Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

GE Wind udbygger produktions kapacitet


44025 troldmanden 14/7 2011 10:25
Oversigt

I en tid hvor der er stor overkapacitet i vindmølle branchen og specielt i USA så vælger GE Wind at udbygge deres kapacitet. Og de er ellers nok nogen af dem der pt er hårdets ramt af overkapacitet i denne tid.

Nu siger deres CEO Jeffrey Immelt godt nok ikke noget om hvorhenne og hvor meget ny kapacitet der skal bygges. Men det er nu alligevel ret overraskende de vælger det nu. Overordnet set så er der nærmere brug for at få lukket kapacitet i marked end at få bygget nyt.

I samme artikel nævner Jeffrey Immelt også at han mener den teknologiske udvikling nu er ved at være der hvor vindmøller kan konkurrere uden tilskud en række steder i verden.

Har GE wind ny teknologi på vej der med et reducere COE drastisk?? For uden for US er de ikke specielt konkurrencedygtige med deres vindmøller. Så hvad får ham til at se SÅ lyst på udviklingen.


http://www.technologyreview.com/blog/energy/26991/TRÅDOVERSIGT