Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lidt journalist- og ekspertgalde


44915 collersteen 10/8 2011 21:24
Oversigt

Jeg kom lige forbi dr.dk og faldt over denne artikel - og studsede naturligvis over overskriften for Salling hører mig bekendt til en af de mere "kedelige" småbanker.
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2011/08/10/132837.htm
Jeg er fristet til at genoplive min gamle idé om en galdetråd hvor alle de talentløse presseskriverier kunne samles.

Tag jer nu sammen journalister og eksperter og vær lidt seriøse. Så må I sgu hellere lade vær' med at skrive noget. En justering fra 6-10 mio til 2-5mio før skat er da absolut ingenting i disse tider for en bank. Og slet ikke hvis man tænker på bankens lokalområde, og at størstedelen skyldes indskydergarantien og lidt kursreguleringer på obligations- og aktiebeholdning. Det er jo ikke fordi det ligefrem har skortet på skandaler deroppe i det lokalområde, så man må også formode, at banken og FT har været igennem bøgerne en ekstra gang.
Og dog - FT har jeg absoluting ingen formodning om (eller forventning til) er proaktive på noget som helst.

Men kig selv på halvårsregnskabet og vurder hvordan det passer på artiklen:
Solvensprocent på 16! Individuel solvenskrav på 9%.
Indlånsoverskud på 300 mio kr.
osv osv.
https://www.sallingbank.dk/Files/Billeder/filer/Fondsbrsmedelelser/Nr._11._2011_Halvårsrapport_2011.pdf
Det eneste malurt i bægeret er vel at de har lidt hybridkapital der skal ordnes eller forlænges på et tidspunkt i 2013-15.

Tjek evt. også 5-årsoversigten på side 31 i årsrapporten
https://www.sallingbank.dk/Files/Billeder/filer/Om%20banken/Regnskaber/Årsrapport_2010.pdf10/8 2011 23:37 nohope 044925Ingen journalister er istand til at skelne mellem millioner og milliarder - hvad kan du så forvente hvis de ligefrem skal læse et regnskab og forstå det ? Der er intet håb for journalister - heller :)TRÅDOVERSIGT