Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dyster historie om verdens fremtid


45140 mollgaard 16/8 2011 12:40
0
Oversigt

USA kæmper med sin gældskrise og på grund den fortsatte splittelse mellem de politiske fløje er det umuligt, at lave en holdbar økonomisk plan. Den plan der er konsensus om kræver at der vil være vækst.

I den anden ende af verden, sidder en indelukket ung diktator søn der er lige på nippet til at overtage Nordkorea. Han er glad for sin nye position og vil gerne vise at han er en stærk man. Han ved også godt at han aldrig vil kunne vinde over Sydkorea og USA i en krig, med mindre han får hjælp eller modstanderne på en eller anden måde er svækket.

Den økonomiske krise er som en gave sendt af den store Kim Il-sung ham selv. Kapitalisterne er i knæ pga. deres egen hovmod og griske sorte hjerter. Deres eneste chance for at overleve som supermagt er hvis der er økonomisk vækst. Heldigvis for den unge diktator sidder han med lige det middel, der kan sætte en stopper for al vækst i hele verden med et hug. Han skal bare gøre alvor af sine trusler om, at lave et nådesløs angribe Sydkorea og udløse en massekrig der ikke er set tilsvarende siden 2. verdenskrig.

Dette vil kvæle vestens økonomi. USA og dele af Europa vil sandsynligvis vil gå fallit og de vil ikke kunne betale deres gæld. Samtidig vil USA de være bundet til, at sende millioner af amerikanske soldater til Sydkorea som undsætning, hvilket kun vil forstærke den ødeliggende effekt på deres økonomi og hæmme deres kampkraft.

Kina er ikke glad, de har mistet milliarder og kommunisterne er røde i hovedet af had for de kapitalistiske amerikanere.
De er heller ikke glade for Nordkorea men der er stadig tætte bånd mellem de to lande og mange hardcore kinesiske kommunister følger en historisk pligt til at hjælpe Nordkorea. De mere moderate af kommunisterne vil også gerne hjælpe dem i nord, ikke nødvendigvis fordi de er venner. Hvis de går ind i en krig skal de kæmpe mod et historisk svagt USA. De feje kapitalister er de eneste der kan blokere for Kinas vej mod en status som supermagt. Kina er i den stærkeste økonomiske positionen nogensinde, deres produktion kapacitet ville nemt kunne understøtte en massekrig og deres militære styrker har fået tilført store summer de seneste år og er bedre udrustet en nogensinde før.

Dette ved Diktator sønnen fra Nordkorea godt. Han ved også, at sålænge Kina vinder krigen så sker der ham ikke noget. Hans mål vil også blive indfriet, han vil have forenet Korea, et ønske som altid har stået øverst på hans diktator familliges ønskelisten og have slået fast at han er den stærke leder lige som hans far og farfar var det.

Køb Guld!! hehe

Aaahh.. Det er bare gas... Og der er sikket mange huller i tanken. Med det kunne blive en go film hvor den amerikanske helt for en gang skyld ikke overlever.



TRÅDOVERSIGT