Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DFDS byder 3 euro for fransk rederi


45523 fcras 24/8 2011 20:05
Oversigt


Onsdag 24. august 2011 kl: 08:00

DFDS har ikke tænk sig at tage den store pung op af lommen i forbindelse med en overtagelse af det franske rederi SeaFrance. Ifølge Fairplay har DFDS og dets franske partner LD Lines kun budt 3 Euro for SeaFrance.

SeaFrance, der driver færgefart over Den Engelske Kanal med tre ro/pax færger og et enkelt ro/ro fartøj, har længe været plaget af store underskud og er gået i betalingsstandsning.

For de 3 Euro er DFDS og LD Lines parate til at overtage tre af SeaFrance skibe og 540 af rederiets medarbejdere - hvoraf de 80 i fremtiden dog, i givet fald, kommer til at arbejde om bord på LD Lines ro/pax færge Normand Voyager, der skal sejle i Middelhavet.

SeaFrance's gæld vil DFDS og LD Lines derimod ikke overtage. Den mener de at det statslige franske jernbaneselskab SNCF, som SeaFrance er et datterselskab af, fortsat skal hænge på.

DFDS / LD Lines er ikke de eneste købere der er inde i billedet. Bl.a. har medarbejderne, via deres fagforening CFDT annonceret, at de ønsker at overtage deres arbejdsplads. Men de har endnu ikke afleveret et konkret bud til SeaFrance kuratorer.

Kilde: Sjöfartstidningen
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=11683
DFDS
http://www.dfds.com/
LD Lines
http://www.ldlines.co.uk/
SeaFrance
http://www.seafrance.com/

DFDS.CO




TRÅDOVERSIGT