Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torms aktiekurs er sprunget i vejret


45922 fcras 1/9 2011 12:12
Oversigt

Torsdag 1. september 2011 kl: 11:00

Onsdag steg Torms Aktiekurs overraskende 24 procent på Københavns Fondsbørs. Det skete i løbet af ganske få minutter inden børsen lukkede klokken 17. Torsdag morgen er kursen faldet lidt igen - men rederiet ligger stadig til en kursstigning på omkring 20 procent.

Ifølge Sydbanks senioranalytiker Jacob Pedersen kan den store - og ligeså uforklarede - stigning i det norske rederi Frontline være med til at give en spekulativ medvind til Torm.

Samtidig er der rygter om, at et embargo mod oliehandel med Syrien kan øge raterne for tankskibe, da erstatningsolien derfor skal hentes længere væk i eksempelvis Den Persiske Golf.

Analytiker Dan Togo Jensen fra Handelsbanken tvivler dog på, at en forestående olieembargo er nok til at rykke så meget ved Torms Aktiekurs.

"Det kan betyde lidt for raterne på produkttank, men jeg tvivler på, at det er det, der er skyld i stigningen", siger Dan Togo Jensen til Ritzau Finans.

Kilde: business.dk
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=11754
Torm website:
http://www.torm.com/
Frontline website:
http://www.frontline.bm/

FRO.OL, TORM.CO
1/9 2011 17:57 fcras 045939


TRÅDOVERSIGT