bank, meget sikkert sammen med en gruppe af deres bedste/største - samarbejds-partnere, eller DB-investerings-kunder, de sandsynligt shorter VOLDSOMT Vestas-aktien.

Dertil kommer yderligere, at rigtigt mange må få tanker om, at der kan være èt forsøg på fjendtlig overtagelse af Vestas igang, hvor Danske Bank eventuelt har taget opgaven/arbejdet, for en interesseret evt. ny ejer af Vestas, at Danske Bank for en eventuel ny Vestas-ejer først skal forsøge TVINGE aktiekursen for Vestas LÆNGST MULIGT NED, gerne med shortning, og med anbefalinger til andre om, at de også shorter Vestas.

Meget kort tid før historien - fra Danske Bank, om Vestas angiveligt yderst negative situation, blev bragt i/på - børsen.dk, bragte "børsen.dk" en kæmpe stort opsat historie, eller "nyhed" om, at en udenlandsk - vist nok ret kendt investor, han anbefalede SHORTNING af stort set alle "GRØNNE" aktier, herunder aktier som Vestas.

Desuden mener jeg, at der i flere uger - før Danske Bansk`s yderst negative analyse af Vestas situation, og af Vestas, samt den tilhørende Aktie, har været bragt - på "børsen.dk" - helt usædvanligt meget negativ omtale af Vestas, og om Vestas-aktien`s muligheder for at øge værdi. Det samtidigt med, at jeg oplevede, at der var meget unfair/uretfærdig, eller helt forkert vurderet og ned-prioteret, omtale af nye positive salgs-& indtjeningsmuligheder for Vestas, bl.a. grundet de grusomme uheld på flere atomkraftværker i Japan, der medfører større og større modstand imod atomkraftværker. Det nye ekstra marked for VE-energi i Tyskland beskrives næsten om uvæsentligt for bl.a. Vestas forretnings-muligheder.

Sluttelig vil jeg også minde om, at efter Danske Banks yderst fjendtlige angreb på/imod - Vestas-aktien, ved historien på "børsen.dk", samt imod Vestas som virksomhed, da kom banken Nordea "på banen" - med èn artikel på børsen.dk, hvor Nordea anbefalede, at alle afventede med at købe Vestas-aktier op, imens aktie-kursen shortes volsomt, og imens kursen endnu kunne falde yderligere. Altså, Nordea anbefaler på et for Vestas-aktionærer mest kedeligt tidspunkt, hvor endda aktie-kursen er helt ekstremt lav for Vestas, at potentioelle købere af Vestas-aktien, de BØR VENTE MED AT KØBE.

Er der noget at sige til, at aktie-kursen for Vestas er faldet, faldet og faldet, samt at handelen, eller indkøb af Vestas-aktien, èn tid næsten gik i stå, fordi mange afventede, at Danske Bansk & Co. skulle blive færdige med deres røver-handel af Vestas?

Jeg har forsøgt at få denne historie ud, hvor jeg skriver, og forklarer eller begrunder, hvorfor jeg har anmeldt Danske Bansk samt børsen.dk for strafbar aktiekurs-manipulation!

INGEN nyhedsmedier vil - som sædvanligt med ALT fra mig, bringe noget som helst ud i de danske medier om, at hele Vestas, samt deres aktionærer, er udsat for helt ekstremt fjendtligt - shorting`s & tilsvining`s angreb, imod hele Vestas A/S, en stor dansk yderst "grøn & folkekær" virksomhed, samt imod næsten alle positive aktionærer, som har støttet Vestas og aktien, da aktiekursen var meget lav, for få uger siden, men hvor aktie-kursen for Vestas alligevel var meget højere end nu, selv efter en lille stigning, sådan ekstremt mange sidder med KÆMPE STORE TAB, herunder et meget stort antal små private investorer.

Det skal nok/åbenlyst - slet ikke ud i de danske nyheds-medier, at det er meget store danske virksomheder, der er de primære angribere og fjender for Vestas, i denne - endnu en syg og skør - historie om råddenskab, snyd & svindel, på bekostning af, tab og skade for, mange helt tilfældige "almindelige" danske borgere. Danske Bank, Børsen - med måske mange flere aktører, dem vil de danske nyhedsmedier åbenbart ikke gerne fortælle om, når de er røvhullerne? Hvad med alle de ansvarlige politikere, der har gjort det lovligt at short, hvad siger de, siger de overhovedet noget som helst - i denne sag? Jeg har INTET læst eller set!!!

Shorting er sygt, råddent og ubeskriveligt farligt for de ramte, alligevel stoppes det ikke, måske fordi bankerne ikke rammes, og sikkert grundet meget andet råddent!

Kh
Johnny
Johnny Lauritsen
Århus
2/7 2011 09:26 Occam 343642Johnny,

Der er ytringsfrihed i Danmark. Det betyder, at alle - også aviser og banker - har lov til at fremsætte svagt begrundede vurderinger, som senere kan vise sig at være at forkerte. Og det foregår i stor stil hele tiden.

Din opgave er at bevise en konspiratorisk hensigt. F.eks. at nogen siger: "Sælg, sælg, sælg! Denne Aktie er meget mindre værd." Mens de samtidig køber.

Ved gennemlæsning af dit indlæg kan jeg ikke umiddelbart få øje på et holdbart bevis.

P.S. Personligt vurderer jeg, at Vestas langsigtet har et stort potentiale, så jeg har udnyttet de lave kurser til at købe.2/7 2011 09:42 CHjortInvest 343643Siden hvornår har det været en god ide at "lytte" til kursmål og anbefalinger fra bankerne???

Mv.

landsbytosse, Vestas

landsbytosse, Vestas
2/7 2011 11:02 le 443646jamen dog - det var da en mærkelig måde at agere på

atierne i både vind og sol er raslet ned i hele verden og vestas havde faktisk et stort underskud i 11 1q, så uanset om de mener at de kan nå et eller andet mål for 2011 om en vis omsætning og ordrer, så er faktum at regnskabet var dårligt og det falder aktier normalt på

og da den er faldet pga det har det (næsten) intet med shorting at gøre, det er kun i din fantasi at det skykldes shortere at den er faldet

men nu er det faktisk lovligt at shorte ikke financielle aktier og det er også lovligt at anbefale at shorte, så det har nok forstærket et fald i aktien, men sådan er spillets regler2/7 2011 17:32 freja 043654Hej Johnny.

Du ser konspiration alle steder, på et eller andet tidspunkt så rammer du rigtigt.
Om det så er med den sag her er jeg i tvivl.
Som jeg ser det, så siger banken et, deres kunder vil noget andet, og de må gøre som deres kunder siger. Det kan så godt være i modstrid med hvad de anbefaler, men sådan er tingene ind i mellem.

Helt ærligt så tror jeg ikke der er noget i denne sag, men det bliver da spændende at se hvad der kan komme ud af det.

/freja2/7 2011 21:47 Thure 043657.. og du forstår ikke at mennesker ignorer dig?2/7 2011 21:58 eGhazi 043658Fik et lille smil på :−)TRÅDOVERSIGT