Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

jeg fatter ikke at man kommer sådan op at


45248 le 17/8 2011 14:08
0
Oversigt

køre, bare fordi der er 5 danske selskaber, der kom med regnskab idag

der har været i tusindvis af regnskaber i den sidste måneds tid fra hele den store verden

hvorfor er det lige at de danske aktier, der har afleveret regnskab idag er så interressante?

det er da fuldstændigt sindssygt, at man går så meget op i disse danske regnskaber



17/8 2011 14:11 collersteen 045249



Hvorfor ikke? det er jo nogle store og betydende virksomheder for Danmark og for den danske børs.



17/8 2011 15:24 moernmik 045257



Jeg fatter så ikke helt dette indlæg i debatten. Hvorfor skulle man netop ikke gå usandsynlig højt op regnskabsaflæggelsen fra disse selskaber?

Efter de sidste ugers turbulens på det danske aktiemarked er det da klart der er øget fokus på hvordan 5 store danske virksomheder klare sig. Det er en indikator for det danske folk.

Det er jo ikke hele den danske befolkning der investere i udlandet ligesom dig, de fleste har alt andet lige fokus på hjemmemarkedet. Medierne dækker selvfølgelig de områder hvor den danske befolkning har størst fokus.



17/8 2011 17:02 le 045267



jo, men det er jo også det der er dumt, at man tror at hele verden består af danmark



17/8 2011 17:08 le 045268



det er jo derfor jeg synes at aktiedebatterne herhjemme er utroligt provinsielle og snæversynede



17/8 2011 17:15 Conner 045269



Hvis niveauet er for lavt, så kan man jo vælge fra.



17/8 2011 18:47 le 045272



så er man da helt sikker på at få en provinsiel debat



17/8 2011 19:35 revisoren 445273



Jeg ser nu ikke de danske investor fora som mere "provinsielle" eller "snæversynede" end fora i andre lande. Det er vel ret naturligt at danske investorer hovedsagligt diskuterer danske aktier - i Sverige diskuterer man jo også hovedsagligt svenske aktier osv - men jeg tager da gerne imod henvisninger til bedre ikke-danske fora (helst på Engelsk, Tysk eller Fransk).

De fleste kender iøvrigt nok mest til deres "lokalområde" og der er næppe ret mange som kan bidrage væsentligt når det kommer til Spanske, Portugisiske etc aktier - de interesserede vil vel iøvrigt blot gå til tilsvarende fora i de relevante lande og diskutere der - og derfor er det svært at få en debat igang om disse "ikke-provinsielle" og "ikke-snæversynede" aktier.

Vi er naturligvis enige om at det er enormt snæversynet og vildt provinsielt at ingen diskutere golf i disse fora - men jeg har altså gjort hvad jeg kan!!!!!!!!!!!!!!!



18/8 2011 18:56 le 045329



det har du sådan set ret i

for eksempel trådende på yahoo messanger boards i deres aktiedebatter om enkeltaktier er fyldt med en masse ligegyldigheder og negativitet

så det er nok vilkårene når man laver noget med chat på nettet, det får alt det negative frem og især uvidenhed og ligegyldigt snak

det er det jeg har lært gennem mine efterhånde adskillige år som aktiv debatør på diverse aktiedebatter, at det ikke kan ændres

det er pøblen, der bestemmer indholdet af debatterne

og det kan man godt blive desillusineret over

men mit start indlæg var nok også især rettet mod ei, hvor jeg blev så træt af at høre al deres snak om de danske aktier, der kom med regnskab igår



18/8 2011 19:10 045330



Jeg er iøvrigt glad for alle de udenlandske aktier vi trods alt får diskuteret herinde fra norske gasmyg til spilvirksomheder til blue chip.



18/8 2011 21:08 Kristensen 045331



Det er selvfølgelig en overvægt af danske aktier i debatten, men ellers synes jeg også vi kommer godt rundt - og mere og mere. Vi ser fx. flere nordiske, europæiske og amerikanske aktier i chatten og debatten. Men internetmæglerne er jo også med til at udvide vores horisont, løbende som de giver os muligheder for, at handle på nye markeder. Vi følger naturligt nok mest de markeder, vi har mulighed for at handle på. De færrste mæglere tilbyder handel på de asiatiske markeder, med mindre de kan handles som ADR eller lign. i USA. Dette sætter derfor også en "naturlig" grænse for opmærksomheden på disse markeder - på trods af at det er rigtigt vigtige markeder. Dertil kommer, at hvis man skal følge alle markeder på tværs af kontinenter, bliver det hurtigt uoverskueligt for den gennemsnitlige investor, som har et lønmodtagerjob ved siden af. Derfor følger man de markeder man er tættste på og har en naturlig fornemmelse af, gennem dagligdagen og den daglige nyhedsstrøm. Med det samme du kommer uden for DK grænser, forgår nyhedsstrømmen på engelsk, som kan være endnu en barierre.
At du le, så også følger nogle "nye" markeder, tror jeg har været en stor øjenåbner for en del, incl mig selv, ligesom mange formentlig også læser dine indlæg, for at udvide deres aktie-horisont. Men det kræver jo at der er nogle som dig, der har den fornødne viden, til at formidle det videre til os andre.



TRÅDOVERSIGT