Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Juni månedsrapport


44125 collersteen 18/7 2011 15:39
Oversigt

Nu er det godt nok for det meste en non-event, men det er vist efterhåndne lang tid siden vi har haft en GES-tråd så lad os da bare lave en nu, hvor juni-månedsrapporten er på bordet.

http://www.proinvestor.com/aktienyt/563312/Maanedlig-opdatering-for-juni-2011

I det store hele en non-event, men kan notere sig flg:
- intet nyt om cagliari 2 sagen endnu
- intet nyt om messina-sagen, men transformerstationen er 98% klar til salg. (en svag stining fra 95% i sidste rapport).
- Vinden i DK og Polen er pæn, og kigger man på tyskland er i hvert fald bedre på 6mdr sigt ift. sidste år. Men 21mio på 6mdr er stadig ikke helt godt.
- Messina-vinden er pæn, men der stadig et pænt stykke vej til de 76,5-90mio der gerne skulle være på årsbasis.
- Vinden på EV og på MG er til gengæld katastrofal på 6mdr sigt. Umiddelbart er vi kun nået op omkring 1/3 af GES-årsforventningen som i forvejen er ganske middelmådig. Ikke mindst på MG, der nu i særklasse må betegnes som verdens dyreste projekt (på så mange planer for os ges-aktionærer)
- Der er lidt fremdrift i polen, hvor EoW nu ser ud til at blive påbegyndt i år og finansieringen synes også næsten på plads.
- Ustka skydes til næste år, men netaftalen er hjemme og det er altid en ganske god start i polen.
- Det nye opkøb i spanien afventer stadig finansiering og offentlig godkendelse.

Og endelig mht. fusionen oplyses at processen fortsætter fremad og at man har indleveret 2.udkast af prospektet til FT. Dvs. det kan nok ikke vare så længe førend det er på gaden.
Der bliver nok en masse interessant info deri - ikke mindst om GWM RE. Vi skulle jo gerne vide hvad vi får for at forære halvdelen af selskabet væk for en pose penge og nogle indtil videre svagt beskrevne aktiver.

De næste par måneder bliver spændende - som altid i GES fristes man til at sige.18/7 2011 19:55 oneofakind 044130Ser ud til, at min oprindelige mistanke om, at der var "skruet" på vindprofilerne i Italien ikke helt holder stik. Mht. MM ser det udmærket ud.. resten bekræfter fortsat min mistanke!
Utroligt at dette ikke er opdaget og standset, da projekterne blev gennemgået inden financiering...! (måske var det derfor.. DERFOR....at financieringen af MG var så svær at få på plads.. at der måtte sælges ud til spotpris???.

Iøvrigt ser det jo ud til, at ETNA kan aske løs, uden det påvirker eller ødelægger møllerne :)

mvh.TRÅDOVERSIGT